Poziv

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta je bre bilo majmuni? Sta hocete da nam uzmu sve nase ovi ****** iz evrope ...Da sam malo stariji isao bih da ratujem dole mamu im ***** da pokoljemo one siptare. Ko nije SRBIN ne treba da se mesa oko kosova!!!!

Samo mi fali da vas pitam za koju stranku cete glasati,da obrazlozite,i ovu temu pretvoriste u politicko prepucavanja.Sramotno.Ko od koga vise zna,cini mi se da je to poenta ove teme.
Pljutz.

Svi mi itekako zivimo u neznanju.

Zaista,o politici,sportu,muzici i jos mnogim temama nema polemike.Tj,moze da postoji,al' ce uvek rezultat diskusije biti isti- vracanje na pocetak.
I,zbog toga,moram jos jedno pljutz.

sta je bre bilo majmuni? Sta hocete da nam uzmu sve nase ovi ****** iz evrope ...Da sam malo stariji isao bih da ratujem dole mamu im ***** da pokoljemo one siptare. Ko nije SRBIN ne treba da se mesa oko kosova!!!!

sine ti da si malo stariji bio bi malo i pametniji sto je neko napisao...

Srbin sam ja veci i patriota od tebe ali ti ne mozes da rasudjujes i to je tvoj problem...

Svi vi sto mislite da bi trebalo ratovati razmislite sta bi bilo [a mozda i bude za mesec dva dana] od srbije ako iko pocne dole da pravi sra*a... :roll:

Pozivam sve ucenike osnovnih i srednjih skola u Srbiji da se u slucaju proglasenja nezavisnosti Kosova i Metohije prikljuce bojkotu nastve i protesnoj setnji do americke ambasade i vlade Srbije. Pretpostavljam da ste za ovu akciju vec culi,prica se o tome.
Da biste ucestvovali u akciji ne morate biti pravoslavac, Srbin ili nacionalista. Potrebno je samo da ste covek i da imate malo humanosti prema ljudima koji zive u nehumanim uslovima u juznoj srpskoj pokrajini... U nadi da cete se odazvati pozivu, Milos
podrzavam ideju8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back