Poziv Srbima iz Hrvatske

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ?
Vi ste mom narodu poništili prvo da živi u državi jednoj
Vi ste se odcepili od države koju moj narod je krvlju stvorio
Vi ste se borili za NEZAVISNOST a moj narod pokušavaše da odbrani neodbranjivo JUGOSLAVIJU

I ONDA MI DOĐU

ČVRSNICA-USTAŠA
SLAVONIJA-USTAŠOID
ALEX84-USTAŠOID BOLID
PICINDIM-BOLID USTAŠOID
ONI HRVATI -PROVOKATOR PLJUCKAVAC
ASTRICA-USTAŠETINA
LJUBO01-JUGO NESRETNIK U POKUŠAJU PRERASTANJA U HRVATA

I pričaju na temama o patnji mog naroda

Tko kaže da svi Srbi moraju živjeti u jednoj državi ? Na račun drugog naroda ? Ima li taj drugi narod pravo na to da živi u svojoj državi. Mi smo se imali pravo odcijepiti. To je naša VOLJA i pravo koje nam je dao dragi Bog. U Jugoslaviji se jako dobro zna kako su Hrvati prolazili. Dakle, Jugoslavije je trebala ostati samo zato da svi Srbi budu na jednom teritoriju.

Nije se borio narod, borile su se dvije extremne politike. To nije bila borba za Jugoslaviju nego borba za veliku Srbiju.

Tko kaže da svi Srbi moraju živjeti u jednoj državi ? Na račun drugog naroda ? Ima li taj drugi narod pravo na to da živi u svojoj državi. Mi smo se imali pravo odcijepiti. To je naša VOLJA i pravo koje nam je dao dragi Bog. U Jugoslaviji se jako dobro zna kako su Hrvati prolazili. Dakle, Jugoslavije je trebala ostati samo zato da svi Srbi budu na jednom teritoriju.

Nije se borio narod, borile su se dvije extremne politike. To nije bila borba za Jugoslaviju nego borba za veliku Srbiju.

Naravno BOG I HRVATI

Poslednja izmena:
kako onda da si napisao pogresno mijesto rodjeno,sveznalce.....mislim ti kao srbin,da ti se podkrade takva greska

Kao prvo tebi se ocigledno sve izmesalo , nisam ja napisao pogresno mesto rodjenja pogledaj malo bolje postove posto to nije bio moj post koji si citirao a kao drugo sta ti to znaci ' ti kao Srbin' objasni mi lepo ,posto si to evidentno upotrebio u sarkasticnom smislu , ja sam iznosio cinjenice istorijske , na tebi je da ih oboris dokazima i argumentima a ne da vrsis zamenu teza i sve svodis na prizeman nivo u stilu 'ti kao Srbin' inace su me ovde zvali i unijatom,Madjarom,manjinom itd znaci najlakse je kada ti se ne svidi argument vrsiti zamenu teza

Poslednja izmena:
Da se ja pitam, Srbima koji su proterani iz hrvatske nikad ne bi dozvolio povratak, svi koji su proterani (a ima ih olala) su proterani sa razlogom, pravili su veliku Srbiju na tlu suverene Hrvatske drzave i kao takvi ne bi smeli biti dobrodosli nazad jer "vuk dlaku menja ali cud nikad", svaka cast onim Srbima koji su bili svesni da im je Hrvatska domovima i da je Velika Srbija samo vesto servirana glupost SANU-a jednom primitivnom brdsko-planinskom narodu pa su uzeli puske i krenuli da je brane, oni imaju sva prava, beneficije i olaksice koje im daje RH, hvala Bogu takvih Srba je na hiljade, Srba koji su branili hrvatsku u toku domovinskog rata a i dali svoj zivot za nju, za sve ostale cetnike, probisvete i neradnike koji su bez razloga kretali na hrvatsku decu, gradove, fabrike (tu nazalost ubrajam i sebe jer sam bio vesto izmanipulisan kretenskom propagandom) voleo bih da Mesic sam kaze da nisu dobrodosli.

Znaci po tvom rezonu ti treba da se vratis u Crnu Goru i da tamo pametujes posto nemas postovanja prema srpskom narodu.

e nemoj da ga sereš. Sad ga s oproštenjem sereš i to na veliko.

Svatko može doći u Hrvatsku na odmor ili kao turist i ništa mu se neće desiti. Ja sam masovno po Rijeci, Opatiji, Puli, Korčuli vidjeo ljude koji normalno čitaju novine na ćirilici. Pa i vaš slavni doktor Dabić .- Karadžić je bio kod nas . Ako ON NIJE IMAO STRAHA ne znam tko bi ga drugi trebao imati.

Tako da nemoj da lažeš i truješ tu mlade ljude svojom mržnjom, samo zato što nemaš gdje istresti svoje životne frustracije.

Jedini faktori koji nisu poželjni u Hrvatskoj su oni koji su optuženi za ratne zločine a oni su javne ličnosti i njihova imena se znaju.

Svi ostali bez ikakvih problema mogu doći i mogu se odmoriti bez straha za svoju sigurnost i imovinu.

A reci ti sad meni, kad neki Hrvat gleda da posjeti Srbiju i kad vidi ovaj forum, što bi mogao pomisliti ?
Svaka cast...:ok:

Pa ?
Vi ste mom narodu poništili prvo da živi u državi jednoj
Vi ste se odcepili od države koju moj narod je krvlju stvorio
Vi ste se borili za NEZAVISNOST a moj narod pokušavaše da odbrani neodbranjivo JUGOSLAVIJU

I ONDA MI DOĐU

ČVRSNICA-USTAŠA
SLAVONIJA-USTAŠOID
ALEX84-USTAŠOID BOLID
PICINDIM-BOLID USTAŠOID
ONI HRVATI -PROVOKATOR PLJUCKAVAC
ASTRICA-USTAŠETINA
LJUBO01-JUGO NESRETNIK U POKUŠAJU PRERASTANJA U HRVATA

I pričaju na temama o patnji mog naroda
a tko si ti?sta ti tu predstavljas da tebi dolazimo?ti si samo jedan ....sa Klise i nista vise..

I jos jednom...:ok:

Da se ja pitam, Srbima koji su proterani iz hrvatske nikad ne bi dozvolio povratak, svi koji su proterani (a ima ih olala) su proterani sa razlogom, pravili su veliku Srbiju na tlu suverene Hrvatske drzave i kao takvi ne bi smeli biti dobrodosli nazad jer "vuk dlaku menja ali cud nikad", svaka cast onim Srbima koji su bili svesni da im je Hrvatska domovima i da je Velika Srbija samo vesto servirana glupost SANU-a jednom primitivnom brdsko-planinskom narodu pa su uzeli puske i krenuli da je brane, oni imaju sva prava, beneficije i olaksice koje im daje RH, hvala Bogu takvih Srba je na hiljade, Srba koji su branili hrvatsku u toku domovinskog rata a i dali svoj zivot za nju, za sve ostale cetnike, probisvete i neradnike koji su bez razloga kretali na hrvatsku decu, gradove, fabrike m(tu nazalost ubrajam i sebe jer sam bio vesto izmanipulisan kretensko propagandom) voleo bih da Mesic sam kaze da nisu dobrodosli.
prije cu ovoga poslusat,koji je ratovao protiv moje zemlje..nego razno razne propale pinki pjesnike,i ostale kvazi patriote na forumu...svaka cast Orion..:ok:

Boldano je kljuc svega, a tebi svaka cast. :ok:

Znaci po tvom rezonu ti treba da se vratis u Crnu Goru i da tamo pametujes posto nemas postovanja prema srpskom narodu.

zasto nema postovanje prema srpskom narodu??zato sto je uvidio da je politika od 91 donijela mnogo krvi na ove prostore,zato sto shvaca da Srbija ima itekako grijeha u svemu ovome,pa covjek je i sam sudjelovao u tome,zna sto govori i objektivan je..ne,ja bi prije rekao da oni koji zatvaraju oci pred istinom nemaju postovanja,a ne on..

A Srbi shto su proterani sa Kosova su isto proterani sa razlogom samo zbog velike Albanije a?:hahaha: Mater ti ***** mrtvu,retardiranu, vrati se u onu svoju vukohebinu pa arlauchi sa onih planinchina. Ni za shta pametniji nisi.

Dule:dontunderstand::dontunderstand: ti si bar uvijek objektivan bio...zasto takav rijecnik...covjek je prosao rat,nesvidja mu se sta je vidio i radio..zasto ga osudjujes zbog toga..

zasto nema postovanje prema srpskom narodu??zato sto je uvidio da je politika od 91 donijela mnogo krvi na ove prostore,zato sto shvaca da Srbija ima itekako grijeha u svemu ovome,pa covjek je i sam sudjelovao u tome,zna sto govori i objektivan je..ne,ja bi prije rekao da oni koji zatvaraju oci pred istinom nemaju postovanja,a ne on..

Ko je bre objektivan???? Sta sad ja tebam da kazem Srbi su proterani iz Hr sa razlogom, oni koji su ostali su ubijeni sa razlogom i kuce su im zapaljene sa RAZLOGOM. Ma nemoj:hahaha: Znachi sa tom logikom ja mogu da kazem da su svi Hrvati od nashe strane pobijeni sa debelim razlogom, kao i muslimani.

*********,koji zivi na nashoj sisi i ne pada mu na pamet da se vrati u svoju kamenjarsku domovinu,a usput iskoriscava svaki trenutak da pljuje po njoj i iznosi neke teske retardirane nebuloze. Dziber najobichniji.

Inace,neslazem se sa njim da se Srbi nebi trebali vratiti,svatko tko je imao dom na podrucje Hrvatske,zasluzuje da se u njega i vrati..ja sam bio prognanik pa znam kako je to kad si daleko od doma...ali ovo za rat sto je rekao se fakat slazem...svidja mi se sto je objektivan,to je rijetko ovdje naci

dule,razumim emocije zbog kosova,aliiiiii..kao i u slucaju Hrvatska,tako su i u slucaju kosovo,srbi bili ti koji su prvo protjerali Hrvate/albance sa njihovih vekovnih opgnjista...

kad cete napokon poceti razlikovati pojmove UZROK i POSLJEDICA?

Udariga ovo za Kosovo jednostavno nije tachno. I nije uzrok Kosova to shta ti mislish. Ako su nas proterivali zbog velike Srbije nemaju pravo da nas proteruju zbog velike Albanije. Ili imaju?:dontunderstand:

dule,razumim emocije zbog kosova,aliiiiii..kao i u slucaju Hrvatska,tako su i u slucaju kosovo,srbi bili ti koji su prvo protjerali Hrvate/albance sa njihovih vekovnih opgnjista...

kad cete napokon poceti razlikovati pojmove UZROK i POSLJEDICA?

To ti ne razumes i jedne i drug je zapad nahuskao i izazvao oruzanu pobunu preko ekstremnih elemenata kako u Hrvatskoj tako i Sloveniji dovoljno je da pogledas biografije aktera pa da ti bude jasno o kakvim se ljudima radi.

Inace,neslazem se sa njim da se Srbi nebi trebali vratiti,svatko tko je imao dom na podrucje Hrvatske,zasluzuje da se u njega i vrati..ja sam bio prognanik pa znam kako je to kad si daleko od doma...ali ovo za rat sto je rekao se fakat slazem...svidja mi se sto je objektivan,to je rijetko ovdje naci

A zashto ja to nisam objektivan? De sam ja to rekao da smo samo mi zrtve,a ostale ko hebe? Dakle to sebi dozvolio nisam pa zato i imam prava da ne dozvoljavam drugima. Isto mislim da tebe i tvoju porodicu(ako ni za shta niste bili krivi) niko nije imao pravo da protera iz svoje kuce.

e nemoj da ga sereš. Sad ga s oproštenjem sereš i to na veliko.

Svatko može doći u Hrvatsku na odmor ili kao turist i ništa mu se neće desiti. Ja sam masovno po Rijeci, Opatiji, Puli, Korčuli vidjeo ljude koji normalno čitaju novine na ćirilici. Pa i vaš slavni doktor Dabić .- Karadžić je bio kod nas . Ako ON NIJE IMAO STRAHA ne znam tko bi ga drugi trebao imati.

Tako da nemoj da lažeš i truješ tu mlade ljude svojom mržnjom, samo zato što nemaš gdje istresti svoje životne frustracije.

Jedini faktori koji nisu poželjni u Hrvatskoj su oni koji su optuženi za ratne zločine a oni su javne ličnosti i njihova imena se znaju.

Svi ostali bez ikakvih problema mogu doći i mogu se odmoriti bez straha za svoju sigurnost i imovinu.

A reci ti sad meni, kad neki Hrvat gleda da posjeti Srbiju i kad vidi ovaj forum, što bi mogao pomisliti ?
Onaj ko čita ovaj forum,a Srbin je i ima malo mozga može da pomisli samo jedno-da u Hrvatsku treba ići samo ako izbije neki rat većih razmera,sa oružjem.Treba biti jako velika budala pa progutati tezu o Velikoj Srbiji koju je propagirao i podržavao jedino Šešelj.

A zashto ja to nisam objektivan? De sam ja to rekao da smo samo mi zrtve,a ostale ko hebe? Dakle to sebi dozvolio nisam pa zato i imam prava da ne dozvoljavam drugima. Isto mislim da tebe i tvoju porodicuako ni za shta niste( bili krivi) niko nije imao pravo da protera iz svoje kuce.

ma zbog toga sto si se orionu tako obratio...a lik(bar sto se tice njegovog sudjelovanja u ratu)samo iznosi svoje misljenje temeljeno na iskustvu..

ma zbog toga sto si se orionu tako obratio...a lik(bar sto se tice njegovog sudjelovanja u ratu)samo iznosi svoje misljenje temeljeno na iskustvu..

Da je rekao da su zasluzeno proterani oni koi su ubijali civile,palili kuce i pljackli pa da se slozim. Jesi li ti video onu kolonu mozda kada su napushteli Hrvatsku? Koliko samo zena i dece koja nemaju pojma sta se dogadja uopshte. Koja su izbachena na ulicu i ostali bez icega. Izvini molim te,ali oni to zasluzili nisu i to normalan covek ne moze da kaze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back