Poziv na...

paaaa....odakle da krenem...prvo,ne privlaci me ideja seksa u troje... drugo, i kad bih se seksala u troje bilo bi dva lika i ja... trece, ne poznajem par, cetvrto ne privlace me ni jedno ni drugo...:)

Pametno, bolje da on puca od ljubomore... :)))

Koliko sam ovdje zapazila, svi decki pricaju o situaciji 2 curice i 1 deckic...je li neki deckic imao situaciju da su 2 deckica i 1 curica? :))

.je li neki deckic imao situaciju da su 2 deckica i 1 curica? )
Heterosu je jako neprijatan bilo kakav dodir sa drugim muskarcem, bar je tako u mojoj situaciji
ja ne bi imao nikakav problem sa takvom kombinacijom no problem je u sexualnoj odbojnosti prema muskima dok dve curice se sasvim drugacije slazu kad su u krevetcu. :)

Heterosu je jako neprijatan bilo kakav dodir sa drugim muskarcem, bar je tako u mojoj situaciji
ja ne bi imao nikakav problem sa takvom kombinacijom no problem je u sexualnoj odbojnosti prema muskima dok dve curice se sasvim drugacije slazu kad su u krevetcu. :)

Kako koja curica, mene bas i ne privlaci da me neka djevojka pipka.z:hm: s tim, da se ja i ne mogu racunati, jer sam dosta konzervativna.:zpozdrav2:

...sex u troje :zper:

Elem, dobih takav poziv prije par sati od djevojke koju sam upoznala sinoc, a momka joj znam dva dana duze...
I onda razmishljam kako je debilno poslati nekome takvu poruku, a onda kontam kao da postoji bolji pristup...

I?...Da li ste dobili poziv za tako neshto i kako je to bilo sroceno? Da li ste znali te osobe? Da li ste prihvatili? :rumenko:

I takoooo :)

:eek: poziv tipa..."ti,ja i vibrator" :mrgreen:

Kako koja curica, mene bas i ne privlaci da me neka djevojka pipka.z:hm: s tim, da se ja i ne mogu racunati, jer sam dosta konzervativna.:zpozdrav2:

Ne samo da me ne privlaci, nego me gadno odbija. Dok pogledaj devojke svuda naokolo, uvek se ljubakaju, drze za ruke, nezne su jedna prema drugoj, i to je sasvim prihvatljivo za drustvo.
Jedna devojka sa muskarcem u krevetu je milina, dve devojke jesu dve miline :D

Dobro je pa si me upozorio na tu ljubav jedne ribice. ;)

Takve jesu ribe, dok su na slobodi niko ih ne moze zaustaviti ili uhvatiti, no kad ih stavish u akvarijum ukrasavaju celu kucu,
ribe jesu energicne i neukrotive, no sa druge straen saosecajne i dobrodushne sto im pomaze da naprave ravnotezu u svojoj 'dvojnoj' prirodi. ;)

Takve jesu ribe, dok su na slobodi niko ih ne moze zaustaviti ili uhvatiti, no kad ih stavish u akvarijum ukrasavaju celu kucu,
ribe jesu energicne i neukrotive, no sa druge straen saosecajne i dobrodushne sto im pomaze da naprave ravnotezu u svojoj 'dvojnoj' prirodi. ;)

Nastavimo li pricati o ribama, izvini, ali morat cu onda do ribarnice.z:p

Pa ako je dobra ne bih je delio tako nekako bi mi bilo krivo kad sam dobra dusa:aha:

sebicna dusica, a kad je ruzna moze sve.. :lol:

Nastavimo li pricati o ribama, izvini, ali morat cu onda do ribarnice.

E ti bi odmah do ribarnice,
morash dopusitit sebi malo slobode i zaroniti u slobodan zivot jedne ribe, naoruzas sebe dobrom opremom i napred u lov, a kad napokon uhvatis jednu na otovrem u prirodi imaces zdravu i energicnu ribetinu u svojem posedu,
one iz ribarnice to su vec gotove, 'mrtve' ribe z:D

E ti bi odmah do ribarnice,
morash dopusitit sebi malo slobode i zaroniti u slobodan zivot jedne ribe, naoruzas sebe dobrom opremom i napred u lov, a kad napokon uhvatis jednu na otovrem u prirodi imaces zdravu i energicnu ribetinu u svojem posedu,
one iz ribarnice to su vec gotove, 'mrtve' ribe z:D

Lov sam uvijek prepustala deckicima... ;)

:per: Pa isto tako i nama nije bas najprivlacnije da se slucajno "dodirnes" sa "timskim kolegom" u zaru borbe :per::per::per::per::per::per:

Inace taj cimer mi je rekao da kada je to oprobao,za vreme DP osecali su jedan drugog ,nesto kao dvocilindricni motor :cepanje::cepanje::cepanje:

Pa mi se zato malo to sve onako i zgadilo z:mrgreen:

Back