light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj nekadasnji cimer,je to probao sa gazdom stana gde je ziveo pre,covek od nekih 60 godina(pa sad ti zamisli),pokupili konobaricu iz neke kafane.Pa eto ozderali su se i nagovorili je,ono kao aj kod nas na cepi malo posle fajronta.Ova je bila vrlo "slobodna" i tako R`N`R celu noc,riba je bas bila "ober" ****** i to sve bez kondoma.Malo je kaze u pocetku bilo problema oko "ustimavanja" ali posle sve kao po loju![]()
Elem kad su se probudili i otreznili e onda je pocelo stani pani zbog raznoraznih bolestina i tako....
Hmmm ma sto da ne u nekim kontrolisanim uslovima![]()
Pa troje je u redu, sve više je previše.
@Lajterka
A zašto si to odbila bog s tobom?
Aha. I da li si im to tako objasnila ili si ih samo sikterisala?
ok ..zakljucajte temu ..shvatili smo sve loool
rekla sam da me ne privlaci ta ideja i da nisam za takve stvari... spomenuh da su dve zene na jednog muzijaka previshe![]()
Dobila sam poziv od osobe sa kojom sam nekad davno bila u šemi, da se upustim u trojku s njim i njegovom sadašnjom. Upoznala sam je, lepo smo ćaskale o cipelama i sl, al kad je trebalo preći s reči na dela, nisam mogla i otišla sam kući.![]()
rekla sam da me ne privlaci ta ideja i da nisam za takve stvari... spomenuh da su dve zene na jednog muzijaka previshe![]()
pa, sad...
![]()
Statistika drugačije pokazuje. U Banjaluci, recimo, dođe 6 ili 7 žena na jednog mužjaka. Ne bi me začudilo da se banjalučanke torbaju sa psima ili ždrijebadima.
kuchka prokleta)) ako,ako
![]()
boli me briga za statistike
ne torbamo se sa zivotinjama![]()
ali me bacilo u razmishljanje...kako dolazi do seksa u troje...spontano? kako? nije mi jasno...u svakom slucaju ovako pitati mi je bezze....
Nisam ni mislio. Zajebavam se.
Ali glavu dajem da sam vidio neđe tvoju sliku kak' se ljubiš sa drugom ribom.