Poziv na...

Moj nekadasnji cimer,je to probao sa gazdom stana gde je ziveo pre,covek od nekih 60 godina(pa sad ti zamisli),pokupili konobaricu iz neke kafane.Pa eto ozderali su se i nagovorili je,ono kao aj kod nas na cepi malo posle fajronta.Ova je bila vrlo "slobodna" i tako R`N`R celu noc,riba je bas bila "ober" ****** i to sve bez kondoma.Malo je kaze u pocetku bilo problema oko "ustimavanja" ali posle sve kao po loju z:mrgreen:

Elem kad su se probudili i otreznili e onda je pocelo stani pani zbog raznoraznih bolestina i tako....

Hmmm ma sto da ne u nekim kontrolisanim uslovima z:mrgreen:

Moj nekadasnji cimer,je to probao sa gazdom stana gde je ziveo pre,covek od nekih 60 godina(pa sad ti zamisli),pokupili konobaricu iz neke kafane.Pa eto ozderali su se i nagovorili je,ono kao aj kod nas na cepi malo posle fajronta.Ova je bila vrlo "slobodna" i tako R`N`R celu noc,riba je bas bila "ober" ****** i to sve bez kondoma.Malo je kaze u pocetku bilo problema oko "ustimavanja" ali posle sve kao po loju z:mrgreen:

Elem kad su se probudili i otreznili e onda je pocelo stani pani zbog raznoraznih bolestina i tako....

Hmmm ma sto da ne u nekim kontrolisanim uslovima z:mrgreen:

haha ovi su se bas iskontrolisali:lol:

ali me bacilo u razmishljanje...kako dolazi do seksa u troje...spontano? kako? nije mi jasno...u svakom slucaju ovako pitati mi je bezze....

Npr - Lik radi od jutra do sutra, nema baš vremena za ozbiljniju vezu ali ima kvalitetne sexualne odnose sa koleginicom kad imaju malo lufta sa poslom a to traje neko vreme. Njena prijateljica, a njegova poznanica, ponekad izađe sa njima do obližnjeg kafea, oni su joj slatki i to im kaže, slede poljupčići radosti, slučajni dodiri u separeu, čedni osmesi i jednostavno preraste u brz odlazak do ljubavnog gnezda i razmene velike količine nežnosti koja se završava dobrim i lepim sexanjem.

U principu lepo je i zanimljivo kad se desi spontano, ono na bum je kao što neko veš reče - bolesno.

Back