- Poruka
- 98.702
kakva diskriminacija nas neozbiljnih 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paaaa....odakle da krenem...prvo,ne privlaci me ideja seksa u troje... drugo, i kad bih se seksala u troje bilo bi dva lika i ja... trece, ne poznajem par, cetvrto ne privlace me ni jedno ni drugo...![]()
Heterosu je jako neprijatan bilo kakav dodir sa drugim muskarcem, bar je tako u mojoj situaciji.je li neki deckic imao situaciju da su 2 deckica i 1 curica? )
kakva diskriminacija nas neozbiljnih![]()
pa predji na drugu stranu![]()
oh hvala ti presvetli sta koji moj....izgleda u tome lezi resenje svih mojih problema![]()
Pametno, bolje da on puca od ljubomore...))
Koliko sam ovdje zapazila, svi decki pricaju o situaciji 2 curice i 1 deckic...je li neki deckic imao situaciju da su 2 deckica i 1 curica?)
tu smo da pomognemo jedno drugom![]()
Heterosu je jako neprijatan bilo kakav dodir sa drugim muskarcem, bar je tako u mojoj situaciji
ja ne bi imao nikakav problem sa takvom kombinacijom no problem je u sexualnoj odbojnosti prema muskima dok dve curice se sasvim drugacije slazu kad su u krevetcu.![]()
...sex u troje
Elem, dobih takav poziv prije par sati od djevojke koju sam upoznala sinoc, a momka joj znam dva dana duze...
I onda razmishljam kako je debilno poslati nekome takvu poruku, a onda kontam kao da postoji bolji pristup...
I?...Da li ste dobili poziv za tako neshto i kako je to bilo sroceno? Da li ste znali te osobe? Da li ste prihvatili?
I takoooo![]()
Kako koja curica, mene bas i ne privlaci da me neka djevojka pipka.s tim, da se ja i ne mogu racunati, jer sam dosta konzervativna.
![]()
Meni to bas nije interesantno..jedino da je neka bzvz riba ili da mi nije gadan fraer a takvih je malo
Ne samo da me ne privlaci, nego me gadno odbija. Dok pogledaj devojke svuda naokolo, uvek se ljubakaju, drze za ruke, nezne su jedna prema drugoj, i to je sasvim prihvatljivo za drustvo.
Jedna devojka sa muskarcem u krevetu je milina, dve devojke jesu dve miline![]()
.....machko al si ti fatalna kad dobijash takve poruke posle nekoliko dana ...........auuuuuuuuuuu znachi zrachish i dominirash (shto bi rekli neki )............![]()
hehehe, i toliko od osjecajne ribice.![]()
Previshe je tu osecaja za jednu curicu, ribe su ti mnozina, to znaci da ima ljubavi u srcu ako treba i za dvoje![]()
Dobro je pa si me upozorio na tu ljubav jedne ribice.![]()
e i ti ga sad pretjera
prije ce biti da sam magnet za budale...![]()
cuj, nekako bi mi logicnije bilo da je neka dobra riba...pa da se lakse skoncentrisati samo na njeno tijelo...a uskladiti se sa drugim muskarcem... opet ja ne znam...![]()
Takve jesu ribe, dok su na slobodi niko ih ne moze zaustaviti ili uhvatiti, no kad ih stavish u akvarijum ukrasavaju celu kucu,
ribe jesu energicne i neukrotive, no sa druge straen saosecajne i dobrodushne sto im pomaze da naprave ravnotezu u svojoj 'dvojnoj' prirodi.![]()
Pa ako je dobra ne bih je delio tako nekako bi mi bilo krivo kad sam dobra dusa![]()
Nastavimo li pricati o ribama, izvini, ali morat cu onda do ribarnice.
E ti bi odmah do ribarnice,
morash dopusitit sebi malo slobode i zaroniti u slobodan zivot jedne ribe, naoruzas sebe dobrom opremom i napred u lov, a kad napokon uhvatis jednu na otovrem u prirodi imaces zdravu i energicnu ribetinu u svojem posedu,
one iz ribarnice to su vec gotove, 'mrtve' ribe![]()
Kako koja curica, mene bas i ne privlaci da me neka djevojka pipka.s tim, da se ja i ne mogu racunati, jer sam dosta konzervativna.
![]()
kakva diskriminacija nas neozbiljnih![]()
Nastavimo li pricati o ribama, izvini, ali morat cu onda do ribarnice.
sebicna dusica, a kad je ruzna moze sve..![]()