POZERI!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozeri......to su oni sto te cudno gledaju na svirci, oni sto stoje i mlate glavom a kad ih sutnes cokulom oni izadju ispred i kazu "svirka je sranje ovde ima DROGIRASA" hahaha, dalje....oni sto kazu da si lud kada se valjas po bini...
Bas sinoc bio na nekoj svirci i od 150 ljudi jedino se nas 10-tak stvarno zezalo...ljudi, zivite danas...sutra ste mozda mrtvi...

Pozeri......to su oni sto te cudno gledaju na svirci, oni sto stoje i mlate glavom a kad ih sutnes cokulom oni izadju ispred i kazu "svirka je sranje ovde ima DROGIRASA" hahaha, dalje....oni sto kazu da si lud kada se valjas po bini...
Bas sinoc bio na nekoj svirci i od 150 ljudi jedino se nas 10-tak stvarno zezalo...ljudi, zivite danas...sutra ste mozda mrtvi...

ma vazhno da si ti lud 8-)

ikon_lol.gif
presmeshno

e ako mi ti zivis kao da ti je svaki dan poslednji..kao i 98 % ljudi na forumu sad cu pojesti jabuku..ka da vi znate kako je ziveti tako da vam je svaki dan poslednji...pocela sam ko diff...

Кад дођеш у БЛ и видиш неког у мајици Ганса, 98% будите сигурни да је позер!!!!
Част изузецима
amin,sestro.
stvarno jeste tako.
ti likovi koji kao slushaju GnR znaju Paradajz Siti,Dont Kraj,Nokin on a hevens dor,Novemeber rejn i eventualno josh par pjesama.
pozerchine.

zato ja ne nosim bend majice.
ako nekog zanima shta slusham,nek me pita,ne moram to nositi na sebi.

amin,sestro.
stvarno jeste tako.
ti likovi koji kao slushaju GnR znaju Paradajz Siti,Dont Kraj,Nokin on a hevens dor,Novemeber rejn i eventualno josh par pjesama.
pozerchine.

zato ja ne nosim bend majice.
ako nekog zanima shta slusham,nek me pita,ne moram to nositi na sebi.

Ne mora da znaci.
Pa dobro mora neko nositi majice sa bendovima:smile:
Ja bas volim da ih nosim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back