Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozeri......to su oni sto te cudno gledaju na svirci, oni sto stoje i mlate glavom a kad ih sutnes cokulom oni izadju ispred i kazu "svirka je sranje ovde ima DROGIRASA" hahaha, dalje....oni sto kazu da si lud kada se valjas po bini...
Bas sinoc bio na nekoj svirci i od 150 ljudi jedino se nas 10-tak stvarno zezalo...ljudi, zivite danas...sutra ste mozda mrtvi...
Pozeri......to su oni sto te cudno gledaju na svirci, oni sto stoje i mlate glavom a kad ih sutnes cokulom oni izadju ispred i kazu "svirka je sranje ovde ima DROGIRASA" hahaha, dalje....oni sto kazu da si lud kada se valjas po bini...
Bas sinoc bio na nekoj svirci i od 150 ljudi jedino se nas 10-tak stvarno zezalo...ljudi, zivite danas...sutra ste mozda mrtvi...
	Pozeri......to su oni sto te cudno gledaju na svirci, oni sto stoje i mlate glavom a kad ih sutnes cokulom oni izadju ispred i kazu "svirka je sranje ovde ima DROGIRASA

i treba...ja sam svoje zavrshila jutrosduxa:Ok Saki Stedža je otišo jer mora da uči...budi pozdravljena
...tj jedan deo..ali dosta je ostalo cju kasnije 
 aj srecjno duxo 
pa ti ako ne znas kupi kerecu lancugu...da da onu davilicu pa obesi na pantale 8-)![]()
Кад дођеш у БЛ и видиш неког у мајици Ганса, 98% будите сигурни да је позер!!!!
Част изузецима
amin,sestro.Кад дођеш у БЛ и видиш неког у мајици Ганса, 98% будите сигурни да је позер!!!!
Част изузецима
А јел си позер ако носиш Јелен Пиво мајцу? 8)
amin,sestro.
stvarno jeste tako.
ti likovi koji kao slushaju GnR znaju Paradajz Siti,Dont Kraj,Nokin on a hevens dor,Novemeber rejn i eventualno josh par pjesama.
pozerchine.
zato ja ne nosim bend majice.
ako nekog zanima shta slusham,nek me pita,ne moram to nositi na sebi.
А хвала Богу, ту је тамно зелена![]()
maslinasto zelena!8-):razz: