Poze

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...ma sta pricas..voleo je da gleda konjusare i sitne trgovce dok samaraju udovima njegovu Valeri...hahahha
Pervertido par exelans...

Ма није, он би државничким послом отишао ван Рима а она би у своју царску постељу боје пурпура примала тај полусвет.
Онда се заљубила у једног младог конзула Силија, и поред живог мужа се опет удала. То је коштало главе.
Мада, Клаудије би јој и то опростио, али је Нарцис узео ствар у своје руке, бодеж у дојци је окончао блудан живот царице Месалине.

Ма није, он би државничким послом отишао ван Рима а она би у своју царску постељу боје пурпура примала тај полусвет.
Онда се заљубила у једног младог конзула Силија, и поред живог мужа се опет удала. То је коштало главе.
Мада, Клаудије би јој и то опростио, али је Нарцис узео ствар у своје руке, бодеж у дојци је окончао блудан живот царице Месалине.
Narcis joj dakle presudio...video jos odraza pored svog u jezeru pa se naljutio i razgoropadio...blah...klasika
Ne rekoh li ja da je Klaudije perverznjak..

..salim se Blau...:lol:

Narcis joj dakle presudio...video jos odraza pored svog u jezeru pa se naljutio i razgoropadio...blah...klasika
Ne rekoh li ja da je Klaudije perverznjak..

..salim se Blau...:lol:

Пробај то шамарање.
Када се дан гаси и тама наступи, шапни свом партнеру, љубавнику, или рандом лику у лифту, бусу или Максију: “Желела бих да ме ишамараш курццем.”

Видећеш, уживаћеш.

Meni ta igra zvuci ovako..

...evo to ga majku ti ccc, evo ti ga u usta te ccc....
A ona
...jao daj mi ga pljus pljus....

bljuc...jao, evo necu vise, uzasna sam...:rotf:
pa otprilike je tako.. nisi daleko od istine..
muškarac u ovom slučaju dominira..šamaranje krcem dođe kao neka vrsta ponižavanja..žena je ta koja želi da bude potčinjena... njegova robinja i *****..
slično ovome je i svršavanje u usta, po licu, pissing itd.. neke pristaju na sve a neke samo na nešto od ovoga..
edit..neke ni na šta

muškarac u ovom slučaju dominira..šamaranje krcem dođe kao neka vrsta ponižavanja..žena je ta koja želi da bude potčinjena... njegova robinja i *****..
slično ovome je i svršavanje u usta, po licu, pissing itd.. neke pristaju na sve a neke samo na nešto od ovoga..
edit..neke ni na šta
..tuga...

edit..neke ni na šta

Соколе, ако не гута то је чин непоштовања, терај то из куће.

Боље и ништа да не јеббеш него да трпиш ту некакво снебивање и гађење љубавним соковима!
brt ne bih se složio... uvek pamtim reči moga deda Ljalja Bog da mu dušu prosti:
Kure dedino, svuda mu je bolje nego u gaćama!
između ponosa i pčke biram ovo drugo

...posle tebe..
Znaci, nektar saspemo u dve case, kucnemo se i na iskap...ti prvi..

Зна се шта пије витез а шта дама, нећемо на то трошити време.
Уосталом, сперма је јако корисна, ако је витешка разуме се.

brt ne bih se složio... uvek pamtim reči moga deda Ljalja Bog da mu dušu prosti:
Iron Man Eye Roll GIF

Деда је живео у неким другим временима, када је пиччка диктирала услове и водила ратове.
Данас фалус влада, у мору гњецавих јазаваца и дрогоша, здрав мушкарац стоји као див!
Добра китта бира!

Back