Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.257
u vojsci svi moraju na isti nacin da nameste krevete, poslažu odeću i obuću. nema veze kako su te učili kućiValjda je to kućno vaspitanje, da se namesti krevet, ne treba mi vojska da me to nauči...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u vojsci svi moraju na isti nacin da nameste krevete, poslažu odeću i obuću. nema veze kako su te učili kućiValjda je to kućno vaspitanje, da se namesti krevet, ne treba mi vojska da me to nauči...
ne mora da ginu, mogu da se predajuПа то је циљ. Исти слепци у Хрватској војсци, па ће сви изгинути када Амери (Немци) нареде да се иде у рат
šta je reko konjev za situaciju decembra 41Jesam, zato i kažem![]()
Misliš na direktno Staljinovo pitanje koje je uputio njemu i Žukovu, kad su samo njih trojica razgovarali?šta je reko konjev za situaciju decembra 41
Razmisljao sam o tome,cemu taj potez sada. Vrlo je moguce da imaju taj veliki pritisak tog tipa ljudi.Nece da rade u fabrikama,nece u poljoprivredu,hteli bi u policiju. Policija nam je velika,brojnija od USA npr preko 600 policajaca na 100 000 ljudi,jedna Finska oko 200. Ako ih preusmere na vojsku ,malo kao podoficiri,malo logistika ,kuvari,ekonomi resili bi problem.Vecinom regionalno u pitanju su Hercegovci,Krajisnici.Војска има битну социјалну улогу јер запошљава један број људи који се никад не би снашли ван институционалног контекста.
То обично нису много квалитетни људи. Са друге стране, познат је идиом о људима које могу да воле само мајка и војска.
Nameštanje kreveta neće da im pomogne kad ih Albanci lansiraju u nebo pomoću Jawelina. KBS će imati profesionalnu vojsku, a VS će znači biti poluprofesionalna gologuzija sa neobučenim regrutima.u vojsci svi moraju na isti nacin da nameste krevete, poslažu odeću i obuću. nema veze kako su te učili kući
Kad se organizuje takmičenje u metenju lišća i nameštanju posteljine ima tu da padne i svetska titula.Srpski dvoipomesecni univerzalni vojnik, strah i trepet za sve na Balkanu.
Razmisljao sam o tome,cemu taj potez sada. Vrlo je moguce da imaju taj veliki pritisak tog tipa ljudi.Nece da rade u fabrikama,nece u poljoprivredu,hteli bi u policiju. Policija nam je velika,brojnija od USA npr preko 600 policajaca na 100 000 ljudi,jedna Finska oko 200. Ako ih preusmere na vojsku ,malo kao podoficiri,malo logistika ,kuvari,ekonomi resili bi problem.Vecinom regionalno u pitanju su Hercegovci,Krajisnici.
da gomila ljudi koji su mi svi redom dali takav opis su se u stvari urotili kako bi me obmanuli lol
koliko god čudno zvučalo, namešranje kreveta, ređanje odeće i obuće, marširanje po pisti... i te kako pomažu u ratuNameštanje kreveta neće da im pomogne kad ih Albanci lansiraju u nebo pomoću Jawelina. KBS će imati profesionalnu vojsku, a VS će znači biti poluprofesionalna gologuzija sa neobučenim regrutima.
Nameštanje kreveta neće da im pomogne kad ih Albanci lansiraju u nebo pomoću Jawelina. KBS će imati profesionalnu vojsku, a VS će znači biti poluprofesionalna gologuzija sa neobučenim regrutima.
u svojim memoarima konjev navodi da u zimi 41ve na celom frontu ispred moskve crvena armija je imala 65 ispravna tenkaMisliš na direktno Staljinovo pitanje koje je uputio njemu i Žukovu, kad su samo njih trojica razgovarali?
U svojim memoarima ne kaže ništa, jer se ne bave situacijom pre Vistule.
Niko od nacista na vlasti nije služio vojni rok![]()
Gde to pominje? I kako je imala 65 tenkova ako pričamo o decembru koji si ti pomenuo, ako je 5. decembra počela sovjetska kontraofanziva?u svojim memoarima konjev navodi da u zimi 41ve na celom frontu ispred moskve crvena armija je imala 65 ispravna tenka
a žukov pominje kod svojih kako se to.popravilo
Ne znam šta si se toliko pronašao iznenađen i uvređen možda ti voliš da ti neko podvikne da te možda klepi otkud znam voliš čvrstu ruku tvoj izbor ima nas koji ne želimo da prolazimo kroz to iskustvo bila je vojska obavezna ali kako za koga mnogi su se izvlačili na razne načine a mogao si da studiraš pa te nisu dirali tokom studiranja a kasnije su uveli tu civilnu službu za one koji ne vole sve ono što ti nekao idealizuješ ali ipak će biti da je onako kako su meni pričali da je tamo i još gore od toga o očajnoj hrani i smrdljivim kasarnama neki drugi putПа оно, вероватно нису, али и даље тврдим да нису баш у праву, ако су ти сви баш тако рекли.
Наиме, тврдити да су у време када је војни рок био обавезан за све, у војску ишли само они који кући нису имали шта да једу је мало...дебилно.
Моја читава генерација (гимназија, прва генерација кад је обновљена) је одслужила војску у периоду 1994-2002 (сем пар оних који нису могли из здравствених разлога), и, буди сигуран, сви смо имали кући да једемо, и нико од нас није имао жељу да постане Легија. Нит је то постао после, постали смо инжењери, доктори, економисти, правници, пословни људи, професори.
Можда зато што те 1994, када сам ја отишао у војску, Легија још увек није био тако познат ни популаран.
Тако, ипак бих волео да о тим неким временима попричам са тим твојим другарима који су у војсци били у исто време кад и ја, него да ми ти преносиш њихово искуство...кад већ ниси био.
naravno da je rat na pomolu. pa vidis sto se dogada u ukrajini i na bliskom istoku ? a kina bi mogla uzeti tajvan, sada im je prilika.vraća se vojni rok i u hrv
jeli opet neko komešanje i nedajbože rat na pomolu
Ja sam kao regrut vojske Jugoslavije ispalio barem 10 okvira, tako da nije to bas tacno sto pises.Regrut Vojske Jugoslavije nije za ceo vojni rok ispaljivao metaka koliko američki vojnik za jedan dan. U proseku se tokom vojnog roka ispaljivao jedan okvir municije. Stoga su rezervisti 1999. bili potpuno neupotrebljivi i morali su ljude iznova da uče da rasklope pušku.
odgovoricu ti kratko jer smo van teme, u oktobru i novembru je sovjetima stiglo 360 britanskih tenkova koji su posle prebaceni na moskovski front.Gde to pominje? I kako je imala 65 tenkova ako pričamo o decembru koji si ti pomenuo, ako je 5. decembra počela sovjetska kontraofanziva?
Pogledajte prilog 1604803