GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 38.019
Možda povezu one vaše studente u povratku, jbg ladno i pada kiša
Што не возе ваше? Па нема смисла то без будуће интелекталне елите и Академије младих лидера.
Наши ионако иду пешке.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda povezu one vaše studente u povratku, jbg ladno i pada kiša
koji ste vi meni loodaci. usaglasite se sa sobom. ocete izbore, necete izbore, oce kaki, nece kaki...a na kraju se ukakiЗашто су расписани ванредни избори у Сечњу у листопаду?

koji ste vi meni loodaci. usaglasite se sa sobom. ocete izbore, necete izbore, oce kaki, nece kaki...a na kraju se ukaki
Zato što idu džipovi a ne autobusiШто не возе ваше? Па нема смисла то без будуће интелекталне елите и Академије младих лидера.
Наши ионако иду пешке.
Da, volim sardine, dagnje i škrapinuОпажа се тај утицај Јадрана.
mogao si i sam da potrosis 20 sekundi da "istrazis" vest pre nego sto si se sizofreno zaleteo da otvoris temu:Хоћемо да се поштују прописи.
Зашто су расписани ванредни избори у Сечњу?
Како није имала већину?
- Skupština nije radila kako treba (nije donosila odluke, nije imala većinu).
znam da ste navikli da ne prelazite cenzus pa vam je ovo neverovatnoКако није имала већину?
Што не прогуглаш резултате избора?
Јесу ли то "невоље у рају"?

znam da ste navikli da ne prelazite cenzus pa vam je ovo neverovatno
a usput je to jos jedan dokaz da vlada demokratija u Srbiji a ne diktatura o cemu toliko sizofreno vristite po svim temama
da. ne radi svoj posao pa ce biti izbori gde ce gradjani da biraju nekoga za koga misle da ce bolje raditi posao.Не свиђа им се понашање изабраног председника општине и то ти је демократија?
Da, volim sardine, dagnje i škrapinu
A pošto je matori dobio nov raspored ja sam
Vlaško Dete ahahaha GeorgeV ahahaha GeorgeV ahahahaha
Sečanj, Kosjerić, Zaječar i ostala mala mesta. Zasto? Kao da tamo ima masa da izabere i da ima protiv kandidata. Svi prde u isti čabar.Ana Brnabić raspisala izbore u Sečnju, evo kada će biti održani
Blic
24. oktobar 2025.11:12
Komentara0
Slušaj vest
0:00/0:00
Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić raspisala je danas vanredne izbore u Sečnju za 30 novembar ove godine.
Foto: Narodna Skupština Republike Srbije/ Peđa Vučković / Tanjug![]()
Ana Brnabić
Prethodni lokalni izbori u Sečnju održani su u aprilu 2022. godine.
Brnabić je 1. oktobra potpisala odluku o raspisivanju lokalnih izbora u Negotinu i Mionici, koji će biti održani 30. novembra.
https://www.blic.rs/vesti/politika/ana-brnabic-raspisala-izbore-u-secnju-za-30-novembar/dg1kyy5
Ако су претходни локални ибори у Сечњу одржани у травњу 2022. године, то значи да би наредни требало да буду одржани на пролеће 2026. године.
Зашто су расписани ванредни избори у Сечњу у листопаду?
Vraćaj pare GeorgeV ahahahahaМислиш, Црно Дете?
Ах...деца ЈеНеА...![]()
uh, kako si nas izlozioЗашто су расписани ванредни избори у Сечњу у листопаду?