kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 44.046
ko nece da sluzi sa oruzjem, moze u civilni rok , rudnik i slicno pola godine.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ja shvatam šta se tamo desilo 1991., imali su odlično organizovanu Teritorijalnu Odbranu, koja je postojala i u Srbiji, i koja se zasnivala na timskom radu, a to njima leži. Normalno, pripadnici te TO su napamet poznavali kraj u kome žive, bili su to ozbiljni ljudi za razliku od JNA golobradih mladića, imali su veću motivaciju od te dece, a što je najbitnije lanac komandovanja se pokazao kao sposoban da mnogo brže reaguje u ratnim uslovima po gradovima. Ko bi to znao. JNA starešine su mogle da ih se reše, ali ih je glomazna birokratska mašinerija sopstvene institucije, zapravo porazila, a ne toliko ti Slovenci.lovacko drustvo Slovenije potpuno ponizilo JNA.
Pa upravo ono sto sam napisao - besmisleno.Koliko ja shvatam šta se tamo desilo 1991., imali su odlično organizovanu Teritorijalnu Odbranu, koja je postojala i u Srbiji, i koja se zasnivala na timskom radu, a to njima leži. Normalno, pripadnici te TO su napamet poznavali kraj u kome žive, bili su to ozbiljni ljudi za razliku od JNA golobradih mladića, imali su veću motivaciju od te dece, a što je najbitnije lanac komandovanja se pokazao kao sposoban da mnogo brže reaguje u ratnim uslovima po gradovima. Ko bi to znao. JNA starešine su mogle da ih se reše, ali ih je glomazna birokratska mašinerija sopstvene institucije, zapravo porazila, a ne toliko ti Slovenci.
Samo da mi nadju koji bi oficir zeleo vojnika kao vucica , a da ne prodje kao jna pukovnici u sliveniji I hrvatska.O vraćanju obaveznog služenja vojnog roka u Srbiji intenzivno se priča skoro pune četiri godine s tim što bi konačna odluka na tu temu trebalo da bude doneta u naredne dve nedelje, kako je najavio predsednik Aleksandar
Upravo, kao u PDH što se uvodi vojni rok.Vojni rok 75 dana. Za početak.
Videćemo da li će biti obavezan za sve ili samo za ove što hoće da NatoPomognu Ukrajincima na istočnom frontu.
Moj milaneeeee...Miloš Vučević: Sednica Vlade o vojnom roku u petak, pozvali smo vrhovnog komandanta da prisustvuje
https://nova.rs/vesti/politika/milo...zvali-smo-vrhovnog-komandanta-da-prisustvuje/
Onda ništa od prave vojske.hahahaaah kakve provere , kakav pregled, ma daj za vojsku se uvek primalo sve i svasta....
joooj sad kad neki mali veliki kosta dobije automatsku pusku .... jadna nevina deca s kim li ce da zaglave .
vojne skole upropascene neki novi nesposobni i neuki podoficiri , zdravstveno propalo skroz , psiho test laziras na keca i eto ti katastrofe