- Poruka
- 99.462
Ај, Добро...
...срк
...сркDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...сркposto si banovan reko bi ti ko bi bio u murdelju kao anarholiberalni neprijatelj monarhije
Зар ти управо овом поруком не потврђујеш оно што сам рекао, а мислиш ли да смо тек онако скептични без разлога, ми смо скептични према свима због више разлога, ево на примјер твој став, није ни први ни задњи, кроз историју је било много таквих, тако да смо научили лекцију.

Vi ste prema svemu kada je reč o Srbiji sketični pa nema svrhe da ti objašnjavam da su i on i njegov rođeni brat bili baš tamo.
Pritom on nije nigde govorio da želi da vas izbaci već vas uči redu iako mu često kažem da tu nema pomoći jer ste u stanju samo da mrzite Srbe što ste nebrojeno puta pokazali.
"Инститјушн" - на енглесмо "лудница" !
Желиш лудару ?

У праву си ти, чак и да ми није свеједно и да сам присталица монархије, ови "монархисти" овдје би ме натјерали да преиспитам ставове и постанем противник исте.![]()
Ма јасно је мени, лакше је окривљивати неког са стране него погледати у огледало, јесу ли дошли Крајишници у октобру 1941 у Крагујевац, или су ваши дједови асистирали нацистима у масакру, можда да би се дочепали комшијиног имања, или због неких племенских размирица. Треба ли да наведемо са каквом су паролом ишли ти који су помагали да се људи воде на стрељање. Тако да вам је боље да се поклопите и ћутите.Ти монархиста, мјок исто као и комуниста 1940, али 1944. сви сте се преокренули на џ станове у Србији, а за толико станова треба направити изговор за масован злочин у стрељању Срба.
Не питаш се ти да ли ћеш бити монархиста 1844, комуниста 1944 или опет монархиста 2044.
Бићеш ти као и сви остали динароиди и буздовани, што ти се каже, био то маршал на белом коњу или краљ на белом коњу...
Клицаћете и урлати краљу више него Шумадинац...
Буздовану
Није.Ма јасно је мени, ...

Да ти кажем нешто у повјерењу, ебали вас и Броз и Краљ, краљ је 12. Септембра 1944 предао власт Брозу у руке, ставио четнике под његову команду, ту народ није битан, важни су масонски циљеви, кад порастете, схватићете.Није.
Овако ће бити
Поклонићеш се ти свом краљу на белом коњу и викаћеш из свег гласа "Живео Краљ"...исто како сте урлали Брозу...
Знамо Вас...
Бићеш ти већи монархиста од мене, Бориса и Марлона, док Куријак Сремски ће бити у екстази...и на коленима сав у сузама радосницама...![]()
Да ти кажем нешто у повјерењу, ебали вас и Броз и Краљ, краљ је 12. Септембра 1944 предао власт Брозу у руке, ставио четнике под његову команду, ту народ није битан, важни су масонски циљеви, кад порастете, схватићете.

Ништа они не капирају, шта је држава, а шта друштво, све им збућкано од 1944, хоће да воде, а не знају, били и остали динароидски буздовани.
Не знају они о реду и поретку.
Монархија ће их научити где им је место
Никада се неће окупаторска монархија вратити у Србију. Монархија је добровољно напустила Србију када јој је било најтеже. Зато на повратак или монархистичку окупацију, не може више да рачуна. Доста је било.Nekoliko okolnosti je kumovalo njihovom ultrabahatom odnosu prema Srbima.
Prvom smatram naopak narativ i još gori rezon koje su, po svemu što sam saznao o tom vremenu, počeli da razvijaju nakon aneksije bosne jer su smatrali da Srbija treba da uđe u rat sa AU zbog toga. Taj narativ je podrazumevao i tvrdnje kako Beograd treba da gori. Što su se 1914. ali i 1944. postarali da se ziasta dogodi.
Druga je to što su tokom titoističke okupacije usvojili anacionalni, agresivno ateistički i okupatorski model odnosa prema Srbiji koju su doživljavali iz te perspektive kao plen i roblje a ne kao matičnu državu.
Kako ih niko nije sprečio u tome osam decenija počeli su da veruju da su Bogom dana vladajuća kasta nad srbijancima.
Dali su sebi za pravo da pljačkaju, proteruju i ubijaju potomstvo Solunaca, Ustanika i načelno svih srpskih patriota koji nisu legli na Brozovu rudu poput njih.
Neće biti boljitka ni jedinstva niti stabilnosti dok njihov uzurpatorski sistem ne bude demontiran ne kozmetički već u potpunosti.
Budi uveren da će i od Monarhije pokušati da naprave isto što su napravili od socijalističke okupatorske republike.
U jednoj objavi se Princ Filip poziva na tiraninovo obećanje da nikada neće priznati Kosovo.
Ono što Princ Filip previđa jeste da titanin nikada nije izgovorio istinu a najnovija laž mu je bila - septembarski izbori.
Kraljevska Porodica treba da zna da pripadnici hunte nisu Srbi već višestruki konvertiti, titoisti, zavičajni kriminalci organizovani poput Koza Nostre, ukratko najveći politički konglomerat mrzitelja Srba čiji su ciljevi isključivo nastavak pljačke, uzurpacije i očuvanje privilegija kao i tiho proterivanje autohtonih Srba. U tom nastojanju uživaju neskrivenu podršku zapada ali i bivših republika koje u velikoj meri i dan danas zahvaljući huntama koje podmeću Srbima - parazitiraju na srpskoj muci uz pomoć stotina kompanija koje u Srbiju posluju uz kolonizatorske privilegije.
Ono što od Monarhije najviše očekujem jeste da donese pravdu i jednakost pred zakonom kao i saniranje nepravde koju su bratski kolonizatori činili srpskom narodu od 1944. do danas.
Мислиш да ће Шумадинац бити стално ваш роб?!?
Шумадинац ће поново направити државу, без оних који су га стрељали, отимали и кињили од 1944.г
Какве ти себи филмове пушташ!? Тестирај свој IQ па да наставимо даље коментарисање. Овако - не вреди.Шумадија је монархистичка, а коме се не свиђа ћао...
Коме одговара може да остане само ако призна тај ред и тај поредак

Управо овако као овај народу: Уаа, ућутите, Уаааа, ућутите, ....Поклонићеш се ти свом краљу на белом коњу и викаћеш из свег гласа "Живео Краљ"...исто како сте урлали Брозу...
Знамо Вас...
Бићеш ти већи монархиста од мене, Бориса и Марлона, док Куријак Сремски ће бити у екстази...и на коленима сав у сузама радосницама...![]()
Eno i Aleksić napustio drugove Đilasa i Pozderca. Poks i Jovanović govore o srpskoj Srbiji.
Tako da ako koza laže rog ne laže.
Ако га буде рушио ДБ са подметањима и компроматима, знамо да је наш...
Мало си се отимао пред Брозом, али заволео си га ма крају више од оца...
Заволећеш и Краља, али не мораш да лудујеш са култом личности...
Na kojem je to jeziku rekao ?Kompulsivnim postavljanjem videa divljanja horde slučajnih Srba na Gazimestanu pokazuju da ih najviše boli to što se neko konačno usudio da kaže dosta njihovom primitivizmu.
Pa stq on ima da se petlja u politiku ? U savremenim monarhijama kralj se ne sme petljati u politiku a vi bi da on onako nesposoban vodi politiku ove zemlje .. Sama činjenica da su ga kršenjem statuta ražalovali u stranci jasan je pokazatelj da udba pokušava da ga izbaci iz politike.
Да ли у грађански закон спада и укидање Србије и ЦГ од самовољног политичког силеџије, једне ништарије???Нисте ви ништа научили, јер сте пропустили васпитање и образовање, од устанка 1804, грађански законик 1844-1944, када сте га овде угасили после 100г.
Собзиром да сте државотворне и грађанистичке босанске букве, и да до данас нисте напредовали, 2044, нећете дати никакве резултате, тако да можемо да планирамо Фајронт Републику ...
Бог ме убио ако ти ишта разумеш шта ти се говори...
Ушли сте у шумадијско друштво и државу и до данас је не разумете. Само правите штету са тим динароидским егоцентризмом.