Povratak kraljevine

Koji zemljaci? Neporecivi fakat je da je Vučić rođen i cijeli život proveo u Srbiji. Od sadašnjih ministara i političara gro njih su generacijama u Srbiji. Ili ćemo sad da gledamo i 6,7 koljena unazad? Koliko je BG imao stanovnika prije 100 godina?

Погледао сам сад филм Олуја.

Питам се што смо ми одавде ишли тамо добровољно у рат.?

Сећам се и када је Мира Марковић после олује рекла "људи из РСК само су се спаковали и дошли" - комунистичка будала која се играла животима као и њен Слоба.

Деришта, незрела и неодговорна деца комунизма.

Дакле, олош-елита пореклом из 1944. није умела да одбрани Србе у РСК и на Ким

Да је елита била монархистичка и светосавска не би то могло да се догоди.

...
Дакле, олош-елита пореклом из 1944. није умела да одбрани Србе у РСК и на Ким

Ne valja ti taj baštovanski rezon ! Ja sam bio taj koji je povikao "Hote' amo braćo Srbi, koji ćete urac među tom ciganijom koja vas mrzi i zavidi vam ?!"

Isto to kažem Srbima gde god imaju takve probleme kao u ustašiji, kakva odbrana, kakvi bakrači ?!

Odbrana i prava bratska zaštita je primiti ih u svojoj kući.

Kralj to nikad ne bi uradio, on naseljava svoje sunarodnike ne bi li povećao svoju kraljevinu !

Да је елита била монархистичка и светосавска не би то могло да се догоди.

Svi koji su učestvovali u istrebljenju prirodne elite i saučestvovali u tom zločinu priktivajući decenijama njegove razmere presudili su ne samo Srbima iz Krajine već milionima Srba koji su napustili Srbiju.

Baš kao što i svi koji se danas protive povratku Monarhije osuđuju buduće naraštaje na bedu, egzodus i ko zna šta još.

Ne valja ti taj baštovanski rezon ! Ja sam bio taj koji je povikao "Hote' amo braćo Srbi, koji ćete urac među tom ciganijom koja vas mrzi i zavidi vam ?!"

...

Опет ништачиш.

Ја сам био добровољац у Хр., да би Срби остали своји на своме, док си ти био Слобиста спремни издајник зарад конформа...

Опет ништачиш.

Ја сам био добровољац у Хр., да би Срби остали своји на своме, док си ти био Слобиста спремни издајник зарад конформа...
Nije bio čak ni slobista već šešeljevac što je još gore mada je to mrtva trka ako se ima na umu da su udruženim snagama onda zatvorili Srbiji svaku perspektivu.

Још само да појасниш какве то везе има са оним вашим измишљотинама о Крајишницима, наводиш овдје неке људе актуелне у 21. Вијеку, наведи ти мени те које оптужујеш за други свјетски рат.
Наводиш овдје на првом мјесту Вучића, да ли њега сматраш одговорним за дешавања из 44. и 45.,образложи на који начин је он крив за то, могу да схватим да га не волиш и не подржаваш, то је твоје право и сасвим у реду, али да га оптужујеш и клевећеш за нешто са чим нема никакве везе, е то...
reka ja
acina i dodarina slika ki ikone vise

a obojica sve pogazili i izdali.

Taj samozvani ,,prestolonaslednik" mora prvo da nauci srpski jezik pa tek onda sve ostalo! Taj samozvanik poziva Srbe da udju u EU, NATO i ide na proslavu oluje! Ti Karadjordjevici ljube ruku Papi i nemaju veze sa Karadjordjem!!! Jel bi ovog ti sanovnice postavio za Kraljja:
Па научио је: ,,Уаааа, уааа. Ућутите, ућутите, .... Шта ће му више, све га разумемо.

Опет ништачиш.

Хоћеш рећи да си ишао да се бориш за омражене "пречане", које мрзиш више од усташа судећи по ономе што пишеш и које желиш да протјераш из Србије. Извини што сам скептичан по овом питању, не знам зашто, али ти не вјерујем. ;)

reka ja
acina i dodarina slika ki ikone vise

a obojica sve pogazili i izdali.

Da njih dvojica, Milošević. Šešelj, Drašković i ostali titoistički kadrovi nisu minirali povratak Monarhije danas o olujama, bljeskovima i ostalim pošastima ne bi bilo reči.

Ne smemo više da dopuštamo da nas vode moroni koji ne vide dalje od svoje kese i najprizemnijih krimnalnih interesa klana koji ih je doveo na vlast.

Poslednja izmena:
Хоћеш рећи да си ишао да се бориш за омражене "пречане", које мрзиш више од усташа,судећи по ономе што пишеш и које желиш да протјераш из Србије. Извини што сам скептичан по овом питању, не знам зашто, али ти не вјерујем. ;)

Vi ste prema svemu kada je reč o Srbiji sketični pa nema svrhe da ti objašnjavam da su i on i njegov rođeni brat bili baš tamo.

Pritom on nije nigde govorio da želi da vas izbaci već vas uči redu iako mu često kažem da tu nema pomoći jer ste u stanju samo da mrzite Srbe što ste nebrojeno puta pokazali.

Vi ste prema svemu kada je reč o Srbiji sketični pa nema svrhe da ti objašnjavam da su i on i njegov rođeni brat bili baš tamo.

Pritom on nije nigde govorio da želi da vas izbaci već vas uči redu iako mu često kažem da tu nema pomoći jer ste u stanju samo da mrzite Srbe što ste nebrojeno puta pokazali.
Зар ти управо овом поруком не потврђујеш оно што сам рекао, а мислиш ли да смо тек онако скептични без разлога, ми смо скептични према свима због више разлога, ево на примјер твој став, није ни први ни задњи, кроз историју је било много таквих, тако да смо научили лекцију.

Зар ти управо овом поруком не потврђујеш оно што сам рекао, а мислиш ли да смо тек онако скептични без разлога, ми смо скептични према свима због више разлога, ево на примјер твој став, није ни први ни задњи, кроз историју је било много таквих, тако да смо научили лекцију.

Ništa niste naučili jer veći deo vas danas podržava najizdajničkiju i najpogubniju huntu koja uzurpira vlast u Srbiji koja je oterala zvanično 600 000 a realno milion Srba što je tri do pet oluja.

Svojim neartikulisanim primitivizmom radite u korist sopstvene štete što je vaš problem uopšte se ne obazirući koliko štetu nama činite.

Tako se ponašate već ceo vek i u dogledno vreme će ta praksa biti okončana.

Опет ништачиш.

Шта ти је то добровољац ?
Из које је то војске ??
Јел' то значи да су дозвољени и лошевољци ???

Ти ниси служио ЈНА !

Хоћеш рећи да си ишао да се бориш за омражене "пречане", које мрзиш више од усташа судећи по ономе што пишеш и које желиш да протјераш из Србије. Извини што сам скептичан по овом питању, не знам зашто, али ти не вјерујем. ;)
Дилејо

Не мораш, овде људи то знају врло добро.

Морате да знате где вам је место у Србији и државности и да сте испод шумадинаца, а не изнад.

Не лупај...

Немаш ти везе шта је било 90-тих, јер си веровао тв

Ја '89. упртио телевизор,
стрпао га у кола
и однео у Таковску на одјављивање.

То сам урадио оног тренутка кад сам чуо Шешеља како на Радио Београду 1 велича Четнике.
Не зато што их ја мрзим, мада бих могао - убили су ми деду,
већ зато што се нисмо тако договорили кад смо се договарали.

Ја сам у фазону све може ако се договоримо.
Али не може да се ја закунем ЈНА, почела фрка појављују се неке друге војске !
То не може !

И онда сам имао критеријум
ко попреко погледа титовку на мојој глави
може добити метак врло лако.
Био тај неко Четник, Усташа, Напетовац, неупућена домаћица ...

Мало је таквих какав сам био ја,
а само такви чине праву војску !

Они иду за својом заклетвом
и слушају претпостављену команду.

И немају своје коментаре на политичку ситуацију и ратну стратегију.

Back