Povratak kraljevine

Ти ,,170% примитивних, полуписмених,.....'' већ су сви помрли. Из ,,тог друштва'' осато си само ти. Шта чекаш?

Seti se kako ste klicali zločincu Brozu iste godine kada se proglasio za doživotnog okupatora i fragmentirao Srbiju.

2:19

To ste vi, najveća podrška najvećem uništitelju Srbije.

Njegov osmeh je govorio: Kavi moroni, ne mogu da verujem.

vidi se sva tvoja politicka misaonost na nivou jednog misel onfrea :rotf:
Шта фали Мишел Офреу!?
Мишел Онфре је савремени француски писац и филозоф који промовише хедонизам, атеизам и анархизам. Плодан је аутор и написао је преко 80 књига
Ти у животу нећеш да прочиташ 80 књига а камоли да .....

Vidiš i sam.

Njemu je najlepšti trenutak mladosti bio predavanje Kosova u ruke divljim arnautskim separatistima i Vojvodine Čancimai ostalim hrvoudbašima.
verovatno sa crvenim maramcetom guro onaj tocak na paradi ispred danasnjeg skupstinskog zdanja dok je crveni tiranin otpozdravljao ko onaj sa brcicima.

samo tezak naivac moze da se dan danas divi senima ideoloskih boraca koji su sami svoje potkazival i i prodavali nacistima da ne ulazim u spiralu srpske smrti u kojoj su orgazmicki uzivali na nivou ustaskihkoljaca, onda, bas kao i danas sa svojim naslednicima istih takvih boraca za slicnu ideoloku "istinu".

Шта фали Мишел Офреу!?
Мишел Онфре је савремени француски писац и филозоф који промовише хедонизам, атеизам и анархизам. Плодан је аутор и написао је преко 80 књига
Ти у животу нећеш да прочиташ 80 књига а камоли да .....
ti si batice glup.
ponavljaj to u beskraj da ne bi morao ja da te podsecam.
sta si procitao od misela kome ni prezime ne umes da napises pa da polemisemo?

verovatno sa crvenim maramcetom guro onaj tocak na paradi ispred danasnjeg skupstinskog zdanja dok je crveni tiranin otpozdravljao ko onaj sa brcicima.

samo tezak naivac moze da se dan danas divi senima ideoloskih boraca koji su sami svoje potkazival i i prodavali nacistima da ne ulazim u spiralu srpske smrti u kojoj su orgazmicki uzivali na nivou ustaskihkoljaca, onda, bas kao i danas sa svojim naslednicima istih takvih boraca za slicnu ideoloku "istinu".

Budi uveren da su tu negde u publici bili mali tiranin i njegovi bata i tata.

To je anticivilizacijski i antisrpski mentalitet koji danas vlada Srbijom.

Zaboravili su i to da je 2% odlučnih srpskih patriota sila u odnosu na 170% potkusurenih, primitivnih i polupismenih uzurpatorskih kukavica kojima Srbija nije otadžbina već muzara od davne 1944.
Ako pod ovim mislis na republikance nas ne moze biri 170% samo je vas strah ko da nas je 170% . Ako vas ima 2% nas ne moze biti vise od 98% to je samo 49 puta nas ima vise nego vas u narodu

Ma njih vise osim vas niko i ne pamti u srbiji . Jos ih samo vi spominjete mi smo ih prevazisli i krenuli napred samo je vasa frqkcija ostala zaglavljena u sredini proslog veka jos se samo vi majete komunistima

Boris Grušenko:
Vidiš i sam.
Njemu je najlepšti trenutak mladosti bio predavanje Kosova u ruke divljim arnautskim separatistima i Vojvodine Čancimai ostalim hrvoudbašima.

Можете да лупетате до миле воље. Лупетате јер појма о животу немате.
Моја генерација и ја (сада смо пензионери), створили смо вама све услове да нормално живите и радите. Међутим, чим дан-ноћ чучите на Форуму и кевћете, знам засигурно да сте лезилебовићи и ништа не радите, живите на грбачи родитеља (запосленог или пензионера) и свакодневно мрчите једно те исто. Булумента балава се иживљава над нашом прошлошћу.

Моја генерација и ја (сада смо пензионери), створили смо вама све услове да нормално живите и радите.

Stvorili ste samo uslove da nekoliko miliona Srba bude oterano iz Srbije kako bi uzurpatori prigrabili apsolutno sve.

To je vaše jedino životno dostignuće - razaranje Srbije iznutra.

Uopšte ne sumnjam da su trenuci kada ste raskomadali Srbiju bili najlepši u tvojoj mladosti.
Srbiju su raskomadali karadjordjevici u svojoj banovini a hrvatske i slovenacke zemlje objedinili ni jedan od fragmenata u koje su pretvorili srpsku zemlju nije smeo da se nazove srbijom cak ni to ( cak je i tito u svojoj drzavi imao srbiju i to kao najvecu republiku) kod karadjordjevica najveca banovina u zemlji je bila hrvatska i samo je njoj bilo dozvoljeno da ponese nqcionalno ime . Gde vam je bila banovina srbija

Boris Grušenko:
Vidiš i sam.

Можете да лупетате до миле воље. Лупетате јер појма о животу немате.
Моја генерација и ја (сада смо пензионери), створили смо вама све услове да нормално живите и радите. Међутим, чим дан-ноћ чучите на Форуму и кевћете, знам засигурно да сте лезилебовићи и ништа не радите, живите на грбачи родитеља (запосленог или пензионера) и свакодневно мрчите једно те исто. Булумента балава се иживљава над нашом прошлошћу.
kako bre balav kad citam onfrea? cuj citam :)
i dogovorite se, jedan kaze danas da sam u devetoj deceniji a ti da sam balav :rotf:

ako vam je takva skala iteligencije kao kulturoloski nastup, nije ni cudo da ste i dalje crveni kad su sei kinezi njih odrekli.

Kada vidim da se neko bavi historičnošću Isusa ubije mi bilo kakvu želju da saznam šta se dalje zbiva tamo.

Ali je za kolegu i te kako korisno da čita bilo šta sem Šešeljvog opusa mada sumnjam da je i to čitao.
njegova sabrana dela mu stoje pored titinih. a
na polici iznad sustikla i na njoj plasticna venecijanska gondola. setno u nju gleda dok drugim okom ko marti feldman na cb cajevcu prati vuckove monologe o uspehu al sa slusnim aparatom jer ga nista ne razume ali ga i pored svega voli a da ni sam ne zna zasto.

hint: wiki opis zadrtog komuniste u teskim godinama kad se priseca svih 5 ofanziva.

Back