Povratak kraljevine

Monarhija je dovela do gasenja nase drzavnosti . Zbog svojih manjkavosti , tipa da jedno dete vodi drzavu u svetskom ratu . Ostali smo bez drzave milioni zivota koji su pali u stvaranju drzave su pali uzalud . Dete su izmanipulisali pokupili zlato i pobegli posledica toga je bila bezuslovna kapitulacija vojske i okupacija CITAVE DRZAVE ni jedan jedini centimetar drzave nije sacuvan sve je unisteno po okupaciji drzave tek su republikanci uspeli se organizovati steci saveznike i osloboditi zemlju i narod

Nasa monarhija nije imala ni sposobnosti da se odrzi niti saveznika koji bi joj u tome pomogli sve evropski dvorovi s kojima su karadjordjevici u rodbinskim odnosima i za koje nas i danas lazu da bi nas podrzali jer im je jug. Princ rodjak su podrzali republikanske snage a ne monarhisticke

PRedposlednji udarac monarhizmu u srbiji je zadao kralj petqr kad je drazi naredio da se stavi pos titovu komandu . Cast da zada poslednji udarac monarhizmu u srba pripala je njegovom sinu koji je monarhiste sa 18% koliko su imali u parlamentu pre njega svojim gafovima ne sposobnoscu i pohlepom sveo na 2%

njegova sabrana dela mu stoje pored titinih. a
na polici iznad sustikla i na njoj plasticna venecijanska gondola. setno u nju gleda dok drugim okom ko marti feldman na cb cajevcu prati vuckove monologe o uspehu al sa slusnim aparatom jer ga nista ne razume ali ga i pored svega voli a da ni sam ne zna zasto.

hint: wiki opis zadrtog komuniste u teskim godinama kad se priseca svih 5 ofanziva.
Osma im je bila divljački happy hour.

sve na cemu je crvena republika zakazala, predumisljajno ili iz neznanja.

Руљократија је,
Сенат праве црвене и искрене РесПублица, (правог Политбироа) по налогу Броза побила 1948.г. на голом отоку.

И тако олош потказивачки и неспособни остаде жив, у облику регресираних надостојника Тадића, Вучића и Сремско куријачких дилеје...

najlepse godine mladosti... ima izreka pitace te starost de ti je bila mladost :hahaha:

bila mi drugovi kod druga tite :lol:

Он од када се родио био је старац, старачка му душа, јесте морално кукавичка, јер без тестостерона, женска ирационална, дечја недоказаност време му упропаштава, ... Старачке титоистичке сузе га iебу...:rotf:

kako bre balav kad citam onfrea? cuj citam :)
i dogovorite se, jedan kaze danas da sam u devetoj deceniji a ti da sam balav :rotf:

ako vam je takva skala iteligencije kao kulturoloski nastup, nije ni cudo da ste i dalje crveni kad su sei kinezi njih odrekli.

То су дезоријентисани уморни старци по менталитету рођења, истрошене преморен душе, тако изгледају, мада су одувек од када знају за себе безбожни, где се види по мржњи да их нечастиви стално части...

Наравно да нам треба монархија.
А и да је нећемо...ту нам је.
Јесте грешио краљевић/сваки/, али је много користан у државотворном смислу.
Овлашћења су упитна,а лоза је важна и добродошла.
Улога краља у савременом свету је више филантропија,нешто као фондација( увек добро дошла),обједињење свих који се осећају као Срби.
Амери би то назвали лоби.
Ако је Краљ школован,модерних схватања,промишљен и добронамеран,може да учини ПУНО.
А ако је само модеран,онда има парламентарна ограничења.
Коме је краљевска круна у модерном свету ишта лоше донела?

Наравно да нам треба монархија.
А и да је нећемо...ту нам је.
Јесте грешио краљевић/сваки/, али је много користан у државотворном смислу.
Овлашћења су упитна,а лоза је важна и добродошла.
Улога краља у савременом свету је више филантропија,нешто као фондација( увек добро дошла),обједињење свих који се осећају као Срби.
Амери би то назвали лоби.
Ако је Краљ школован,модерних схватања,промишљен и добронамеран,може да учини ПУНО.
А ако је само модеран,онда има парламентарна ограничења.
Коме је краљевска круна у модерном свету ишта лоше донела?
Postovanje . Koja bi ovlascenja po vama buduca kruna imala ? Protokolarna kao u evropskim monarhijama 21 veka ili bi trebao imati stvarnu vlast kako se to ovde vecina zalaze .

Postovanje . Koja bi ovlascenja po vama buduca kruna imala ? Protokolarna kao u evropskim monarhijama 21 veka ili bi trebao imati stvarnu vlast kako se to ovde vecina zalaze .
Добар дан
Наравно ,протоколарне овлашћења,свака другачија су превазиђена а чини ми се и правно упитна.

Добар дан
Наравно ,протоколарне овлашћења,свака другачија су превазиђена а чини ми се и правно упитна.
Dakle drzavom bi upravljao kao i danas neki vucic i dacic koji izbore dobiju..
Pa to su kozmeticke promene drzavu i danas vodi neki vucic i dacic .i zasto bi u zemlji krenulo nabolje vucic bi i dalje bio vucic i buduci da bi kralj imao samo protokolarnu ulogu on bi vodio drzavu kao i danas i nista se ne bi promenilo mislim sta bi ga motivisalo da promeni politiku da bi nama bilo bolje pa on da je sposoban za to uradio bi to sada odmah jer i sada on ima vlast i on je taj koji vodi drzavu

Da bi u drzavi krenulo nabolje mi drzavu moramo korenito promeniti i reformisati i to po uzoru na napredne drzave popud vrancuske engleske nemacke . Moramo uvesti medijske slobode sto bi vratilo demokratiju i onemogucilo buduce diktature. Moramo uspostaviti slobodu kretanja ljudi roba i kapitala . Vratiti ljude na sela subvencionisati domacu proizvodnju i njenu DECENTRALIZACIJU. Ne sme se sva srbija svesti na beograd ,zemlja se mora korenito decentralizovati poceti konacno subvencionisati poljoprivredna proizvodnja kako bi prestali uvoziti mleko i meso subvencionisati industrijalizaciju zemlje van bg. Po selima . To su smerovi gde treba da kopiramo razvijene zemlje i to je zajednicko svim razvijenim zemljama bilo one monarhije ili republike . Uvodjenje kozmetickih promena nece resiti stvar

Dakle drzavom bi upravljao kao i danas neki vucic i dacic koji izbore dobiju..
Pa to su kozmeticke promene drzavu i danas vodi neki vucic i dacic .i zasto bi u zemlji krenulo nabolje vucic bi i dalje bio vucic i buduci da bi kralj imao samo protokolarnu ulogu on bi vodio drzavu kao i danas i nista se ne bi promenilo mislim sta bi ga motivisalo da promeni politiku da bi nama bilo bolje pa on da je sposoban za to uradio bi to sada odmah jer i sada on ima vlast i on je taj koji vodi drzavu
Краљ ,пријатељу ,одавно, не влада ни једном државом на свету.
Монархисти(дакле,не само краљ),имају другу улогу у друштву,не толико политичку ( на жалост многих),колико логистичку...фондациску...да се не понављам.
Дали ће Краљ неке земље решити неки политички проблем,аферу...не.
Мада би прави Краљ могао да предвиди неку опасност по нац. питање и да реагује на време,саветодавно углавном.

UVodjenje monarhije gde bi kralj imao stvarnu vlast je u potpunosti prevazidjeno a uvodjenje monarhije gde bi kralj imao ulogu slepog creva je glupo i skupo i izazivalo bi milione nas republikanaca u drzavi bi otvorilo novu ranu i novu podelu koje sada nemamo. Dakle insistirqnju na protokolarnoj monarhiji bi bilo izazivanje razdora u vlastitom narodu jer koliko god krivili realnost u srbiji cinjenica je da je usrbiji vecina naroda republikanski opredeljeno i zasto stvarati institucije koje ne bi imale prakticnu ulogu a izazivale bi protiv drzave vecinu naroda. A buduci da smo mi vecina otpor bi bio mnogo ostriji od pricanja o komunizmu

Монархисти(дакле,не само краљ),имају другу улогу у друштву,не толико политичку ( на жалост многих),колико логистичку...фондациску...да се не понављам.
Мада би прави Краљ могао да предвиди неку опасност по нац. питање и да реагује на време,саветодавно углавном.
Zar zaista verujete da je kralj izasao savetodavno da bi vucic sagnuo glavu i poslusao ???? Ma dajte budimo realni zta li sta bi se dogodilo sazvao bi vanredno istorijsko obracanje naciji i javno obrisao patos sa kraljem te kako je njegov otac pokrao drzavno zlato te kako onaj koji nije u stanju da nauci nas jezik hoce da savetuje verovatno bi kraljevo savetovanje peikazao kao njegov pokusaj da preuzme vlast lagao bi i sto nije pravio dramske pauze tvrdio kako radi za solaka , djilasa i sl. . Naravno kralj ne bi mogao da odgovori jer aktuelni diktator cenzurise medije

U tvitu je link do celog intervju. Baci pogled kada budeš u prilici.

Види се да ЊКВ Принц Филип влада познавајући суштину и дипломатским, политичким и економским речником на светској позорници око питања Фиат валута, које су од 1913 разориле традиционалну валуту, економију, међународне односе и стварајући прогресивистичку небезбедност целог Света. За њега, Биткоин је одговор на небезбедност изазова штампања фиата по целом свету, финансирајући све ратове путем инфлације.

Ова деришта комунизма у Влади АнтиРепублике нису му ни до колена!!!

Светски Човек!!!

Живела породица Карађорђевић

Ma naravno da ne vlada osim u pojedinim zabitima u africi moderne drzave kralju cak i zabranjuju da se mesa u rad drzave . Moderne monarhije su monarhije samo u naslovu i nama bi to kao drzavi stetilo je bi kod vecine naroda izazivalo odbojnost

Види се да ЊКВ Принц Филип влада и дипломатским, политичким и економским речником на светској позорници око питања Фиат валута, које су од 1913 разориле традиционалну валуту, економију, међународне односе и стварајући прогресивистичку небезбедност целог Света. За њега, Биткоин је одговор на небезбедност изазова штампања фиата по целом свету, финансирајући све ратове путем инфлације.

Светски Човек!!!

Obrati pažnju na ovu vest.

МАРКО: Полицајац ме тукао у центру Београда јер сам певао „Ђенерале“! (ВИДЕО)

18:19 30.07.2023.
4

Младог Београђанина Марка је у Кнез Михајловој, у центру Београда, напао полицајац јер је скандирао генералу Дражи Михајловићу (одликован од савезника за борбу против фашизма у Другом светском рату).

Према речима младог Београђанина, полицајац у цивилу му је пришао: Шта се дереш четниче! И почео да га физички малтретира.

„СКОЈ је правио скуп, парадирали су са петокракама по Кнезу, а ми смо ту пролазили и почели да певамо: „Ђенерале, ђенерале“. Нисмо никога вређали. Дошла су двојица момака, један набилдован низак и ћелав, други старији. Млађи је рекао: „Шта се дереш четниче?!“ Тражио је личну карту, пошто су били у цивилу, тражили смо да покажу легитимације по закону. Он је отворио новчаник на секунд да ни другар ни ја ништа нисмо видели. Затим ме бацио уза зид, тражио ми личну карту, рекао сам да није код мене. Ударио ме је руком по леђима, тражио да раширим ноге и почео да ме шутира по ногама.

Stanje među oznaškim uzurpatorima se približava histeričnom.

Počeli su sa otvorenim zlostavljanjem neistomišljenika.

Ne prijatelju kozmeticke promene nam ne mogu pomoci neophodne su korenite promene i to onako kako sam napisao
Што би краљ губио време и живце са Вучићем или било којим политичарем? Они су смењиви,дођу оду..
Не може све на орук,те козметичке промене су неопходне да би уследиле праве,реформаторски.
Подсетићу те да и опозиција тражи београдске изборе,и то су козметичке промене...или нису?

Види се да ЊКВ Принц Филип влада познавајући суштину и дипломатским, политичким и економским речником на светској позорници око питања Фиат валута, које су од 1913 разориле традиционалну валуту, економију, међународне односе и стварајући прогресивистичку небезбедност целог Света. За њега, Биткоин је одговор на небезбедност изазова штампања фиата по целом свету, финансирајући све ратове путем инфлације.

Светски Човек!!!

Ma glupost razume se ko marica u kriv k..c . Pa vec imamo jednog takvog na vlasti sto se u sve razume . Drzavu mora voditi kolektivno telo vlada

Што би краљ губио време и живце са Вучићем или било којим политичарем? Они су смењиви,дођу оду..
Не може све на орук,те козметичке промене су неопходне да би уследиле праве,реформаторски.
Подсетићу те да и опозиција тражи београдске изборе,и то су козметичке промене...или нису?
Pa koga bi kralj savetovao ako ne politicare koji vode drzavu . Kad ste rekli da deluje savetom mislio sam u tom smeru pa koga bi savetovao lekare hirurge

Obrati pažnju na ovu vest.

Stanje među oznaškim uzurpatorima se približava histeričnom.

Počeli su sa otvorenim zlostavljanjem neistomišljenika.

Само монархистичке неистомишљенике...

Да су носили дугине боје, онда би их штитили и љубили.

Као овог хомосексуалца курјака лажног сремца и квази Србина пинк боје... :kafa: ...сркк

Back