Povratak kraljevine

Drago mi je da toliko volis Crnogorce tvoju elitu, da ne zelis da priznas da sam Crnogorac jer si ljut na mene. A ti ljut na Crnogorca, tvog Boga, ti ne mozes bit.

Имам ја побратима у Грбаљ, Србин Православац...

Ти нам не требаш, нико те није звао, ни тебе , ни твог Броза...

glup je on da gugla a kamoli da shvati kraljevsku porodicu i njegov značaj...zato mu je vooolin šef
Pa cekaj i ocu jugoslovenskog princa su isto kao i jugoslovenskom princu svi dvorovi sirom evrope bili rodjaci ! Pa su ipak svi ti dvorovi podrzali tita a ne malca pericu koji im je bio rodjak i ti sada jos uvek verujes da bi oni podrzali sada jugoslovenskog princa? Hahahaha pa to je neozbiljno

Nije bas tako jugoslovenski princ je doveden u bg i placen od strane republike da bi svojim gafovima i javnom demonstracijom svoje ne sposobnosti razbio i samu pomisao na obnovu monarhije pre njegovog angazovanja od strane republike monarhisti su postajali ozbiljan problem za republikanske vlasti cak su i u parlamentu i pored slobinih mahinacija na izborima drzali oko 20% petinu mandata!! Tek kad je narod upoznao jugoslovenskog princa video nkegovu nesposobnost i pohlepu monarhisti su spali na danasnjih 0.5-2%
izmedju ostalog

ajde bre kozojebac sa durmitora, ne rise...decenijama srbija odvaja za vas parazite sa planine, pičkalivammaterina nezahvalna

Занимљиво је, да сви који су дошли 1944 у Србију су против Монархије коју су уништили и за Републику коју до данас из незнања нису успоставили...

Дебили...

Broz 1979. nije bio dostupan u današnjem žargonu.

Ali su vam tu pomoć svakako iznudili vaši kadrovi koji su dovedeni u Srbiju da njome vladaju što i danas čine.

Tako da ni taj klan ne treba zaboraviti kada bude lustriranje zbog reketiranja Srbije sa pozicija vlasti.
Eeee konacno si nasao sagovornika koji raspiruje tvoju zelju da pises o komunizmu hahaha ladno te lozi a da toga nisi svetan hahaha kakvih likova ima na mestima gde se okupljaju monarhisti haha
Bolje se vrati temi i skoncentrisi se na pisanje o prednostima monarhije

Broz 1979. nije bio dostupan u današnjem žargonu.

Ali su vam tu pomoć svakako iznudili vaši kadrovi koji su dovedeni u Srbiju da njome vladaju što i danas čine.

Tako da ni taj klan ne treba zaboraviti kada bude lustriranje zbog reketiranja Srbije sa pozicija vlasti.

Титоисти нападају монархију, као и 1944.г

Рефлекс је то...

To je opet sacica ljudi koji su svesni da od obnove nema nista ali su i svesni da se njih nekoliko mogu lepo uhlebiti zahvaljujuci paljevinama popud borisa , mistika i onog djavolcica iz bosne . A i aktuelnom rezimu u srbiji je dobro da ima " neku" opoziciju a da ta bude bezopasna
ovo je na zalost istina
mada ja vise mislim da sluze da zbroje ostatke draskovicevog unistenja i da ih dokusure

Back