- Poruka
- 85.986
nemoj da padas na taj poksДа, али мали помак је да су се чланови покс-а побунили и отерали жику СНС.
Вучић био бесан
to su prevaranti obicni
i vrv placeni izdajnici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj da padas na taj poksДа, али мали помак је да су се чланови покс-а побунили и отерали жику СНС.
Вучић био бесан
Slava svim crnogorskijem kadrovima u Biograd, i Vracaru.
nemoj da padas na taj poks
to su prevaranti obicni
i vrv placeni izdajnici
Mora i Oljin tata da ode.Да, али мали помак је да су се чланови покс-а побунили и отерали жику СНС.
Вучић био бесан
Ne razumen sto se sami ne organizujete ? Zasto stalno ocekujete da vas mi republikanci politicki organizujemo kako bi nas vi razbili na izborima hahahahaNešto što je poteklo iz kuhinje divljačke hunte nije ni zamišljeno da radi.
Nema potrebe za saučešćem jer mi ne praktikujemo egzekucije bez suđenja poput njih i njihovih predaka.
Ali da će će biti temeljito razvlašćeni - biće.
Makar povadili sav arsenal koji čuvaju u sefovima. Na Vračaru.
nema ni 500 ljudiNe razumen sto se sami ne organizujete ? Zasto stalno ocekujete da vas mi republikanci politicki organizujemo kako bi nas vi razbili na izborima hahahaha
Skupite 10 000 glasova osnujete partiju izadjete na izbore uzmete vecinu ne treba vam referendum prosto donesete ustav koji bi zemlju definisao kao monarhiju i to je to pa nije valjda da je mistik u prqvu kad kaze lako je republikancima da se politicki organizuju kad imaju sposobnih ljudi .
Ako vas nema 10 000 da osnujete svoju stranku nema sta ni da trazite u politici zemlje
treba cupati i pre, sve do ilegalacaКада унуци комунизма буду силазили са власти, почупаћемо их из целе структуре дубински до 1944.
Тога се они плаше
Mora i Oljin tata da ode.
VI ste dobijali pomoc iz razloga sto ste deo srpskog naroda a nerazvijeni ste i siromasni bili normalna je stvar da jedan narod pomaze svoje zaostalije delove . Tek kasnije su komunisti od tog dela srpskog naroda stvorili vestacku naciju crnogoraca . To je kao kada bi sremci sebe prozvali zasebnim narodomSlava svim crnogorskijem kadrovima u Biograd, i Vracaru.![]()
![]()
samo sto su se crveni preodenuli u razne boje a db je samo promenio imeЕ те двоструке и троструке агенте не капирам потпуно.
Има он неку функцију у свему...
На крају и СПЦ је загађен ДБ и црвенима...
VI ste dobijali pomoc iz razloga sto ste deo srpskog naroda a nerazvijeni ste i siromasni bili normalna je stvar da jedan narod pomaze svoje zaostalije delove . Tek kasnije su komunisti od tog dela srpskog naroda stvorili vestacku naciju crnogoraca . To je kao kada bi sremci sebe prozvali zasebnim narodom
Naravno da je pobesneo pa on vas taman organizuje i ci se ponovo raspete a trebate nu kao bezopasna opozicijaДа, али мали помак је да су се чланови покс-а побунили и отерали жику СНС.
Вучић био бесан
samo sto su se crveni preodenuli u razne boje a db je samo promenio ime
Njegos je bio srbin . I zadnji kralj nikola je bio srbin svi crnogorci do komunizma su bili srbi ako mi ne verujes pitaj dedu sta ti je bio po nacionalnosti . Prilikom podizanja morala svojoj vojsci uoci jedne bitke kralj nikola je odrzao kratak govor vojsci i rekao BRACO CRNOGORCI , MI SRBI SVE STO BRANIMO DANAS MOZEMO PREKRITI SA 3 PRSTA I STAVIO TRI PRSTA NA OBRAZNjegoš je stvorio crnogorsku naciju
Njegoš je stvorio crnogorsku naciju
mistike idem sad na neki sladoliz
pa cu posle dotji da sernjamo al u nasoj kafani
ne ovde nmg da se napinjem sa bandom crvenom i zutima i neoliberalima i teletabisima
I onu posalicu deda mila djukanovica je bio srbin .Njegoš je stvorio crnogorsku naciju
Njegos je bio srbin . I zadnji kralj nikola je bio srbin svi crnogorci do komunizma su bili srbi ako mi ne verujes pitaj dedu sta ti je bio po nacionalnosti . Prilikom podizanja morala svojoj vojsci uoci jedne bitke kralj nikola je odrzao kratak govor vojsci i rekao BRACO CRNOGORCI , MI SRBI SVE STO BRANIMO DANAS MOZEMO PREKRITI SA 3 PRSTA I STAVIO TRI PRSTA NA OBRAZ
Ne rece sto ne osnujete svoju partiju sta nema vas 10 000 . Pa kako mislite da vodite drzavu a niste u stanju politicki da se organizujeteСве партије су из фракција ЦК која се изделила 90-тих у партије.
Деришта комунизма
Ne rece sto ne osnujete svoju partiju sta nema vas 10 000 . Pa kako mislite da vodite drzavu a niste u stanju politicki da se organizujete
Е те двоструке и троструке агенте не капирам потпуно.
Има он неку функцију у свему...
На крају и СПЦ је загађен ДБ и црвенима...
Jok ti ces hahahaha pa ti nisi srbin ti si po nacionalnosti monarhista i to niza klasa u putujucem cirkusu porodice karadjordjevicА што ти нећеш да будеш Србин.?!?
Када унуци комунизма буду силазили са власти, почупаћемо их из целе структуре дубински до 1944.
Тога се они плаше