Povratak kraljevine

Nešto što je poteklo iz kuhinje divljačke hunte nije ni zamišljeno da radi.
Ne razumen sto se sami ne organizujete ? Zasto stalno ocekujete da vas mi republikanci politicki organizujemo kako bi nas vi razbili na izborima hahahaha
Skupite 10 000 glasova osnujete partiju izadjete na izbore uzmete vecinu ne treba vam referendum prosto donesete ustav koji bi zemlju definisao kao monarhiju i to je to pa nije valjda da je mistik u prqvu kad kaze lako je republikancima da se politicki organizuju kad imaju sposobnih ljudi .

Ako vas nema 10 000 da osnujete svoju stranku nema sta ni da trazite u politici zemlje

Nema potrebe za saučešćem jer mi ne praktikujemo egzekucije bez suđenja poput njih i njihovih predaka.

Ali da će će biti temeljito razvlašćeni - biće.

Makar povadili sav arsenal koji čuvaju u sefovima. Na Vračaru.

Када унуци комунизма буду силазили са власти, почупаћемо их из целе структуре дубински до 1944.

Тога се они плаше

Ne razumen sto se sami ne organizujete ? Zasto stalno ocekujete da vas mi republikanci politicki organizujemo kako bi nas vi razbili na izborima hahahaha
Skupite 10 000 glasova osnujete partiju izadjete na izbore uzmete vecinu ne treba vam referendum prosto donesete ustav koji bi zemlju definisao kao monarhiju i to je to pa nije valjda da je mistik u prqvu kad kaze lako je republikancima da se politicki organizuju kad imaju sposobnih ljudi .

Ako vas nema 10 000 da osnujete svoju stranku nema sta ni da trazite u politici zemlje
nema ni 500 ljudi
zaslugom vuka draskovica i voje seselja

VI ste dobijali pomoc iz razloga sto ste deo srpskog naroda a nerazvijeni ste i siromasni bili normalna je stvar da jedan narod pomaze svoje zaostalije delove . Tek kasnije su komunisti od tog dela srpskog naroda stvorili vestacku naciju crnogoraca . To je kao kada bi sremci sebe prozvali zasebnim narodom

Njegoš je stvorio crnogorsku naciju

Njegoš je stvorio crnogorsku naciju
Njegos je bio srbin . I zadnji kralj nikola je bio srbin svi crnogorci do komunizma su bili srbi ako mi ne verujes pitaj dedu sta ti je bio po nacionalnosti . Prilikom podizanja morala svojoj vojsci uoci jedne bitke kralj nikola je odrzao kratak govor vojsci i rekao BRACO CRNOGORCI , MI SRBI SVE STO BRANIMO DANAS MOZEMO PREKRITI SA 3 PRSTA I STAVIO TRI PRSTA NA OBRAZ

Njegos je bio srbin . I zadnji kralj nikola je bio srbin svi crnogorci do komunizma su bili srbi ako mi ne verujes pitaj dedu sta ti je bio po nacionalnosti . Prilikom podizanja morala svojoj vojsci uoci jedne bitke kralj nikola je odrzao kratak govor vojsci i rekao BRACO CRNOGORCI , MI SRBI SVE STO BRANIMO DANAS MOZEMO PREKRITI SA 3 PRSTA I STAVIO TRI PRSTA NA OBRAZ

А што ти нећеш да будеш Србин.?!?

Е те двоструке и троструке агенте не капирам потпуно.

Има он неку функцију у свему...

На крају и СПЦ је загађен ДБ и црвенима...

On samo misli da je toliko pametan i da niko ne razume šta on radi. Tipično kraška sklonost hiperboli o samom sebi.

Međutim on je obična mutivoda, analogni influenser čiju je reputaciju Bogom danog uma stvorio njegov klan kome će doveka biti odan.

Back