Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 100.145
Ako spasenje Srbije u njima izaziva strah morali bi zbog toga još više da se plaše.
И Овај црвени крезубац хоће да буде црвени Србин...дилеја антиполитичка
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako spasenje Srbije u njima izaziva strah morali bi zbog toga još više da se plaše.
Hahaha naravno kako neko moze biti srbin a da ne misli kao ti hqhaha obozavam da citam sve sto ti istrtljas bio si pisac haha naucni radnik haha mislilac pisao knjige cak si tvrdio i da imas fakultetsko obrqzovanje jednom si cak tvrdio da se i sami masoni otimaju oko tebe ahahahaНиси Србин... исти си ко Воолин или Тадић или Весић...
Anticivilizacijska.Овај црвени крезубац хоће да буде црвени Србин...дилеја антиполитичка
Pa ko se ne bi uplasio tebe mistika ,djavolcica , jugoslovenskog princa novog vozdaAko spasenje Srbije u njima izaziva strah morali bi zbog toga još više da se plaše.
Anticivilizacijska.
Njima se učinilo da će moći doveka onako kako su radili dok ih je štitio Broz.
Primitivna hunta je najgori primer mutiranja tog mentaliteta.
Zato moramo da vratimo Monarhiju i zaustavimo ih u uništavanju Srbije.
Znas l
I onu posalicu deda mila djukanovica je bio srbin .
Otac mila djukanovica je bio srbin .
I Milo djukanovic je bio srbin hahaha
a kako to mislite da obnovite monarhiju??? Pricajuci o titu ili imate neki plan cekacete da vas vucic politicki organizuje i onda cete tako organizovani da mu preotmete vlast ili ?Zato moramo da vratimo Monarhiju i zaustavimo ih u uništavanju Srbije.
On samo misli da je toliko pametan i da niko ne razume šta on radi. Tipično kraška sklonost hiperboli o samom sebi.
Međutim on je obična mutivoda, analogni influenser čiju je reputaciju Bogom danog uma stvorio njegov klan kome će doveka biti odan.
Jok ti ces hahahaha pa ti nisi srbin ti si po nacionalnosti monarhista i to niza klasa u putujucem cirkusu porodice karadjordjevic
Anticivilizacijska.
Njima se učinilo da će moći doveka onako kako su radili dok ih je štitio Broz.
Primitivna hunta je najgori primer mutiranja tog mentaliteta.
Zato moramo da vratimo Monarhiju i zaustavimo ih u uništavanju Srbije.
Ali zasto trpite vlast majmuna nad sobom pa niste valjda inferiorniji od majmuna??? Evo vec skoro sto godina vi tako pametni i sposobni trpite vlast nesposobnih majmuna?Ја не знам шта је са тим кретенима, подржавају титоизам који никада није успоставио републику, а тврде да су Срби иако су побили Србе 1944.
Мајмуни црвени новокомпоновани инстант Срби
Hahaha ha od majke srbpkinje i oca crnogorca se radjaju srbi a ne crnogorci . Srbin si hteo ti to da priznas ili ne . Rekoh ti pitaj dedu koji je ziveo vek ili dva posle njegosa sta je po nacionalnosti iznenadises se bio je srbin i njegos i pre i posle njegosa svi pravoslavni zitelji c. Gore su bili srbi sve do komunizma i ti to znas bez obzira sto neces da priznas. Mi smo srbi slovenskog poreklaSvi smo srpskog porijekla ali smo nacionalni Crnogorci, ka Njegos.
Ne on je monarhista po nacionalnostiMystic nije Srbin on je Vojvodjanin Slovackog porijekla.
Hahaha ha od majke srbpkinje i oca crnogorca se radjaju srbi a ne crnogorci . Srbin si hteo ti to da priznas ili ne . Rekoh ti pitaj dedu koji je ziveo vek ili dva posle njegosa sta je po nacionalnosti iznenadises se bio je srbin i njegos i pre i posle njegosa svi pravoslavni zitelji c. Gore su bili srbi sve do komunizma i ti to znas bez obzira sto neces da priznas. Mi smo srbi slovenskog porekla
I ja sam sremac kao sto si ti crnogorac ali sam po nacionalnosti srbin isto kao i ti jer su mi otac i deda bili srbi kao i tvoji i sada kad bih ja rekao da nisam srbin nego sremac kosti bi im se u grobu prevrtale kao sto se tvojim precima prevrcu kosti u grobu kad ti pricas da nisi srbin a oni ginuli za srpstvo a ti se veselis sto je kosovo priznato.Ne kapiras ti...ja jesam Srbin ali sam Crnogorac. Nijesam Srbijanac ili iz drugih drzava. To je kao da kazes ti si kosarkas a ti si MVP. MVP se zna da je drugi nivo, nije samo kosarkas.
I ja sam sremac kao sto si ti crnogorac ali sam po nacionalnosti srbin isto kao i ti jer su mi otac i deda bili srbi kao i tvoji i sada kad bih ja rekao da nisam srbin nego sremac kosti bi im se u grobu prevrtale kao sto se tvojim precima prevrcu kosti u grobu kad ti pricas da nisi srbin a oni ginuli za srpstvo a ti se veselis sto je kosovo priznato.
Ja nisam rekao da si srbijanac nego da si srbin . Srbijanac je odrednica za srbe koji zive u srbiji a pod srbima se misli na zitelje crne gore r. Srpske srbije vojvodine i kosova . Jednom su na ulazu u zgradu klinci pitqli crnogorskog akademika na zalost zaboravio sam ime ali gledao sam to preko tv kad je akademik pricao klinci ga pitali jesmo li mi u c.g isto srbi kao oni u srbiji a on im odgovorio nismo deco, mi smo mnogo veci srbi od njih u srbiji . Razmisli o recima jednog akademikaNe kapiras ti...ja jesam Srbin ali sam Crnogorac. Nijesam Srbijanac ili iz drugih drzava. To je kao da kazes ti si kosarkas a ti si MVP. MVP se zna da je drugi nivo, nije samo kosarkas.
Ja nisam rekao da si srbijanac nego da si srbin . Srbijanac je odrednica za srbe koji zive u srbiji a pod srbima se misli na zitelje crne gore r. Srpske srbije vojvodine i kosova . Jednom su na ulazu u zgradu klinci pitqli crnogorskog akademika na zalost zaboravio sam ime ali gledao sam to preko tv kad je akademik pricao klinci ga pitali jesmo li mi u c.g isto srbi kao oni u srbiji a on im odgovorio nismo deco, mi smo mnogo veci srbi od njih u srbiji . Razmisli o recima jednog akademika
Nego guslar sta vas definise kao zaseban narod nemate zasebnu istoriju do 2 svetskog rata ste bili srbi . Govorite srpskim jezikom . Pisete srpskom cirilicom . Pripadate srpskoj pravoslavnoj crkvi dobro milo vam je stvorio vestacku crkvu ali ni sani u nju ne verujete kad je milo digo ruku na spc ova je digla demonstracije i zbacila ga sa vlasti sto se nije oslonio na svoju kreaturu od crkve i odrzao se na vlasti zato sto njegova licna crkva nema vernika vecina " crnogoraca " su vernici spc. Pitaj dedu gde je krsten ? guslate o kraljevicu marku svetom savi po cemu ste vi to zaseban narod? Prijatelju to je pomodarstvo ke vam je nametnuto kad tad vraticete se korenima i bices srbin kao i tvoj otac i tvoj deda i njegov otac i njegov deda. To je neminovno i bice te srqmotq sto si tvrdio da nisi srbin
Niste i austrijanci imaju svoju drzavu imali svoga cara 600 godina su hazburzi vladali austrijom kao zasebnim cqrstvom nemci su imali mnogo svojih drzava pruska recimo danas u ujedinjeni ali i oni i austrijanci su jedna nacija govore jedan jezik ista im je vera i smeju se tebi kad tvrdis da nisi srbin . Znas li jado da smo i mi sremci imali svoju drzavu despotovinu sremsku cak smo imali i kraljevinu pod sremskim kraljem dragutinom nemanjicem istim onim nemanjicima koji piticu iz zete pa mi na pamet ne pada da se odricem svojih predaka kao ti . Sta mislis sta bi ti deda rekao da mu kazes da nisi srbin??? Pa niste vi imali zasebnu drzavu zato sto ste zaseban narod nego sto su tqkve istorijake okolnosti bile i volja velikih sila nije bila da postoji monolitna drzava srpskog naroda vise im je odgovaralo 2 slabijeNe nije isto. Moji preci su vjekovima imali drzavu Crnu Goru, svoj zbor crnogorski i drzavne institucije, Srpstvo samo znaci crkva i krsna slava, nista vise. Mi smo crnogorske nacionalnosti/drzavnosti.
Ali vi nemate samobitnost to je nasa zajednicka samobitnost koja se zove srpska samobitnost i cine je srpska crkva srpsko pismo srpska istorija srpska crkva i naravno jezi mi pricamo srpskim jezikom ne pricamo maternjim dobro on nam jeste i maternji nije nam strani jezik nego maternji jer su nam i majke bile srpskePa jes, ali zato mi nijesmo Srbi. Jer danas Srbin znaci Srbijanac, covjek iz Srbije. Tamo su 6 miliona, nas je samo pola miliona, moramo branit nasu kulturu i samobitnost.
Ali vi nemate samobitnost to je nasa zajednicka samobitnost koja se zove srpska samobitnost i cine je srpska crkva srpsko pismo srpska istorija srpska crkva i naravno jezi mi pricamo srpskim jezikom ne pricamo maternjim dobro on nam jeste i maternji nije nam strani jezik nego maternji jer su nam i majke bile srpske