Povratak kraljevine

ovaj mutavi je obican agent stranih sluzbi i buljolizac i treba mu uskratiti gostoprimstvo i najuriti ga u tri lepe pizzzde materine
jedino sto on radi je da pravi prijeme za bagru drugih olosa i neradnika parazita o trosku naroda srbije

Велика је то породица, има јаких личности који су појединачно везани и са Русијом, Британијом, ЕУ и САД.

Гуглај да видиш колико има ту јаких фаца све до научника и официрчина

Велика је то породица, има јаких личности који су појединачно везани и са Русијом, Британијом, ЕУ и САД.

i losa selekcija dovede do loseg rasnog sastava
i to je to
ovaj je sramota za svoju lozu i prezime
u sustini bedan je izgovor i za srbina uopsteno

Nemoj tako zborit o vasoj braci Crnogorcima, vasoj Sparti, mi smo dva oka u glavu 👁️

Ниси ти Црногорац, ти си окупатор којег је довео Броз да би нас стрељао, отео имовину, државу и друштво.

Ви сте за Шумадинаца, туђа неизабрана , несрпска олош елита

i losa selekcija dovede do loseg rasnog sastava
i to je to
ovaj je sramota za svoju lozu i prezime
u sustini bedan je izgovor i za srbina uopsteno

Раса се издваја културом, има хвала богу пуно културе у породици Карађорђевић ...ЊКВ Принц Филип је бољи од оба Енглеска принца

Раса се издваја културом, има хвала богу пуно културе у породици Карађорђевић ...ЊКВ Принц Филип је бољи од оба Енглеска принца
a meni se nesto cini da sam na jednoj liturgiji u sabornoj crkvi video njkv u drustvu pratilje koja je nosila mindjuse sa satanistickim simbolima

Srbi su komunisti po prirodi....skrtice

НСД: Подићи споменике захвалности Србији за помоћ коју је пружила Црној Гори након земљотреса 1979. године

Црну Гору је прије 41 годину погодио разорни земљотрес са великим бројем жртава и огромним разарањима. "Уз подсјећање на те тешке тренутке, неопходно је сјетити се и чињенице да је једна република пуних десет година издвајала помоћ за Црну Гору, за обнову њене порушене инфраструктуре, за болнице, вртиће, школе, стамбене зграде, хотеле...", казали су из Нове српске демократије.

Читаву деценију сваки запослени у Србији издвајао је 1 одсто од бруто личног дохотка како би Црна Гора санирала огромну штету.

НСД: Подићи споменике захвалности Србији за помоћ коју је пружила Црној Гори након земљотреса 1979. године

Црну Гору је прије 41 годину погодио разорни земљотрес са великим бројем жртава и огромним разарањима. "Уз подсјећање на те тешке тренутке, неопходно је сјетити се и чињенице да је једна република пуних десет година издвајала помоћ за Црну Гору, за обнову њене порушене инфраструктуре, за болнице, вртиће, школе, стамбене зграде, хотеле...", казали су из Нове српске демократије.

Читаву деценију сваки запослени у Србији издвајао је 1 одсто од бруто личног дохотка како би Црна Гора санирала огромну штету.
crnogorci nista nikad nisu znali da rade a samim tim ni da urade
to je fakt
tako je bilo tako je i danas i tako ce i biti

Odavno bi Kraljevska Porodica boravila u Srbiji da je niste opljačkali, proterali i oduzeli joj državljanstva.

Kralju Aleksandru II oduzeli ste ga kad je imao dve godine.

Referendum koji nikada nije održan ne možemo da ponovimo.

A ako ti nije jasno šta u mom postu piše pojasniću ti,

Srbija je republika na osnovu odluke titoističkog prezidijuma fnrj koju je sud u procesu rehabilitacije Kralja Petra II proglasio ništavnom.

To dalje znači da je svaki, tokom interegnuma, uspostavljen poredak ništavan.

Uopšte neću da se osvrćem na interpretacije Bartoševih antimonatističkih tabloidnih pamfleta a naročito kada ih potpisuje nešto kao Mijat Lakićević Mijo.

Tipičan primer mržnje došljaka iz like prema Srbima.
Jao dete kako ti lazes . Kralja nisu proterali komunisti nego su mu zabranili povratak posto je iz zemlje sam pobegao!!! A pobegao je jos dok je imao stotine hiljada vojnika pod svojom komandom ( mislim koliko dete moze da komanduje vojskom ali to je posebna manjkavost monarhije kao sistema jer se eto na celu drzave naslo dete) dakle u zrenutku kad je bezao sa zlatom imao je i vojsku i kakvu takvu vojnu opremu i mehanizaciju cak i avijaciju kojom je bezao i iznosio zlato ! Znam istina je vojna oprema je bila zastarela i inferiorna a vojska neorganizovana ali i to je posledica manjkavosti sistema jer nije se ulagalo u vojsku nego u kraljevo bogacenje i bahacenje na kraju krajeva to sto je vojska bila neorganizovana je poseban deo u prici jer organizacija vojske ne zahteva novac nego sposobnost vodje a vodja je bio dete jer monarhija kao manjkav sistem kao sto sam rekao dozvoljava deci da vode drzave . Dakle kad je bezao imao je vlast i vojsku u rasulu koja je bila u rasulu iz navedenih razloga a komunisti su tada bili bez vojske i nisu mogli nikog da proteruju da perica nije pobegao komunisti ne bi ni uspeli stvoriti vojsku jer bi narod sledio svog kralja ali kako se ispostavilo da je kralj kukavica koja je pokupila zlato i svojom voljom pobegla narod se u borbi protiv okupatora okrenuo onima koji su poceli pruzati otpor . Inace ne znas ali vojska je postojala sve dok kralj nije pobegao tek tada je polozila oruzje i svu vojnu opremu poklonila okupatoru

Нико их није опљачкао и протерао.
Краљевићи су пљачкали српски народ и богатили се а не како ти лажеш. Писало се о томе.
Монархисте нико није протерао сами су, најпре покупили злато, депоновали по енглеским и америчким банкама, покупили остатак колико су могли да понесу и клиснили из државе пред саму окупацију.
Наравно да је нова власт одузела држављанство јер је успостављено ново друштвено уређење у коме није било места за монархију.
Krace !
Nove vlast nisu proterqli kralja-kukavicu nego mu zabranili povratak a imovinu mu kao svim ratnim dezerterima konfiskovala . I jos ne radi se o otetoj imovini nego u bekstvu napustenoj imovini

glup je on da gugla a kamoli da shvati kraljevsku porodicu i njegov značaj...zato mu je vooolin šef

Hvala Titu, a ne Srbiji

ovaj mutavi je obican agent stranih sluzbi i buljolizac i treba mu uskratiti gostoprimstvo i najuriti ga u tri lepe pizzzde materine
jedino sto on radi je da pravi prijeme za bagru drugih olosa i neradnika parazita o trosku naroda srbije
Nije bas tako jugoslovenski princ je doveden u bg i placen od strane republike da bi svojim gafovima i javnom demonstracijom svoje ne sposobnosti razbio i samu pomisao na obnovu monarhije pre njegovog angazovanja od strane republike monarhisti su postajali ozbiljan problem za republikanske vlasti cak su i u parlamentu i pored slobinih mahinacija na izborima drzali oko 20% petinu mandata!! Tek kad je narod upoznao jugoslovenskog princa video nkegovu nesposobnost i pohlepu monarhisti su spali na danasnjih 0.5-2%

Ниси ти Црногорац, ти си окупатор којег је довео Броз да би нас стрељао, отео имовину, државу и друштво.

Ви сте за Шумадинаца, туђа неизабрана , несрпска олош елита

Drago mi je da toliko volis Crnogorce tvoju elitu, da ne zelis da priznas da sam Crnogorac jer si ljut na mene. A ti ljut na Crnogorca, tvog Boga, ti ne mozes bit.

Back