Povratak kraljevine

Долазак.jpg

Монархистички покрет има свој назив ПОКС (Покрет за обнову краљевине Србије) и учествује на изборима. Да није снижен цензус са 5 % на 3% за ПОКС не бисмо ни знали. Освојио је 4% гласова. То по теби ,,bezmalo plebiscitarna većina''. Благо теби на разумевању суштине.
I ta 4% su uzeli u koqliciji sa dss-om koji je sam uvek na izborima imao 3-5% u zavisnosti od izbora sada su uzeli nesto manje jer dostq naroda je odbio koalicioni partner

Још јако давноје српским душманима је било јасно какво је расположење Срба.Сетимо се какко је то изгедало када се ЊКВисочанство Пресолонаследник Александар коначно вратио у Отаџбину.Народ је од аеродрома до центра града изшао да га дочека.Сетимо се како је било пред Скупштином када су на трибини стајали ЊК Височанство Александар Други и Блажено почивши Патријарх павле а огромна маса скандирала Патријаху : "Круниши га!"Све су то видели српски душмани свих боја и дали се на посао..
Istina je to je bio vrh monarhisticke popularnosti tada ste imali cak 18% glasova na izborima srecom republicke vlasti su pravilno reagovale i dozvolile jugoslovenskom predstolonasledniku povratak odnosno dolazak u bg. I to je bio prelomni trenutak kad je narod upoznao i video ko pretenduje da bude kralj srbije poceo je sunovrat ideje o obnovi monarhije sa 18% ste spali na 0.5-2%.

To je "sistem" u državi bez sistema koji su preuzeli i razni dfirektori i vlasnici preduzeća. Ako ti se ne sviđa, ti idi, naći ću ja jeftinijeg (naravno i lošijeg). I onda zaposli ovako nekog polupismenog poslušnika. Ako dobro sluša i radi šta mu se kaže, može da dogura do poslanika ili ministra.

Najveći feler u mnoštvu velikih kako pripadnika hunte tako i većeg dela opozicije jeste što ni jedni ni drugi nisu svesni da njihov mentaliet sadrži mnoštvo sovjetskih recidiva.

Nakralili su se, kupili crne džipove i skupa odela ali intelektualno i duhovno nikada nisu odmakli mnogo dalje od svojih šumskih đedova što postaje naročito uočljivo kada se uzveru na vlast.

Монархистички покрет има свој назив ПОКС (Покрет за обнову краљевине Србије) и учествује на изборима. Да није снижен цензус са 5 % на 3% за ПОКС не бисмо ни знали. Освојио је 4% гласова. То по теби ,,bezmalo plebiscitarna većina''. Благо теби на разумевању суштине.

Daj mi rts na mesec dana i video bi kako bi ih popeo na 30%.

Međutim poenta nije u tome.

Ona je daleko van dometa tvoje percepcije

Ali najpojednostavljenije samo za tebe - poenta je da Srbija prirodnim i spontanim putem obnovi svoj identitet i prilagodi ga duhu vremena sadašnjeg što je naduslov njenog opstanka i zaustavljanja egzodusa koji tvoji puleni vrše nad Srbima.

Ali najpojednostavljenije samo za tebe - poenta je da Srbija prirodnim i spontanim putem obnovi svoj identitet i prilagodi ga duhu vremena sadašnjeg što je naduslov njenog opstanka i zaustavljanja egzodusa koji tvoji puleni vrše nad Srbima.
Najbolji primer TV kampanje za uništavanje monarhije je Grčka. Nakon vojne hunte su imali, valjda, 5 godina ispiranja mozgova i naravno, na prvom "slobodnom" glasanju je monarhija izgubila za nekoliko procenata. Vidimo svi kako im dobro ide od tada, a mogli su da budu pri vrhu Evrope.
Mi smo imali jadnih i tužnih 50-ak godina kampanje i očekivano je da danas u ovom antisistemu nema dovboljno svsnih ljudi koji bi pokrenuli to pitanje u ozbiljnijem obliku. Dok ima previše ispranih i dobro dresiranih vučića, nema nama promena na bolje.

Sta ti mislis damo ti na rts? I u studiju ti javno postave pitanje koje su prednosti monarhije sta bi ti ? Ponovo pricao o komunizmu? Pa te pitqju gde to izvire legitimitet monarhije koju je proglasio turski sultan a ti raspalis kako tito nije bio dobar . Pa te voditelj pita sta bi se promenilo na bolje da se obnovi monarhija a raspalis o tome kako su komunisti ubijali rejting bi vam sa sadasnjih 2% pao na 0.000002%

Ne znam kako da ti to nežnije saopštim ali ste istorijski gledano ispali Musolinijeve i Pavelićeve konkubine u Marseju.
mi sa fašistima nemamo ništa ! pavelič je bio advokat i branio pripadnike v.m.r.o. još pre da se ustaše i stvore. tako je ivan vančo mihajlov i upoznao paveliča. u marseju je ubijen kralj jer je u makedoniji bio teror. ustaše su samo bile logistika. jbg brate al ne mogu biti izdajnik kao ovaj na slici.

Prilozi

• komiti-2.jpg
    komiti-2.jpg
    133,2 KB · Pregleda: 3
Najbolji primer TV kampanje za uništavanje monarhije je Grčka. Nakon vojne hunte su imali, valjda, 5 godina ispiranja mozgova i naravno, na prvom "slobodnom" glasanju je monarhija izgubila za nekoliko procenata. Vidimo svi kako im dobro ide od tada, a mogli su da budu pri vrhu Evrope.
Mi smo imali jadnih i tužnih 50-ak godina kampanje i očekivano je da danas u ovom antisistemu nema dovboljno svsnih ljudi koji bi pokrenuli to pitanje u ozbiljnijem obliku. Dok ima previše ispranih i dobro dresiranih vučića, nema nama promena na bolje.
E ali da dobijete rts pa da narodu svakodnevno pricate o komunizmu to bi preoktenulo stvari narod voli price o titu

E to je prava priča, grčki primer.

U najkraćim crtama, situacija kada se Kralj nađe na strani naroda protiv SAD koja ima drugačije planove za tu državu.

Neverovatan zaplet kakav samo Grci mogu da stvore.

Био сам као и сваки домаћин у свом дому.
Нисам трчао да дочекујем белосветску булументу и аплаузом поздрављам долазак.
Oni i ne znaju da su republikanske vlasti dozvolile povratak jugoslovenske kraljevske porodice u bg i cak im dale beli dvor samo da narod vidi i bolje upozna jugoslovenskog princa od tada je poceo sunovrat monarhisticke ideje . Niko ni jedan republikanac nije uspeo da razbije monarhizam iznutra kao jugoslovenski princ svojim gafovima i javnim demonstriranjem ne sposobnosti pohlepnosti i gramzivosti . Ja cak mislim da je za to dobio novac od republikanskih vlasti da iznutra zanije noz u srce monarhizmu u zemlji

Back