Povratak kraljevine

Kako vas nije srqmota da koristite refketa da rqzvodni temu kad se spomene argumentqcija??? Greota je od boga takve ljude iskoristavati na takav nacin . Da se mi vrqtimo temi debate na cemu vi to zasnivate legalnost od turskog cara dobijene monarhije

Није била и неће бити јер већина (и то велика) народа није за монархију. Данас поготову осим шачице људи који више таласају са монархијом него што је желе.
48% nije šačica već bezmalo plebiscitarna većina.

No kako ste u prethodnih 12 godina oterali verovatno tri četvrtine tih ljudi nemuštim egzodusom koji putem ekonomske i svake druge diskriminacije sprovodite nad autohtonim Srbima možda u ovom trenutku procenat jeste nešto manji.

Ono što se više nikada neće dešavati jeste da oni koji su pljačkali, ubijali i proterivali Srbe da bi stvotili svoju uzurpatorsku većinu po uzoru na ustaše odlučuju o našoj sudbini.

I u to ćeš se uveriti u dogledno vreme.

Mi
U tom slučaju verujem da nemaš ništa protiv da mi Srbi odlučujemo o svojoj sudbini.
mi smo vec odlucili o ukudanju monarhije koju nam je nametnuo turski sultan . Za monarhiju u srbiji se uglavnom zalazu " srbi" koji ne zive u srbiji. Popud recimo djavolcica iz iz bosne on ze zeli monarhiju u bosni da je njemu lepo nego bi da monarhiju nametne nama u srbiji ( iako smo na refetendumu izglasali ustav koji nas ustrojava kao republiku) pa da nama bude lepo a ne njemu

No kako ste u prethodnih 12 godina oterali verovatno tri četvrtine tih ljudi nemuštim egzodusom koji putem ekonomske i svake druge diskriminacije sprovodite nad autohtonim Srbima možda u ovom trenutku procenat jeste nešto manji.

Ono što se više nikada neće dešavati jeste da oni koji su pljačkali, ubijali i proterivali Srbe da bi stvotili svoju uzurpatorsku većinu po uzoru na ustaše odlučuju o našoj sudbini.

Takvim mediokritetima krnja republika bez sistema najviše odgovara, zato i piše toliko besmislica u stahu da bi jednog dana neko mogao da zatraži obrazovane i odgovorne ljude, kakvi se traže u monarhiji.

Takvim mediokritetima krnja republika bez sistema najviše odgovara, zato i piše toliko besmislica u stahu da bi jednog dana neko mogao da zatraži obrazovane i odgovorne ljude, kakvi se traže u monarhiji.
Bez daljnjeg.

Odavno habam tastaturu tvrdeći da smo svi mi taoci njihove nesposobnosti jer svoju vladavinu održavaju nasiljem i egzodusom nad autohtonim Srbima.

Za 23 godine oterali su 17% stanovništva, u poslednjih 12 taj je proces ubrzan.

Kao što reče primitivni tiranin - kome se ne sviđa neka ide.

Bez daljnjeg.

Odavno habam tastaturu tvrdeći da smo svi mi taoci njihove nesposobnosti jer svoju vladavinu održavaju nasiljem i egzodusom nad autohtonim Srbima.

To je "sistem" u državi bez sistema koji su preuzeli i razni dfirektori i vlasnici preduzeća. Ako ti se ne sviđa, ti idi, naći ću ja jeftinijeg (naravno i lošijeg). I onda zaposli ovako nekog polupismenog poslušnika. Ako dobro sluša i radi šta mu se kaže, može da dogura do poslanika ili ministra.

Монархистички покрет има свој назив ПОКС (Покрет за обнову краљевине Србије) и учествује на изборима. Да није снижен цензус са 5 % на 3% за ПОКС не бисмо ни знали. Освојио је 4% гласова. То по теби ,,bezmalo plebiscitarna većina''. Благо теби на разумевању суштине.

Bez daljnjeg.

Још јако давноје српским душманима је било јасно какво је расположење Срба.Сетимо се какко је то изгедало када се ЊКВисочанство Пресолонаследник Александар коначно вратио у Отаџбину.Народ је од аеродрома до центра града изшао да га дочека.Сетимо се како је било пред Скупштином када су на трибини стајали ЊК Височанство Александар Други и Блажено почивши Патријарх павле а огромна маса скандирала Патријаху : "Круниши га!"Све су то видели српски душмани свих боја и дали се на посао..

Back