Povratak kraljevine

За кога ради Вучић ? За српски народ не !

Ако остане још 10.г. на власти, неће нам бити спаса...
Vidis kako je dobro sto smo republika po ustavu imamo pravo da izaberemo drugu vlast da smo monarhija tu mogucnost ne bi imali i bili bi prisiljeni citav zivot da trpimo vlast ne sposobnu losu i onu koja nije u interesu naroda. Uvodjas li sada prednost republike

Tacno. Ti i tvoj deda ne prepadate. Niste se borili. Ni za sta. Ni za Kralja ni za drzavu ni pravdu.
Nije vasa drzava. Vi ste migranti. Tu ste kako vjetar duva.

Веома ниског рода, несој, неспособне умне и радне когнитивности, пословно неспособан, нико га не поштује у селу, нико неће дилеју да чује шта лупета, зато долази овде да тролује као оних 14,000 снс ботова....

Веома ниског рода, несој, неспособне умне и радне когнитивности, пословно неспособан, нико га не поштује у селу, нико неће дилеју да чује шта лупета, зато долази овде да тролује као оних 14,000 снс ботова....
Ali eto za razliku od tebe ja znam koji su mi koreni i za razliku od tebe ne stidim se toga sto mi je ded bio partizan

Ухваћено је вас 14,000 СНС ботова на делу... све са списковима...

Морате да радите за велеиздајника Вучића
vidi sad..............?
ti bre ko amerikanac, il ste za nas il ste protiv nas.
Ne radim na za Vuleta ni za Acu. Al Vuleta podrzavam jer nas drzi podalje od svetsko zla amerike a Aca mi je simpatican jer ima dobro grozdje na Oplencu.

Са Брозом није дошао, као твој Ђед...

Препознајемо Вас крезубце, ко је стварао државу а ко ју је отимао са Брозом
Мој деда (а не Ђед) вјетројебу, није дошао ниоткуда. Он је староседелац од памтивека ту где сам и ја.

Samo da se zna posle kraljevog bekstva propala je CITAVA ZEMLJA . Zemlja u kojoj danas zivimo je stvorena trudom i krvlju republikanaca . A vi koji joj zelite zlo niste imali hrabrosti i sposobnih ljudi (kao i danas )da vas organizuju u oslobodilacki rat protiv okupatora nego sada posle 80 god pokusavate srpskoj drzavi da ubacite klipove u tockove

Na sahrani mog dede je vojna rafalna paljba ispaljena. A otac mu je imao i albansku spomenicu i francusku vojnu penziju.
Тако је, ако хоћемо да се лажемо!
На сахрани твог деде (или ђеда, као волиш да кажеш) није испаљена војна рафална паљба. У то сам 100% сигуран, вјетројебу.

Тако је, ако хоћемо да се лажемо!
На сахрани твог деде (или ђеда, као волиш да кажеш) није испаљена војна рафална паљба. У то сам 100% сигуран, вјетројебу.
Mislim od kad se vojska angazuje na sahranama onih koji su bezali i krili se od vojne obaveze

Zelim javno da pohvalim moderaciju koja je obtisala post u kojem njeni sticenici pokusavaju da me uvrede . Naravno da je to napisao neki republikanac bio bi ne samo obrisan nego o banovan . Ali i pored svega a pogotovo imajuci u vidu pristrasnost moderacije ne mogu a da ne pohvalim ovaj formalni i uglavnom iznudjeni potez moderacije

Mislim od kad se vojska angazuje na sahranama onih koji su bezali i krili se od vojne obaveze
Ма не ради се о томе. Овај корисник тврди да се на сахранама заслужних, испаљује ,,војна рафална паљба''. Он појма нема јер то није рафална већ плотун почасне страже.

Back