Duhovnost i odsustvo materijalizma je najveca vrlina Srbina.
Не то је најупечатљивија ОСОБИНА.Највећа врлина Србинова је
храброст и држање до сопственог достојанства.
Zasto ne na Kosmetu, srcu Srbije?? Petoro dece je isuvise velik broj za podrucje najnizeg natalieteta u Srbiji. U Vojvodini je nemoguce naci salas ili imanje za 5 hiljada evra. Imate li takvu informaciju, javite mi na e-mail.
Шта зашто на КиМ?
Петоро деце није велики број,поготово што нам је морталитет највећи на свету
осле Јапанаца(којих има''свега''127 милиона). Можемо ми да пљујемо Албанце,
али они се множе и освајају територије.Ми умиремо и губимо их.
То за салаше је информација из једних новина од
прошле године,где се спомиње цифра од 3-4 хиљаде евра.Нисам измислио.
Ако нађем тачан извор на интернету послаћу Вам.
Da li vi Patriotise znate koliko se godisnje hrane uveze u Srbiju? Najverovatnije je za to kriv Nemac. Delom i begunac sa sela koji nije u stanju da zadrzi mukom steceno imanje svojih predaka jer je asfalt zedan mleka ciju prodaju ne moze da naplati a svoj rod baca jer nema kupca.
Храна се заиста увози,али не зато што ми немамо своју,него зато што велике фирме на проценту
узимају новац и зато намерно срБски сељак бива остављен да испашта,да би се деца погаташа
школовала на престижним Универзитетима у САД и широм Европе. Још је Тито 1953.године кренуо
са уништавањем србског села,из истих ових разлога које ја волим да цитирам када хвалим сеоски
живот-рађање много деце,производња пољопривредних добара и срБска традиција. То комунизам
није желео,сем производње коју је ограничио на фабрике и машине и ту му је сељак био трн у оку.
Upravo tako, detetov izbor ce biti splet okolnosti a ne nametnuti patriotizam. On se ionako posisa sa majcinim mlekom a gradivo utvrdi roditeljskim vaspitanjem. Svaka druga opcija ponistice mogucnost izbora (jer je on koji je okusio svet ipak ima). Da li ce izbor biti Ne ili Da na njemu je da odluci - to je najveca prednost nekog pred kime se nude dve stolice (fotelja i tronozac).
Проблем је у томе што се неће определити ни за шта што је из његове земље ако је одгајан
у духу европских салонских вредности. Дете ако живи под утицајем проевропских родитеља
неће желети да има посла са духовним наслеђем срБске земље,јер је главни моменат на Западу
материјализам,а не духовност.
Preporucljivo je sto vise ga stavljati ispred tv-a i pustati mu domacu produkciju. Time ce utvrditi maternji jezik, sleng, kulturoloski sazreti na najbolji moguci nacin. Ukoliko dete pokazuje znake naprednosti dobro bi bilo na vreme ga odvesti na casove plivanja u politickim vodama. Uspeh zagarantovan. Covek umire usled sopstvenih zabluda i gluposti…mnogo pre prave smrti.
Неразумна констатација са ироничним призвуком.
Да човек умире услед сопствених заблуда и глупости,данас не би
било нити једног човека на Земљиној кугли
Sasa, mislim da je najbolje da sebe ne sputavate u zeljama, sta god mi ovde pisali. VI dobro znate sta VAS cini srecnim. Ukoliko se sve to uklapa u ovu slagalicu zvanu Srbija koja lici na jednu haoticnu sliku (nekima koji su ovde), onda ste izabrali pravi put.Srecno!
Тенденциозно наговештавање црне судбине човеку који одлучи да се врати.
Саша није рекао да жели да дође у Србију јер је овде фино,него зато што овде
припада,када то схватите онда настављамо са дискусијом.