Potrošnja grafičkih kartica?

Ja stvarno ne znam cim se ti drogirash? Jesi ti video nekad u zivotu, ne, KORISTIO FULLHD...da ne pricamo o 4K..? 'ajde sad mi I ti odrzi ti predavnaje kako to "nije neka razlika", Sem toga na moje pitanje nisi odgovorio..Tj na to da je tebi sa YT samo zauzece CPU 61 % I tebi je to..?OK? LOL!
Opet: A koja budala će da gleda 4K film na monitoru u neudobnoj stolici? Da bi bilo šta gledao na makini, neki chipovi trebaju da odrade neki posao! Prosečnom korisniku je svejedno jel' to onaj na matičnoj, ili onaj na grafičkoj! Meni je recimo važnije da imam PASIVNU grafičku, ili još bolje integrušu! :super:

Full HD. Eto me sa rezolucijom 1920x1080 sa maks boja, potrosnja memorije na grafickoj je trenutno:GPU Vram megabyte usage 418MB

edit:
no neke igre uzimaju svih 6-8GB.
bravo genije.sad si otkrio Ameriku-da grafička kartica služi za gaming te je isti i najviše opterećuje a da za kuckanje u officu,filmove i sl radi CPU i RAM.no u drugom delu poruke si pokopao sam sebe a potvrdio moju izjavu. Fosiilvasu neću ni da komentarisem-nickname previše govori o njemu...

bravo genije.sad si otkrio Ameriku-da grafička kartica služi za gaming te je isti i najviše opterećuje a da za kuckanje u officu,filmove i sl radi CPU i RAM.no u drugom delu poruke si pokopao sam sebe a potvrdio moju izjavu. Fosiilvasu neću ni da komentarisem-nickname previše govori o njemu...
Ma koja tvoja izjava. Radice mu sve osim tih zahtevnih igara koje traze 2G i vise.

Ma koja tvoja izjava. Radice mu sve osim tih zahtevnih igara koje traze 2G i vise.
Sam si napisao da ti neke iigre uzimaju 6-8 Gb! A pre toga kad je RAM upitanju si pisao daje neke igre ZAHTEVAJU 16 Gb kao osnovu..Mislim OK ko ce da igra Far Ct 1 igru od pre 15 godina i slicno ali ista malo novije-bez par Gb memorije nema sta da se prica. takodje moj stav o HD ready-1280x720 je...Nemam reci stvarno. gde tj KAD vi zivoite ljudi moji...Bdw postoji 8 K vec...a vi jos niste stigli na 2k...ni blizu..Strasno.. Ajd sto neko nema para-ali ziveti u zabludi da je HD"neka "rezolucija je...

Sam si napisao da ti neke iigre uzimaju 6-8 Gb! A pre toga kad je RAM upitanju si pisao daje neke igre ZAHTEVAJU 16 Gb kao osnovu..Mislim OK ko ce da igra Far Ct 1 igru od pre 15 godina i slicno ali ista malo novije-bez par Gb memorije nema sta da se prica. takodje moj stav o HD ready-1280x720 je...Nemam reci stvarno. gde tj KAD vi zivoite ljudi moji...Bdw postoji 8 K vec...a vi jos niste stigli na 2k...ni blizu..Strasno.. Ajd sto neko nema para-ali ziveti u zabludi da je HD"neka "rezolucija je...
Pa i FF već šteka ako nemaš barem 4 gige memorije! :super:

Da ti nacrtam: Kao i Majkrosoft radi prenosnih govanca, tako će i proizvođači grafičkih pasti u depresiju radi 4K Smart TV-a. Koja budala će gledati 4K film sedeći na stolici i buljeći u monitor? Za to će da kupi Smart TV, a ako mu ipak treba i PC-makina uz androidno govance, kupiće neku jeftinu. Za besne grafičke im ostaje 'mršavo' tržište gejmera i CAD-korisnika!
Znaš li ti koliko grafičkih je prodato za mining u poslednjih par godina samo? Desetine miliona. Daleko više nego za gaming. Prosečna desktop mašina, za word. Internet i ostale gluposti može da sve to odradi i bez grafičke, tj sa integrusom.

Back