sasasta
Buduća legenda
- Poruka
- 33.998
a igra kracaPa vece su mape nemoj tako , nadrkanije su igre danas ...
igrao danima igru sa1 cd
a sad prelaze 100gb a igras ih par sati
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a igra kracaPa vece su mape nemoj tako , nadrkanije su igre danas ...
tu nedge.?? 500W na 12V je barem 42A! A anlaser kod manjih automobila povuče oko 100A....
Teksture su u mnogo vecoj rezoluciji,a igra kraca
igrao danima igru sa1 cd
a sad prelaze 100gb a igras ih par sati
Jedino ako je priključiš direktno na banderu.uh kako bi metla ovo u moj laptop
Nije to! Izgradili bi oni još jedan Đerdap, ali bi to potopilo Beograd!A kako nam ide dobro , mogli smo jos jedan HE Djerdap da izgradimo ... salim se , to je danas mnogo tesko za ove lopine na vlasti.
Plus što je 'anlasovanje' proces od par sekundi, a 500W na grafičkoj je 'TRAJNO' opterećenje! Možeš da kuvaš kafu na tim žicama od napajanja!tu nedge.
A zašto ne USB-WiFi adapter?jel zna neko,malo van teme, pcie x1 kartu za wifi koja je jeftina a radi provereno dobro?
imam ali mi se nes ne svidja jer usb kod hackintosha hoce pod mojaveom i catalinom da opako zeza pa moras da ga pechujes a uvek volim sistem da bude cist sa minimalnim pechevima...kod pcie karte je to mnogo prirodnije, elegantnije, ima varijanta sa broadcom apple originalnom kartom iz macbooka ili imac sa adaptrerom ali mi se ne daju pare... a i nema neki izbor u bg bog zna kakav... a za usb...pa archer nano je najbolji odnos cena mogucnosti kolko videh tako da on ne gine ako ovo ne nadjem.A zašto ne USB-WiFi adapter?
Pa statička slika u win i igranje nisu isto. Uostalom grafičke su sada dosta jače nego što su bile a sve manje troše, možeš čak i bios da editujes u smanji potrošnju. Uz dobre drivere i bios 1060 troši manje od 70w, zato je bio i omiljena karta za kopanje, jedna od omiljenih.?? Moja pasivna grafička troši valjda samo 20W. A gura monitor sa barem 1650x1050!
Ee.. Onda su u pitanju i drajveri za karticu? Nisam siguran da hackintosh ima za svaku? Čim si se odlučila za hackintosh, parola je: Pare nisu u pitanju!imam ali mi se nes ne svidja jer usb kod hackintosha hoce pod mojaveom i catalinom da opako zeza pa moras da ga pechujes a uvek volim sistem da bude cist sa minimalnim pechevima...kod pcie karte je to mnogo prirodnije, elegantnije, ima varijanta sa broadcom apple originalnom kartom iz macbooka ili imac sa adaptrerom ali mi se ne daju pare... a i nema neki izbor u bg bog zna kakav... a za usb...pa archer nano je najbolji odnos cena mogucnosti kolko videh tako da on ne gine ako ovo ne nadjem.
Pa jesuČim si se odlučila za hackintosh, parola je: Pare nisu u pitanju!
Mislim na milijardu mašina po svetu koje su glupi terminal na nekom serveru, registar-kasa, FB i email makina, služe za unos raznih statističkih podataka, obračun plata i slično!Pa statička slika u win i igranje nisu isto. Uostalom grafičke su sada dosta jače nego što su bile a sve manje troše, možeš čak i bios da editujes u smanji potrošnju. Uz dobre drivere i bios 1060 troši manje od 70w, zato je bio i omiljena karta za kopanje, jedna od omiljenih.
Tp link imas jeftine a rade posao...jel zna neko,malo van teme, pcie x1 kartu za wifi koja je jeftina a radi provereno dobro?
Vidi ta se zverka isplati uzeti jer ti ujedno i greje sobu hehema
stavila sam komp i monitor kao muviolu pa sad samo stojecki kucam a mogu i zmurecki kad vidim na politiki kakvi mozgovi pisu
ne znam zaista koji ce ljudim te grafe ako ne igraju igre ili rade neki zesci cad cam... imas bre za igre ps najbolji, uzmes i svaka ce ti raditi daleko bolje nego da mrcvaris masinu i mucis jadnu kartu il jos gore takvu zver ko onu komijevu, koja ima da ispusti dusu na pravdi boga bas kad dodjes na poslednji nivo igre
Ima to i prednosti! Uštekaš i radi/ne radi! A ne kao sa Windblowsima, ponekad par sati googlaš da bi saznao da NEMA drivera za neku podvarijantu toga poluproizvoda!Tp link imas jeftine a rade posao...
Za drajvere ne pitaj ako ne rade...
opet lupas gluposti ... svaki oem pise drajvere za winIma to i prednosti! Uštekaš i radi/ne radi! A ne kao sa Windblowsima, ponekad par sati googlaš da bi saznao da NEMA drivera za neku podvarijantu toga poluproizvoda!
Aha.. pogotovo pišu drajvere za 'obsolete' proizvode za koje na svojoj web-stranici ni ne navode da su ga ikada proizvodili!opet lupas gluposti ... svaki oem pise drajvere za win
za ostale je ciganija ... sta da se radi
Opet si kupio neku nebitnu komponentu za koju ne znas ni da li radi ?Aha.. pogotovo pišu drajvere za 'obsolete' proizvode za koje na svojoj web-stranici ni ne navode da su ga ikada proizvodili!
Da zato što nije isto obrađivati teksture neke igre i Word document koji si mogao I na virge s3 virge. Ako ne igraš igre, pa čak i da igraš flash nema potreba da imaš gpu koji ima 1gb i više. Šta misliš na kojim gpu je radio win95...Mislim na milijardu mašina po svetu koje su glupi terminal na nekom serveru, registar-kasa, FB i email makina, služe za unos raznih statističkih podataka, obračun plata i slično!
Ista meta, isto odstojanje: Nebuloza kao i da ti treba barem 4GB samo za Win10 i FF, kao da su web-stranice neke besne igrice!ja sam imao 5770 sa 512mb. odlicna grafa. Tako da su price o 1gb kao nekom minimumu nebuloze.
Ajde ovako, skini samo film sa neta X265 (kodek) veličine recimo 2GB neka je 720p,to je inače prosek pa lepo pusti na tvojoj mašini , pa nam pošalji zauzeće procesora i grafe i ram memorije pa da iskomentarisemo onda čemu ti služi zapravo ta integrusa u celoj toj priči..i zašto je to tako...Ista meta, isto odstojanje: Nebuloza kao i da ti treba barem 4GB samo za Win10 i FF, kao da su web-stranice neke besne igrice!
A elementarna matematika kaže: (4K image resolution (3,840 x 2,160 pixels – approximately 8 million total pixels). Čak da je i 4 bajta za boju SVAKOG piksela, to je ukupno 32 MEGABAJTA!
Moze ali tu trpi i rezolucija i broj bojaja sam imao 5770 sa 512mb. odlicna grafa. Tako da su price o 1gb kao nekom minimumu nebuloze.