Potpisivanje SSP 28. Aprila

Sve po zakonu,ali najveci je problem sto svako tumaci zakon kako njemu odgovara.
Na sednici Vlade DS je bio uzdrzan,a G17 nije dosao na sednicu.Znaci nije proso.Pa isti ce poslanici biti i u novoj skupstini,ne vidim razlog da se ne potpise gasni sporazum.:p
Sramota je sto je Tadic bio u Moskvi na sklapanju ugovora,a sad se femka ko neka mlada,i sve to zbog Dinkica

Ako se dobro sećam za NIS nije postojao tender i zbog toga Dinkić pravi problem................Tadić je za potpisivanje i to je već najavio u svojoj kampanji...............Problem je Dinkić a pošto je potpisan koalicioni sporazum između DS,G17 i DSS a G17 i DSS se ne slažu oko tog sporazuma sasvim je normalno da budu suzdržani obzirom da nema većine koja bi izglasala potpisivanje.................Znači celu frku pravi Dinkić a ne Tadić...............Da se razumemo..................

Ako se dobro sećam za NIS nije postojao tender i zbog toga Dinkić pravi problem................Tadić je za potpisivanje i to je već najavio u svojoj kampanji...............Problem je Dinkić a pošto je potpisan koalicioni sporazum između DS,G17 i DSS a G17 i DSS se ne slažu oko tog sporazuma sasvim je normalno da budu suzdržani obzirom da nema većine koja bi izglasala potpisivanje.................Znači celu frku pravi Dinkić a ne Tadić...............Da se razumemo..................

Pa to svi znaju, da je Dinkic problem, :rolleyes:

Nije bilo ni tendera za SARTID !:neutral:

Ovi koji su postali najglasniji protivnici SSP i EU uopste (DSS and NS),potrcali su danas u Cacak da u predizborne svrhe otvore toplanu,koja je gle cuda izgradjena sredstvima EU. E u tom slucaju EU im nije smetala. Koja je to dvolicnost,sacuvaj boze.

Posto je Dinkic za priznavanje Nezavisnog Kosova ,ako je verovati tvom rasudjivanju , kako da verujemo i ako Tadic kaze da ga nikad nece priznati ako mu Dinkic kaze on ce to uraditi zbog koalicionog sporazuma !? :shock: Istog smo misljenja , Tadic je mnogo podvodljiva osoba niko mu nece vise verovati ( i netreba) ni na potpis a kamo li na rec. :lol::razz::-P

Posto je Dinkic za priznavanje Nezavisnog Kosova ,ako je verovati tebi , kako da i ako Tadic kaze da ga nikad nece priznati ako mu Dinkic kaze on ce to uraditi zbog koalicionog sporazuma !? :shock: Istog smo misljenja , Tadic je mnogo podvodljiva osoba niko mu nece vise verovati ( i netreba) ni na potpis a kamo li na rec. :lol::razz::-P

interesantno.
znaš o dinkiću, tadiću, kosovu, još samo da naučiš kako se koja reč piše:mrgreen:

Posto je Dinkic za priznavanje Nezavisnog Kosova ,ako je verovati tvom rasudjivanju , kako da verujemo i ako Tadic kaze da ga nikad nece priznati ako mu Dinkic kaze on ce to uraditi zbog koalicionog sporazuma !? :shock: Istog smo misljenja , Tadic je mnogo podvodljiva osoba niko mu nece vise verovati ( i netreba) ni na potpis a kamo li na rec. :lol::razz::-P

Ako ti nje teshko,:confused: kada je Dinkic to izjavio?

Sva prica G17+a se svodi na , to je realmost , moramo da nastavimo da zivimo i radimo sa njima ma sta nam radili ( takvo razmisljanje ne pokazuje kad su njihovi sunarodnici u pitanju , pa cak ako za njih glasa 38% ljudi), kosovo je je izgubljeno 99-te (rat bar zvanicno nije zavrsen porazom nijedne strane nego sporazumno gde je NATO priznao da je Kosovo i Metohija sastavni dio srbije . I kao da nas siptari nisu klali i za vreme Kralja Petra , Aleksandra , 2 sv. rat , za vreme "bratstva i jedinstva") . Da ti ja bijem oca i majku silujem sestru uzmem ti dnevnu sobu u kojoj su ti ostali roditelji i sestra bili saradjivao samnom , a da ja pomazem i podrzava coveka koji ti to radi i doselim ti se u stan bili ti saradjivao samnom. Ovo mi je trenutno palo napamet na par foruma sam ...

Unapred ne zelim da se prepucavam oko NATO bombardovanja , to dali se moglo izbeci i sa bi bilo da je bilo ... cisto sam pomenuo fakat da je rat zavrsen sporazumom a porazom . To je u pravu i kod ozbiljnih ljudi cinjenica preko koje se ne moze preci . Ko je jaci , je li trebalo , koliko je njih , ko smo mi ... to je proslost koju samo ne treba nikako zaboraviti zarad buducnosti . Da nebismo pravili iste greske i da znamo ko nam je ko i sta je ko spreman da nam uradi .

Ja bi voljeo da si ti siptar i da oni tako razmisljaju , a ljudi cija su deca i rodbina poklani i kojima su vadjeni organi verovatno bi voleli da su siptari ranije razmisljali kao ti . Siptarima je kosovo obecao i posle na kratko dao i Musolini i Hitler priznaces da je i to bila realnost. Ja imam sincica sutra puni dve i nebih da se sadasnji problemi prenose na njega ja bi da resavam problem sad a ne kao oni koji su glasali za tita da bi mogli da putuju svuda po svetu no se farmerke iz trsta grade ne profitne fabrike na kredite ,a sada mi njihova deca placamo njihovih 12 milijardi duga (nisu zasluzili ni jedna penzija da im se da , ali sta ces nasi su) , oni su cutali svo vreme na nacionalizam iz hrvacke,bosne i siptarske zlocine pa smo mi njihova deca ginuli nepripremljeni jer su nam pricali da srbi zive u bratstvu i jedinstvu . Mi sad resavamo ono sto je njima bilo lakse resiti odma posle 2 svet. rata kada su hrvati , muslimani i siptari bili zlocinci , nego nama sada . Ako mi budemo cutali i mislili da ce nas sengen spasiti tesko nasoj deci. ISTORIJA JE MAJKA ZIVOTA

Nece Dinkic i bratija sada direktno izjaviti da je za nezavisno Kosovo,jer zna kako bi prosao na izborima.Oni su toliko stetni da hoce fotelje,pa onda polako ''pa znate mi ti moramo zbog EU,to je za vase dobro,za investicije,bolji standard blablabla..I vi koji ih glasate to znate,ali se pravite mutavi.Budite ljudi i jednostavno kazite sebi i nama:''Boli nas uvo i za Kosovo i za Srbiju,neka bude pasaluk,samo da nam dupetu bude malo bolje i ako nece".

Nece Dinkic i bratija sada direktno izjaviti da je za nezavisno Kosovo,jer zna kako bi prosao na izborima.Oni su toliko stetni da hoce fotelje,pa onda polako ''pa znate mi ti moramo zbog EU,to je za vase dobro,za investicije,bolji standard blablabla..I vi koji ih glasate to znate,ali se pravite mutavi.Budite ljudi i jednostavno kazite sebi i nama:''Boli nas uvo i za Kosovo i za Srbiju,neka bude pasaluk,samo da nam dupetu bude malo bolje i ako nece".

Ili, pre ovako!!!
Znaju Toma i Koshtunica da je Kosovo izgubljeno, a bash ih i zabole za isto, samo, kako to da priznaju, kada su na tom mitu zauzeli "busiju" a i dobrim delom su odgovorni za to!

Ako, nekim chudom, oni budu formirali vladu, svaki dan cemo slushati; :" Mi se nikada necemo odreci Kosova, ali, toliki uticaj LDPa je presudio da ga izgubimo na neko vreme"" i tako cenas drzati na "kratkom lancu"" josh koju godinu, dok nas potpuno ne unishte!!!

Ili, pre ovako!!!
Znaju Toma i Koshtunica da je Kosovo izgubljeno, a bash ih i zabole za isto, samo, kako to da priznaju, kada su na tom mitu zauzeli "busiju" a i dobrim delom su odgovorni za to!

Ako, nekim chudom, oni budu formirali vladu, svaki dan cemo slushati; :" Mi se nikada necemo odreci Kosova, ali, toliki uticaj LDPa je presudio da ga izgubimo na neko vreme"" i tako cenas drzati na "kratkom lancu"" josh koju godinu, dok nas potpuno ne unishte!!!

Jeli ti stvarno mislis ako priznamo Kosovo da ce bolje da zivimo,a sto se tice Kostunice,on je mogao da se prikloni DS-u i ovih izbora ne bi ni bilo.Toliko o brizi i fotelji.I izjasni se o onome sto sam napisao,pa mozemo dalje.

Pitanje : Jeste li da se odreknemo Kosova i Metohije zarad SSP-a (i bilo cega) i ostavimo 150.000 Srba na milost i nemilost i trajno primimo na grbacu 200.000 trenutno raseljenih srba sa KiM ? Jeli tesko pitanje ! Ja nisam , i smatram da niko nema pravo na to. To je moje misljenje.

Jeli ti stvarno mislis ako priznamo Kosovo da ce bolje da zivimo,a sto se tice Kostunice,on je mogao da se prikloni DS-u i ovih izbora ne bi ni bilo.Toliko o brizi i fotelji.I izjasni se o onome sto sam napisao,pa mozemo dalje.

Mi jako loshe zivimo, medju najloshijima smo u Evropi i to nikakve veze sa Kosovom nema, sem u sluchaju kad politichari-manipulanti, koriste Kosovo kao izgovor za sopstvenu nesposobnost i drzanje naroda u "bunilu"

Shto se tiche Koshtunice i njegovog ne priklanjanja DSu, svakom je jasno da je svestan da ga DS, nikada ne bi prihvatio.
Otishao je tamo gde vishe pripada!
Njemu je mesto kod radikala, podjednako su "dosledni,iskreni i poshteni"!
Tradicija srpskog domacina im je svetinja, narochito, poshtovanje testamenta, posebno, kad je pokojnik ziv
:roll::shock:

Back