Potpisivanje SSP 28. Aprila

Mi jako loshe zivimo, medju najloshijima smo u Evropi i to nikakve veze sa Kosovom nema, sem u sluchaju kad politichari-manipulanti, koriste Kosovo kao izgovor za sopstvenu nesposobnost i drzanje naroda u "bunilu"

Shto se tiche Koshtunice i njegovog ne priklanjanja DSu, svakom je jasno da je svestan da ga DS, nikada ne bi prihvatio.
Otishao je tamo gde vishe pripada!
Njemu je mesto kod radikala, podjednako su "dosledni,iskreni i poshteni"!
Tradicija srpskog domacina im je svetinja, narochito, poshtovanje testamenta, posebno, kad je pokojnik ziv
:roll::shock:

samo da ti nešto šapnem,toliko si napaljena ldp-ovka da me palis

Mi jako loshe zivimo, medju najloshijima smo u Evropi i to nikakve veze sa Kosovom nema, sem u sluchaju kad politichari-manipulanti, koriste Kosovo kao izgovor za sopstvenu nesposobnost i drzanje naroda u "bunilu"

Shto se tiche Koshtunice i njegovog ne priklanjanja DSu, svakom je jasno da je svestan da ga DS, nikada ne bi prihvatio.
Otishao je tamo gde vishe pripada!
Njemu je mesto kod radikala, podjednako su "dosledni,iskreni i poshteni"!
Tradicija srpskog domacina im je svetinja, narochito, poshtovanje testamenta, posebno, kad je pokojnik ziv
:roll::shock:

Kada nema argumenata pocinje demagogija i apsurd.DS ga ne bi prihvatio:shock:,gde ti zivis pa Kostunica je premijer,jer ga DS prihvatio,i bio bi jos uvek do kraja mandata da je hteo i da ga nije briga za Kosovo.Nego,jos mi ne odgovori na ono pitanje,zar je toliko tesko.

dok ne završe sranje oko Haga, ne treba ništa da nam nude, pa ni SSP
dokle više da se te stvari razvlače i odugovlače:roll:
sad potpišemo, pa onda će oni ratifikovati kad isporučimo mladića, pa onda će opet zbog nekog sranja da nam i ratifikuju, ali će ostati mladić za neki naredni korak...ta i takva politika je besmislena, 5 godina bolje da čekamo, ali da kad potpišemo da više nema "stani kreni"

Strashna je manipulacija ona parola "Kosovo je Srbija"

Srbi su Srbija i bez njenih gradjana nema Srbije!

ps.U Sarajevu, pred rat, na glavnoj poshti grafit- "OVO JE SRBIJA"
a neko zdrav i normalan dopisao: ""OVO JE POSHTA< BUDALO!!!"

U sarajevu pred rat je neko ubio mladozenju pred crkvom samo zato sto je bio Srbin. Kako ti ovaj primer nije pao napamet. Ili kad su navijaci dinama skandirali mi smo hrvati a ovi drugi im odgovorili ko vam je kriv .

Strashna je manipulacija ona parola "Kosovo je Srbija"

Srbi su Srbija i bez njenih gradjana nema Srbije!

ps. U Sarajevu, pred rat, na glavnoj poshti grafit- "OVO JE SRBIJA"
a neko zdrav i normalan dopisao: ""OVO JE POSHTA< BUDALO!!!"

a koliko je srba bilo pred rat u sarajevu?pa pisali su i muslimani na javnim wc-ima ovo je bosna pa se nije nijedan srbin nije nepristojno ponasao"smradu talibanski,ovo je *****ra":mrgreen:

U sarajevu pred rat je neko ubio mladozenju pred crkvom samo zato sto je bio Srbin. Kako ti ovaj primer nije pao napamet. Ili kad su navijaci dinama skandirali mi smo hrvati a ovi drugi im odgovorili ko vam je kriv .

Ovaj grafit govori o ljudskoj gluposti!

Svakako mi je palo na pamet, a i mnogo bitnija stvar, koja je vishe doprinela tom krvavom ishodu, a to je, Karadzicevi "ljudi" pucaju sa Holidej ina, na masu od 500-600 hiljada ljud, gde su bile zastupljene sve nacije, obichan svet, koji pokushava da, svojim prisustvom, urazumi i sprechi ,lude usijane glave, da se ne igraju rata i da pokushaju da pronadju razumno reshenje!!!

Naravno, to njima nije odgovaralo. Opredelili su se za rat i u crno zavili hiljade i hiljade ljudi

Ovaj grafit govori o ljudskoj gluposti!

Svakako mi je palo na pamet, a i mnogo bitnija stvar, koja je vishe doprinela tom krvavom ishodu, a to je, Karadzicevi "ljudi" pucaju sa Holidej ina, na masu od 500-600 hiljada ljud, gde su bile zastupljene sve nacije, obichan svet, koji pokushava da, svojim prisustvom, urazumi i sprechi ,lude usijane glave, da se ne igraju rata i da pokushaju da pronadju razumno reshenje!!!

Naravno, to njima nije odgovaralo. Opredelili su se za rat i u crno zavili hiljade i hiljade ljudi

Igras se datumima to nije ljudski , postuj sled dogadjaja. Hteli su tada muslimansku bosnu gde 2 miliona srba nema pravo glasa i sada ocve da ugase republiku srpsku samo da bi obespravili istih 2 miliona srba. Da su muslimani iskreno hteli da zive sa srbima bilo bi to druga prica, ali... imas primer u sadasnjosti docerali su bosnu do ne funkcionalnosti i srbe da razmisljaju o referendumu o otcepljenju samo zato sto oce muslimansku bosnu gde se 2 miliona srba nista ne pita.

Pitanje glasi:''Boli me uvo i za Kosovo i Srbiju,pa neka bude i pasaluk,samo da mi je dupetu malo bolje''? Da ili Ne!

Kao kad bi ja tebe pitala:
"Zna li ti majka da si *****?"
Shta god odgovorish, da i ne, priznao si

ps. Izvinjavam se, primer je mozda malo, nepristojan, ali, sushtina je ista!

Pitanje ti je suludo i ako, mene lichno, Kosovo bash i ne zanima previshe!Posebno shto od mog mishljenja, apsolutno, ne zavisi nishta!

Pitanje ti je suludo i ako, mene lichno, Kosovo bash i ne zanima previshe!Posebno shto od mog mishljenja, apsolutno, ne zavisi nishta!

u redu ljdpovka,oces da damo mi albancima sumadiju i beograd,vojvodina nezavisna ili da pripadne madjarskoj a mi srbi da se selimo u sibir?

Zasto tako omalovazavas sebe . A svo vreme druge ubedjujes u nesto iza cega ne stojis . Ti treba da imas misljenje . Stavi se u kozu neke svoje sunarodnice koja sada zivi okruzena bodljikavom zicom u nekoj enklavi koja bez tvojeg misljenja nikad nece otici na neskafu u kafic da je nebi silovali , kidnapovali i bacili da radi u neki bordel u Albaniji a ako su joj bubrezi zdravi izvadili i prodali nekoj bolesnoj devojcici iz EU koja to moze sebi da priusti i cija zemlja zatvara oci pred tim. Pitanje je stvarno jednostavno.

Hvlala na iskrenom odgovoru.Materijalno iznad svega i to je tvoj stav,ok.Vidis,zivot je politika,i za razliku od tebe,nije su mi preca materijalna bogatstva od drzave,porodice,slobode,dostojanstva itd.Svako bira svoj put.

БЕОГРАД – Холандија није одустала од захтева да Србија испуни све обавезе према Хашком трибуналу пре потписивања Споразума о стабилизацији и придруживању, укључујући изручење Ратка Младића, изјавио је портпарол холандског министра иностраних послова Максима Верхагена.

Портпарол Верхагена је у изјави за Б92 рекао да ССП може бити потписан 28. априла, али само уколико до тада буде остварена пуна сарадња са Трибуналом, укључујући и изручење Младића суду у Хагу.

Он је тако демантовао наводе појединих медија да је Холандија ублажила став о овом питању.

Верхагенов портпарол је истовремено рекао да је Холандија спремна да заузме „креативан став” у решавању тог питања ако се „актуелна али и будућа влада Србије јасно и јавно обавеже да ће испунити све преостале обавезе”.

Да ли се те обавезе испуњавају пратио би Европски савет, који би оцене сарадње морао да даје једногласно.

Уколико сарадња не буде задовољавајућа, Холандија ће инсистирати да Споразум не буде ратификован, као и да не почне да се примењује, пренео је Б92.

pa ovo je,ja ne znam,sou,komedija,aha,znaci ako mladic ne bude do 28.4 u hagu nema nista od sporazuma,lose nam se pise....au,bre:mrgreen:

Back