P.S.
Aktivan član
- Poruka
- 1.110
U pravu si .
a zashto mislite da ne postoje???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu si .
a zashto mislite da ne postoje???
Postoje , ali nisu " prava " prijatestva , nego u vecini sluchajeva bivaju " zakomplikovana " sa osecanjima koja su vishe nego prijateljska . Ja lichno nemam puno iskustva po tom pitanju , od shih ljudi koje poznajem samo jedan chovek bi stavio ruku u vatru zbog mene i jedna zhena , taj chovek je moj najbolji prijatelj , a ta zhena je moja devojka .
Plus takvo slichno mishljenje imaju mnogi filozofi i mudraci .
sve zavisi kako devojka izgleda,moje misljenje
Ne znam shta sam ranije napisala,mislim da sam negirala,ali sada znam da postoje mushko zenska prijateljstva....msm uvek postoji mogucjnost da se neko nekome dopadne,on njoj ili ona njemu,ali u pravim sluchajima prijateljstva,to se necje dogoditi![]()
Pa ja iz iskustva znam da imam bash puno mushkih prijatelja prema kojima nemam nikakav osecanja tog tipa a ni oni prema meni.Znachi, sve to zavisi...
Joj,kad vidim ovo w,x,y...Zawisi....to se odmax na pocxetky widi kakaw cesx odnos imati sa tom osobom...Jednostawno se widi iz ocxijy,ponasxanja
LJUDI STA MISLITE POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJAELJSTVA?MOJE LICNO ISKUSTVO-NE!!!!!
Bolje je da je drug zaljubljen u tebe
Bre, pa ti imas 'bash puno' prijatelja svih vrsta.![]()
![]()
LJUDI STA MISLITE POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJAELJSTVA?MOJE LICNO ISKUSTVO-NE!!!!!
E pa to bi vec bio njegov problem,ako vidi da nema nista od ta posla...a i dalje boluje i cuci uz tebe i ne prihvata prjateljstvo(a nema niceg vece od toga,nijedna vrsta ljubavi) onda je psihic.. Ali to je bio samo glupi primer,ja se uopste ne bih ni druzila u takvim slucajevima..Mozda je bolje za tebe , ali za njega ne , zamisli da te tvoja velika ljubav tretira kao prijatelja ili drugara i da ti ta tvoja voljena osoba nikad ne uzvrati ta osecanja .
Jesi li sigurna??U tvojim godinama sam imala najdruga.....koji je ispao DRUG i fer za razliku od mojih dveju drugarica sa kojima sam se druzila iz obdanista.....sto smo se poznavale toliko.....!!!!To sve zavisi od karaktera osobe.....sta jos....drug ce te bolje shvatiti nego drugarica,mozda ce ti dati bolji savet bas zato sto je musko,moze da te odbrani dok su drugarice nemocne....musko je ipak musko!Drug je drug,a drugarica je drugarica.....hemija svakako da mora da postoji jer inace to musko zensko prijateljstvo ne bi postojalo
Постоје, барем што се мене тиче, е сад могуће да моји другови осећају нешто више према мени.... Мушки пријатељи су ми у животу увек били поузданији, од женских, јер нема зависти, љубоморе, трачева и осцилација у понашању...Мушкарци су ми некако једноставнији за дружење.