POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJATELJSTVA ?

• Začetnik teme Začetnik teme COOL GIRL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u mom slucaju postoje.
mozda zvuci pretenciozno, ali imam nekoliko najboljih drugova i drugarica za koje bez problema mogu reci da mi podjednako znace i koje podjednako volim.
drugarica ce me u svakom slucaju bolje razumeti, ali ako se sa drugom savrseno dopunjujem i slazem,onda ni tu nema problema.:-D

a ne zato shto ti neka nadzhak-baba na forumu kazhe.
Respect!
Ja ne vidim ni potrebu postovanja svog problema na forumu... :|
@tema:
Postoje muško-ženska prijteljstva, svakako. Glupo je verovati u to da se osobi suprotnoj pola mora svideti ova druga. Imao sa drugaricu koju sam smatrao najboljom 8 godina. I nikada između nas nije bilo ničega.
Lično, ne mogu nikada mogu imati bolju drugaricu od najboljeg druga, odnosno tako za sada smatram, ali ne znači da nije moguće, kao ni da ako jeste, jedno mora biti 'nastrano'. Stupidarija.

Naravno da postoje.....ali....svako prijateljstvo moze da se pretvori u vezu.....mala je granica :wink:
tu se u potpunosti slazem sa tobom,jer se meni uvek tako deshava,ne da budem u vezi sa tim deckom,nego se svaki decko sa kojim se druzim,ima izuzetaka,napali na mene ili se cak neki stvarno zaljube,ali je to retkost sa mushko-zenskim prijateljstvom... :(
a i bedak je malo....ipak nije ti sve jedno,posle toga,kad saznash.. :(

Back