Постоје ли Црногорци као народ са сопственом историјом?

Постоје ли Црногорци као народ са сопственом историјом?

• Ukupno glasova
    76
Тако су нас звали покатоличени Срби, а ми смо њих звали Буњевци и Шокци.
Моја баба никед у животу није рекла католички Божић него само "буњевачки Божић."

Тај горе милогорски јадо је на корак да се пошокчи, шта би му Његош на то река...

Moram te malo zezati... :mrgreen: Stvarno mi nikad nece biti jasni cistokrvni Sloveni koji se fasciniraju grckim ciganima (vecina Srba, dobar deo Rusa....) ili arapskim polumajmunima (bosanski muslimani)..... Ko moze takve ceniti kad oni ne cene cak ni svoje?

Moram te malo zezati... :mrgreen: Stvarno mi nikad nece biti jasni cistokrvni Sloveni koji se fasciniraju grckim ciganima (vecina Srba) ili arapskim polumajmunima (bosanski muslimani)..... Ko moze takve ceniti kad oni ne cene cak ni svoje?

Значи по теби православље је грчко а они су Цигани, а ислам је арапско-мајмунски. Мислиш да би православни Срби и исламизирани Срби требали да се пошокче и да љубе скуте папи или...?

Значи православље је грчко а они су Цигани, а ислам је арапско-мајмунски. Значи по теби и православни Срби и исламизирани Срби би требали да се пошокче и да љубе скуте папи или...?

Da budu ili ateisti ili deisti ili agnostici ili rodnoverni. Sta ce nam tudjinske gluposti uvezene sa bliskog istoka, citaj supka sveta???

”Грчки Цигани” је чист говор мржње према вишеструко блиском народу са којим градимо квалитетне везе на солидним повесним основама. Упристоји се, Грдни. :thumbdown:

Ti si neki LDP neo-komunista, pa ti smeta rasna svest (rec ''rasizam'' je inace izmislila komunjarska dzukela trocki) ???? :roll::roll:

Da budu ili ateisti ili deisti ili agnostici ili rodnoverni. Sta ce nam tudjinske gluposti uvezene sa bliskog istoka, citaj supka sveta???

Европска цивилизација се темељи на хришћанству које је доминантна религија у Европи у задњих 1700 година.

Западњаци су у задњих 100 година одступили од хришћанства и ево сад им долази ислам...

Пољаци који су најкатоличкији народ у Европи али су врло помесни чиме одударају од других католика су највећи националисти, имају позитиван наталитет, немају мигранте, има их 50 милиона, имају економски раст итд. Распале Швабе и Французи који се даве у мигрантима, који су заражени либерализмом и геј културом и који су денационализовани и дехристијанизовани могу Пољацима само да пљуну под прозор.

Европска цивилизација се темељи на хришћанству које је доминантна религија у Европи у задњих 1700 година.

Западњаци су у задњих 100 година одступили од хришћанства и ево сад им долази ислам...

Пољаци који су најкатоличкији народ у Европи али су врло помесни чиме одударају од других католика су највећи националисти, имају позитиван наталитет, немају мигранте, има их 50 милиона, имају економски раст итд. Распале Швабе и Французи који се даве у мигрантима, који су заражени либерализмом и геј културом и који су денационализовани и дехристијанизовани могу Пољацима само да пљуну под прозор.

Ja jedno , Krishna nesto skroz deseto...... :roll::roll:

Inace, grci mi idu na Q ne samo zbog svog maloazijskog porekla (isti su ko siptari i juzni italijani) , vec i zbog svoje (ne)kulture. Citav njihov (ne)kulturni krug , kojem nazalost pripada i vecina Srba je manifestacija najgoreg uzasa i ogavnosti. bugarska, grcka, gruzija, jermenija, albanija, makedonija, neki delovi Srbije i Rumunije - to su pakli na Zemlji.

Ja jedno , Krishna nesto skroz deseto...... :roll::roll:

Разумио сам ја тебе, промовишеш атеизам.
Западњаци су атеизовани па се зато по Лондону, Паризу и Берлину Црнци, Азијати и Блискоисточњаци шећу. А у Пољској чији парламент је прогласио Исуса Христа за суверена Пољске нема синова других раса.

Погледај од 14:07 - 15:55 волио би да ми прокоментаришеш ово за Пољаке!

Западњаци су атеизовани па се зато по Лондону, Паризу и Берлину Црнци, Азијати и Блискоисточњаци шећу. А у Пољској чији парламент је прогласио Исуса Христа за суверена Пољске нема синова других раса.

1. Nisam znao da gotivis Poljake. Mislio sam da su za tebe oni #ustaski_katolicki_nakot_koji_mrzi_sve_srBsko_i_rusko. :mrgreen: Uzgred,daleko je Poljska miljama i miljama od hriscanske saudi-arabije i neke teokratije.

2. Kada se budemo oslobodili okupacije, morace da se iznadje neko resenje za sve abrahamske religije. :D Prevaspitavanje laksih slucajeva u pozitivnom smislu, a tezi slucajevi ce dobiti spic u zadnjicu pa pravac na bliski istok. ;)

3. vesna pesic i ostali libtardi su placenici bia-e i stranih sluzbi koji samo brukaju prave ateiste , agnostike i ostale nereligiozne.

Inace, jel ti na apricity-ju drzis sliku olosa i bandita kneleta na profilu kao avatar????? :evil::evil:

Niko normalan ne vjeruje u bajke osim ti i Talibani.

1. Nisam znao da gotivis Poljake. Mislio sam da su za tebe oni #ustaski_katolicki_nakot_koji_mrzi_sve_srBsko_i_rusko. :mrgreen: Uzgred,daleko je Poljska miljama i miljama od hriscanske saudi-arabije i neke teokratije.

2. Kada se budemo oslobodili okupacije, morace da se iznadje neko resenje za sve abrahamske religije. :D Prevaspitavanje laksih slucajeva u pozitivnom smislu, a tezi slucajevi ce dobiti spic u zadnjicu pa pravac na bliski istok. ;)

3. vesna pesic i ostali libtardi su placenici bia-e i stranih sluzbi koji samo brukaju prave ateiste , agnostike i ostale nereligiozne.

Inace, jel ti na apricity-ju drzis sliku olosa i bandita kneleta na profilu kao avatar????? :evil::evil:

Дивим се Пољацима због многих ствари почевши од 1683 и Јана Собјеског.
Ево како се Пољаци а како се Швабе односе према мигрантима!

Не занима ме та сподоба Весна Пешић (иначе Цинцарка поријеклом), цркла добогда. Кад сам гледа видео њу и Лечића сам прескака, само сам слуша Парошког.

Саудијска Арабија хришћанска велиш! :hahaha: :dash:

То што причаш за Кнелета мора бити да си ме побрка с неким.

Vidi Krishna, Cesi i Estonci su najveci ateisti u Evropi, pa ni tamo nema trecesvetskih uljeza po ulicama, gradovima i selima. Dakle, taj stav ''ili si hriscanin ili si mrtav'' okaci macku o rep. ;)

A o ateistickoj Kini, te njenoj rasnoj svesti i njenom najbrzem rastu privrede na svetu u poslednjih 30 godina da i ne govorim..... Uporedi nju sa onim djubristem od ultra-religiozne Indije pa ce ti sve biti jasno.

Vidi Krishna, Cesi i Estonci su najveci ateisti u Evropi, pa ni tamo nema trecesvetskih uljeza po ulicama, gradovima i selima. Dakle, taj stav ''ili si hriscanin ili si mrtav'' okaci macku o rep. ;)

A o ateistickoj Kini, te njenoj rasnoj svesti i njenom najbrzem rastu privrede na svetu u poslednjih 30 godina da i ne govorim..... Uporedi nju sa onim djubristem od ultra-religiozne Indije pa ce ti sve biti jasno.

Чеси и Естонци су шака јада за Пољаке.

Krishna svake godine čeka
580536

da mu donese poklon.

Чеси и Естонци су шака јада за Пољаке.

Znas kako prikane, Jevreja ima svega 15-20 miliona na svetu, pa suvereno drze u saci 300-400 mil. tunjavih arapa a i jos vise....... Brojnost ne mora da znaci superiornost. ;) Isto i 2 mil. Slovenaca u odnosu na 20 mil. ostalih ex-jugovica.

P.S. Poljska treba amerima samo kao marioneta protiv Rusije. Zato je pumpaju ko ludi parama i dopustaju da laje. Kad prestane da bude potrebna, ode Poljska na djubriste istorije.

Znas kako prikane, Jevreja ima svega 15-20 miliona na svetu, pa suvereno drze u saci 300-400 mil. tunjavih arapa a i jos vise....... Brojnost ne mora da znaci superiornost. ;) Isto i 2 mil. Slovenaca u odnosu na 20 mil. ostalih ex-jugovica.

P.S. Poljska treba amerima samo kao marioneta protiv Rusije. Zato je pumpaju ko ludi parama i dopustaju da laje. Kad prestane da bude potrebna, ode Poljska na djubriste istorije.

Русофобија је једина ствар која ми смета код Пољака. Због тога су они доста пута у историји награбусили ки жути.

Француза, Холанђана и Шваба за коју деценију више неће бити, јербо ће их прогутати друге расе. Пољацима се то неће десети. Нити им долазе мигранти нити ће Пољаци то евентуално допустити. Пољаци могу само да нахебу од Руса, а и то им је боље него да их преплаве мигранти. Ако руска чизма дође у Пољску колико год Руси буду мрчили Пољакиње неће се рађати монгрили, јербо су Руси и Пољаци исте расе и генетски су врло блиски. Други пар опанака је кад Црнци, Арапи,Индуси, Пакистанци, Курди и други обојени мрче Швабице, Францускиње, Холанђанке, Бфитанке итд. тако настају монгрили.

Back