Žene sa "ozbiljnom kilometražom"

Ja ne bih imao problem i da je bila sa desetoricom pre mene, ali bih imao problem ako je bila hopa-cupa devojka.
Valjda znas da procijenis osobu i bez tudje pomoci?
A to da nece neko i sa takvim te demantuju oni iz rijalitija.One su javno "hopa-cupa",pa ne vidim da ih izbjegavaju...naprotiv.🙂
Neke i pored javne "kilometraze" sretno udate,zene,majke,kraljice..😂

A to da nece neko i sa takvim te demantuju oni iz rijalitija.One su javno "hopa-cupa",pa ne vidim da ih izbjegavaju...naprotiv.🙂
Neke i pored javne "kilometraze" sretno udate,zene,majke,kraljice..😂
Izvozale su se pa ugasile mašinu dok je ponovo ne pokrenu. 🙂

Postoje ali su jako retki ljudi koji će priznati svoje greške i doživeti preporod. Sujeta i egoizam im to ne dozvoljvaju.

Nisam baš skomcentrisana da pozvala sam ga da se ispročamo na piću malo i kud koji. Kad smo već došli To?
Ако ниси скоМцентрисана, онда добро.

Питао те је, "Што си тако површна?" Ти си му на то одговорила, "Па површна сам."

Суштина је да ниси имала проблем да га питаш колико је висок и да ти није био проблем да га одбијеш зато што је био испод твог минимума. А опет, висина је само квантитет. Није те занимао квалитет његових сантиметара.

Ти сад можеш да кажеш да је висина квантитет који је битан за секс, а да је број партнера квантитет који није битан. Међутим, у исто време тврдиш да је број партнера -- колико је неко искусан -- битна ставка, само у супротном смеру.

Нити је тема, нити су постови на њој, строго о избору партнера за секс, тако да то шта је битно за секс није нужно релевантно. Људи који истичу да је битно да је партнер имао што мањи број партнера често не говоре у контексту избора партнера за секс.

Прави разлог зашто жене не желе да их ико пита за број претходних партнера јесте осећај инфериорности који би то питање могао да изазове. А да би то спречиле, шире измишљене приче како су такви мушкарци овакви или онакви. Поприлично себично и покварено понашање.

Ако ниси скоМцентрисана, онда добро.

Питао те је, "Што си тако површна?" Ти си му на то одговорила, "Па површна сам."

Суштина је да ниси имала проблем да га питаш колико је висок и да ти није био проблем да га одбијеш зато што је био испод твог минимума. А опет, висина је само квантитет. Није те занимао квалитет његових сантиметара.

Ти сад можеш да кажеш да је висина квантитет који је битан за секс, а да је број партнера квантитет који није битан. Међутим, у исто време тврдиш да је број партнера -- колико је неко искусан -- битна ставка, само у супротном смеру.

Нити је тема, нити су постови на њој, строго о избору партнера за секс, тако да то шта је битно за секс није нужно релевантно. Људи који истичу да је битно да је партнер имао што мањи број партнера често не говоре у контексту избора партнера за секс.

Прави разлог зашто жене не желе да их ико пита за број претходних партнера јесте осећај инфериорности који би то питање могао да изазове. А да би то спречиле, шире измишљене приче како су такви мушкарци овакви или онакви. Поприлично себично и покварено понашање.

Ja nemam problem da kažem nekom ko me pita. To je moj život. Sve što sam radila radila sam tad najbolje što mogu. ne interesuje me da nekoga prevarim. Želim da budem izabrana baš takva kakva jesam. Ako takvog nema živim sama. Shvatite da postoje žene kojima nije potrebno da varaju i ne žele to

Ti sad porediš kvantitet u cm qrca sa kvantitetom broja partnera. Ok. Pa mislim hej

Nemam nikakav osećaj inferiornosti. Žao mi što sa nekima nisam bila. Ima dovoljno mušk koji su pokazali da sam im dobra takva kakva sam. što uopšte pišem ozbiljno kad to nema nikakv smisao 😐

Shvatite da postoje žene kojima nije potrebno da varaju i ne žele to
🫡

Ti sad porediš kvantitet u cm qrca sa kvantitetom broja partnera. Ok. Pa mislim hej
Културни људи кажу "карфиол" :cool:

Ја сам ипак причао о сантиметрима висине, а не дужине, Паула :kez:

Зашто је у реду питати колико је неко висок, а није у реду питати колико је имао бивших партнера?

Разумем да може да буде непријатно. Али то што су некоме таква питања непријатана не значи да је постављач истих кмет.

Nemam nikakav osećaj inferiornosti. Žao mi što sa nekima nisam bila. Ima dovoljno mušk koji su pokazali da sam im dobra takva kakva sam. što uopšte pišem ozbiljno kad to nema nikakv smisao 😐
Што си сад одједном тако тужна?

Zdrav razum ti kaže dakle da je svaka žena koja je imala pre tebe nekog, razvedena, udovica, devojka s bivšim dečkom, njegov otpadak? Gde se taj zdrav razum stiče ako ne iz okoline u kojoj odrastaš?
Ne znam gde si to pročitao, moj originalni komentar je bio kritičan prema onima koje su uskakale u krevet s buzdovanima od ljudi, a posle naravno očekuju da za to nikog ne treba da bude briga i da im vrednost nije umanjena ni na koji način.

Dosadni ste više,...prepucavajte se malo na tuđim temama.
I ovako su me više zanimali ženski komentari. Ako nastavite ovako,...paljba na PDF "Muškarci", pa se tamo ku..ite!
Hvala.
Ja ti nisam konkretno odgovorila :
Nije me niko pitao na prvu , dovoljno inteligentna osoba više posmatra , ne pita , a i nemam nekog razloga da se stidim.
Možda pitanje treba da se preformuliše : Koliko si ih pregazila dosad? :D
( zezam se :heart:)

Nije me niko pitao na prvu , dovoljno inteligentna osoba više posmatra , ne pita
Kljucna recenica!
A isto tako dovoljno inteligentna osoba zna da nikad sa sigurnoscu ne moze znati tacan broj,cak ni ako je on nula ili jedan.
I dovoljno inteligentna osoba zna da je o tim stvarima bolje ne potezati pricu,jer nikad ne znas kako ce to druga osoba shvatiti i kakav je njen ego.
I dovoljno inteligentna osoba zna da je zivot postojao i prije njega.
I dovoljno inteligentna osoba tj.zena zna da sta god zena kaze nije dobro.
Ako kazes ti si mi prvi...ne valja,sta ce mu nevina i neiskusna.
Ako kazes drugi...sigurno lazes jer svi kazu drugi.
Ako kazes treci...tu je onda i cetvrti,peti...sumnja je i u to...
Preko deset...opet ne valja..
Dakle,nema tacnog odgovora na to pitanje.🙂

A najgluplje mi je ono ocekivanje da neko treba nekome nesto da "prijavi".
Ko si ti,policajac ili sta da se neko tebi ispovijeda,prijavljuje ili pravda?
Ako ne znas karakter osobe procijeniti bez tog podatka,onda ti ni to nece puno pomoci.

Супротна страна може врло лако да ти одговори контра-питањем, "Ваљда умеш пристојно да одговориш на постављено питање уместо што измишљаш с циљем да оцрниш и то само зато што ти постављено питање ствара нелагоду?"

Изузетно ружна навика. Топла препорука свим женама да је у што краћем року елиминишу :cool:

Dakle,nema tacnog odgovora na to pitanje.🙂
Има. Само зависи с ким причаш. Ако причаш с лудаком, онда си у праву. Али нису сви постављачи поменутог питања лудаци. Само зато што ти је нечије питање изазвало осећај непријатности не значи да се ради о лудаку. Тачан одговор може бити и, а верујем и да често јесте, реалан број бивших партнера. Ако се постављачу не свиђа, може да продужи даље.

Ako ne znas karakter osobe procijeniti bez tog podatka,onda ti ni to nece puno pomoci.
Утешна глупост :cool:

Dosadni ste više,...prepucavajte se malo na tuđim temama.
I ovako su me više zanimali ženski komentari. Ako nastavite ovako,...paljba na PDF "Muškarci", pa se tamo ku..ite!
Hvala.
Msm da se zensko misljenje ne bi trebalo uvaziti na ovu temu,dodje mu kao sanja marinkovic izvrtanje i velicanje kako je veca km pozeljna,pa i da se mi ne pitamo,za njih im nije nista dobro donela

smatram da žena treba uvek da sačuva svoju čednost i poštenje svoje, a to će naj bolje uraditi tako što će imati što više seksualnih pantera. da,napisao sam ''pantera'' namesto ''partnera'',nije laksus u pitalju nego pak naime došao sam do zaključka (bar je u mom Iskustvu takoj) da su panteri naj bolji sexualni partneri i naj vatreniji,naj bolji ljubavnici takoreći.svako dobro.

Back