postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ aleksandra 67...sansa je 70 posto..
@ mayaz..ima sanse..postoji simpatija ka tebi sa njegove strane..ali moras i ti malo da krenes..sansa 70 posto..
@ aura9..uf kasnim..sta je bilo??
@ Moon..e pa za ono kreten bi se slozila sa tobom../salim se../ Prevazicicete krizu ali cini mi se da vam sada nailaze losiji aspekti pa moras biti spremna na krize i u buduce..sansa da je on TAJ do kraja je 40 posto....
@ Tasaaa.uglavnom isti period kao i predhodni u naredna tri meseca..
@ Mia7..moras konkretno da pitas...to sto si ti postavila je veliko otvaranje a to `dobijaju` oni koji analiziraju moju natalnu kartu za mene..ajde pitaj konkr.za osobu ili za konkretan posao..ljubav ti se pozitivno otvara od septembra tj.ili tada upoznajes nekoga ili ako si u vezi krece na bolje
@ mira u..sansa 60 posto...necija `pomoc` ti stoji...
@ nepopravljiva...a vidim ja ti si mi nesto posebno simpa....
@ Anch..ne znam sta tj.ko te konkretno zanima..pitaj ponovo..inace bolji aspekti za ljubav od avgusta..

@ bokcica...tek od septembra bolji aspekti i tada neke stvari pocinju veoma pozitivne da se desavaju na polju ljubavi..ne ide sve odmah to ce ici sporije...
@ cupkom..uf ne mogu bas tako precizno..ipak kriza u oktobru pa u februaru..pa...na dalje...ipak nije toono sudbinsko za tebe..
@Tosicka 80 posto da...uskoro..sta god to znacilo ali do kraja 2007 su dobri aspekti
@ papa...60 posto da...
@ Goga ...uf moras to sama..ajde tarot je maaaaaaalo vise za starijeg..
@ truman..uf bas mi je zao za ispit...ovaj 60 posto...vise da nego ne..ali uciiiiiiii.
@ ana p ....70 posto da

Draga Tarot...

Hvala puno za odgovor...Evo konkretnije: Da li je moguce da ce to pozitivno u ljubavi od septembra da se pretvori u neku duzu emotivnu vezu? Brojevi su opet 12,25,18,21,7

I ono sto mi bih te jos zamolila da pogledas je da li cu uskoro dobiti novac koji ocekujem vec dve godine? i opet isti brojevi ...

I da li je moguce da ce se moja velika ljubav sa kojom sam bila dugo godina u vezi
da ozeni sadasnju devojku...? Brojevi su 27,10,7,15,9

Hvala ti puno unapred, stvarno sam ti beskrajno zahvalna!

@xixi...ispit 70 psoto..preseljenje 80 posto..lepi aspekti
@ YYY UF!!!! ako se ti stvarno stalno taaaako pitas za ovo za ono za ovog za onog...pa nije ti lako..opusti se !! ne zamaraj se nek zivi ko kako zna..Sumnjas u drugarice??? pa sta trazis sa njima??? Ne ne muljaju ti iza ledja..jedna jeste malo `losij` ka tebi ali...a za D pokusaj.
@ south....kolko vidi 80 posto se vracam...ne vidim nista ovde lose aspektovano da bi se dvoumio..
ZZZZebra...60 posto da....
@ vib..lepi su vam aspekti ipak 2009 jue cela krizna bice vise `sukoba` ne slaganja i sl..dece ti je dvoje aspektovano..bice ovo solidan brak sem dve jako krizne godine 2009 i 20012..ipak nista sto ne moze da se prevazidje..
@ mari 88...fax 70 posto decko 60 posto..nisu bas sjajni aspekti ove veze...zaljubi se u drugog
@ Pandora..medju vama su bas jake i dobre emocije..ipak zivot zajednicki ide teskooo i odlooozeno..sansa 40 posto..sa njegove strane neko otezanje..
@ peros...imas lepe aspekte 70 posto da..ne moj da odustanes ako ne ide odmah...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back