postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ skribent do septembra da...i opet ces se uvek pomalo kajati
@ mazay...uf...ajde polako..bice strpi se ne vidim ko je kakve kose kakvew profesije..
@ bambo..ima necega jos od emocija ali to ce i dalje biti komplikovan odnos..nije to tvoja sudbina...
@ truman..uf..sansa 50 posto nista pametno tu ne vidim
@ anch..nesto ok tek od oktobra..
@ YYY..skoro da ne 30 posto..
@ sofi..putovanje 70 posto...susret sa njim stoji..sigurno..ne vidim kada
@ Goga...kratka veza 80 posto...duga,ozbiljna veza puna ljubavi...40 posto....
@ Molitvica...ma voleces ti tek jakoooo...veruj mi....
@ Ana b....od oktobra novi lik u tvom zivotu a od jan.2008 bas,bas neces voleti ovog jb...decka!!..ali imas ti sansu i za pomirenje sa njim 40 posto...

evo javljam se na konkurs! :)
Malo sam virnula u tvoju natalnu i evo sta imam da kazem:
Kao prvo zbg Sunca u Jarcu si zasigurno ozbiljna, stalozena, odmjerena osoba. Imas visoke ciljeve, koje nastojis da dosegnes.Jarcevi od svega nas svijetu ne podnose laz, ukoliko bi te neko od tebi dragih ljudi slagao to bi dozivjela kao izdaju. Postena si, iskrena i volis da otvoreno iskazujes ono sto mislis.Jarcevi su jos kao djeca nekako ozbiljniji od svojih vrsnjaka. Oni djeluju stariji, povuceniji su i obicno pravi mislioci. Tvoj podznak je u Biku, znaci dupla zemlja, racio, naglasena potreba za stabilnoscu, redom. Bik voli da ima , da posjeduje, imanja, nekretnine, hranu, partnera, ljude, porodicu. On je pravi covjek-domacin. Kombinacija Jarac -Bik je dosta dobra. Ukazuje na jednu smirenu razumnu prirodu, koja prednost daje logici, redu, radu. Ipak, tvoja prva kuca hvata dio Blizanaca. da nije tako bilo bi nezanimljivo, zar ne, ova vazdusna priroda unosi malu dozu nemira u tvoj svijet reda i tradicije. Vjecito djecije radoznalo gledanje ispod maske ozbiljnog covjeka.... To bi bio tvoj prvi opis. Druga kuca, koju ja pored cetvrte volim da pogledam u blizancima sa saturnom lose aspektovanim ukazuje da se nekako tesko probijas kad je novac u pitanju, ti naprosto ne mozes da zaradis radeci nekakve uobicajene poslove, vec kroz nesto novo inovativno, cak okultno (Uran u sestoj kuci kuci posla uvijek ukazuje na bavljenje nekom vrstom ajde da to tako nazovemo okultizma, izucavanje drevnih ucenja, interesovanje, za tarot, astrlogiju, rune, hiromantiju...a na sve to jaka jaka intuicija oznacena kroz konjukciju Sunca i Mjeseca u osmoj kuci....Osma kuca ti je puna , ona je inace druga okulta, pa otud tvoje zanimljivo interesovanje, za neku vrstu proricanja, Jarac ukazuje na drevne vjestine, a ako gledamo tako, sta bi bilo drevnije od tarota. Pretpostavljam da veoma zanimljivo izgedas,. Ljudi sa Venerom u vodoliji su neobicno lijepi...nikad nije rijec o nekom klasicnom konvencionalnom vidu ljepote , nego o nekon neobicnoj, cudnoj ljepoti koja se zapaza. Da bi ti u kuci bilo veoma prijatno i da bi se opustila potrebna ti je bijela boja i srebrnkasti tonovi , a za akciju najvise odgovaraju boje koje odgovaraju lavu, boje sunca zlatno zuta, naranzdasta pa cak i crvena....sutra cu da nastavim , a do tad pozdrav

Evo me ponovo!
Znaci da bi se dobro osjecala u svom domu neophodni su ti ti tonovi, a vjerovatno si se i sama vec okruzila njima...Ono sto me je zabrinulo jeste ovaj tvoj Mars u 12.kuci...on tu bas i nije najsrecnije polozen, ne znam da li imas poteskoca sa grlom? Sa ovom kombinacijom bi ih mogla imati, ali opet nista ne tvrdim , kao sto vidis ogradjujem se po mnogocemu:) Naime ovaj Mars ukazuje na mogucnost hospitalizacije, povreda, operacija, ukazuje na to da treba da se pazis mracnih mijesta ili daje mogucnost napada lopova i sl. Pretopstavljam da si imala nekavu hitnu operaciju. U opoziciji je sa Uranom iz tvoje seste kuce koji uvijek ukazuje na nesto naglo, iznenada,....ili ti se desilo nesto sto te dovelo do bolnice (licno, mislim da je operacija, na to mi navise lici).

Ipak Mars ti je u sekstilu sa Jupeiterom, pa imas srece. Nekako se izvuces iz tih neugodnosti. Ono sto mi ej zaniljivo bilo je povezano sa partnerom odnosno ljubavi u tvom zivotu. Ocito ti treba neko ko je dovoljno njezan, romantican, mastovit, da bi pokrenuo tvoje interesovanje. Hladniju prirodu Jarca (ispod koje se uvijek krije bogatstvo emocija) moze da takne romanticar iskreni emotivac, koji ce svoje srce da preda u potpunosti. Necu preduboko zalaziti u ovu tematiku, ejr spada u domen licnog, sto opet nije prikladno za forum.

white dragon...Pa ti si cudo!!! E ovo je bas ono na sta sam mislila kada sam otvorila `konkurs`..bas tako gledanje MOJE natalne karte..imala sam hitnu operaciju.kao dete.../imam i dan danas problema sa grlom..Kazu ljudi da sam lepa zena/samo sto sam se u braku ugooojila bas,bas.../Ma nasla si me sa analizom sto posto..tebi izgleda sa ovim tvojim znanjem ja i ne trebam..sve ti to sama mozes da vidis sebi..pretpostavljam ali..A okultno eeee to je moja strast oduvek!!!.
Veliki pozdrv za tebe!!!!!!! Ide analiza za tebe.......

@ Anao...sansa da se javi 30 posto..sansa da pocnete ponovo 60 posto..ali ti moras da dodjes do njega..preko neke poznanice,prijatelja ili slicno...
@ Alex sada su malo tezi aspekti od avgusta da...
@ miraa..ima ovde aspekata da bi on mogao sada nesto da malo prikriva..ipak ova veza ima sanse da traje i dalje 80 posto..a koliko je to dobro za tebe moras sama da procenis...imate aspekte i braka pa....
@ ruzica...koliko ovako mogu da vidim pre neko iz proslodsti...60 posto...ili tek neko koga neznas..70 posto..ne taj iz svadje..
@ south..to tako bude sa prorocima ali...a na to pitanje zasto nazalost ja ne vidim odgovor...malo vise promene ovog meseca unesi u svoj zivot i jul ti je mesec promena pa napred...
@ stash..pozdrav violeta!!! pa to tako sa zarazom i ide..e sada ovo sto kazem za drugaricu je `tacno` samo 60 posto/ne pita ona,virtuelni odgovori i sl../velika sansa je da se ta veza zavrsi i brakom 70 posto..ali nece to biti bas lak odnos...

Jedva cekam tvoju analizu! Radim ja ovu astrolosku i za sebe, ali je problem sto sam kad je o meni rijec subjektivna...:) Nekad je neko rekao da astrolg koji sebi radi horoskop ima budalu za klijenta :) i u pravu je! Izuzetno je tesko to izvesti sebi, zato sam se odusevila sa ovom tvojom idejom. I nema potrebe da se zahvaljujes, ja sam ta koja to treba da ucini. Zato jedno ogromno od sveg srca upuceno hvala za tebe i tvoje divne sposobnosti koje , kao sto vidis itekako pobudjuju interesovanja ljudi

@ white dragon....ono sto ti definitivno imas to je izuzetno jaka intuicija,ogromna mocna energija koju kada bi upotrebila do kraja mogla bi planine da pomeras/i 99 posto svojih zelja da ostvaris ali.../Kraj ove godine/oktobar.nov ili dec../bi mogao da donese veeeeliku promenu u tvom emotivnom zivotu...velika je sansa da /ako vec nisi../pocnes da zivis zajedno sa nekim..ne znam koje si god ali i trudnoca ti je tada aspektovana pa ako ti to nije u planu cuvaj se...Pocetak 2008/mart/donosi razocarenje u osobu sa kojom ces biti u vezi..bice nekih polu lazi od starne muskarca..pokusaja da se malo obmanes i slicno...Vodi racuna kada je novac u pitanju nikome do marta novac na pozajmicu nemoj davati/napravices los energetski krug pa ce ti cela 2008 onda biti `siromasna`..Ti si definitivno upoznala coveka sa kojim ti je sudjeno da budes ali tebi je aspektovano da ti ljubav bude pa blago receno malo komplikovana..usponi i padovi a i ti stalno nesto novo ocekujes..nije te lako pratiti..U zivotu vise sama sebi ces praviti probleme nego sto ce to ciniti drugi ljudi tj.sudbina..Poslovno ces biti uspesna/uvek./ali tvoje licno zadovoljstvo dolazi tek od nekog dodatnog `posla`/imas neki unovciv hobi???/Od 2009 pa na dalje to nesto ce biti bas,bas priznato i od drugih ljudi...mogla bi da se bavis i lecenjem ljudi/imas divne aspekte da pomazes drugima...Ipak interesantno ljubav/ona fatalna/desava ti se tek u poznijim godinama/od 40 pa na dalje!!/Iako ces tada imati porodicu ovome neces moci da se odupres...Ovo su emocije iz romana Ana karenjin i sl..E tada ce ti trebati pomoc neba da to izguras..ipak to nece trjati zauvek..To je burna,strasna ali kratka veza...Neki ljudi iz tvog okruzenja nisu bas dobri za tebe pa ne ocekuj pomoc ni odkoga moras da guras uglavnom sama..Novca ce bit od 2009Postoji mogucnost da jedean deo zivota ne zivis u tom mestu gde si sada..Sa jednim detetom ti stoji malo problematika..Za svoje zdravlje koristi alternativnu medicinu/to ti je najbolje../Cuvaj se povredjivanja posebno sledece godine u saobracaju...Neka porodicno losa vest krajem 2008..Ako te jos nesto zanima a da nisam ovde rekla pitaj..
Veeeeliki pozdrav za tebe!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back