postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Mia7..da ima aspekte da bude duza veza..novac ti stize ne taaaako brzo ali do kraja godine..a zenidba 50 posto....
@ ana..p da postoji neciji uticaj..ne bih bas rekla da je druga devojka ali sansa 30 posto..i on je sam po sebi nesto van stroja privatno..
@ Goga...da oba
@ darksi...moras konkretno pitanje ne tako uopsteno..vidi ispred kako pitaju...pozdrav
@ beogradjanka 60 posto da
@ vekis..iam sanse 70 posto od jeseni
@ devojcurak..uf,uf nema sanse da bude tacna prognoza za te druge ljude/mozda 30 posto..ne ide to tako./ali samo ovaj put cu ti odraditi za druge..prvo pit.sansa 60 posto..i ona mra da `radi` na tome..tvoja veza..pa nije to sudbinski ali ide lepo..za sada..trece pitanje nema odgovora..bas je pa...neozbiljno
@ litl de....sansa 80 posto da hocete..pozovi ga..
@ avakuma..ima sanse 60 posto..potrazi neciju `pomoc`
@ mayz..SRECAN TI RODJENDAN!!!!!! sa zakasnjenjem ali eto....i hvala na lepim recima....
@ STASH...VELIKI POZDRAV za tebe i tvoju porodicu...poslacu ti ono nisam te zaboravila samo mi nisu tu neke tabele jos!!!!!!

Cao draga Tarot,
pitanje:zvali su me iz firme u kojoj sam radila da se vratim,da cu dobiti vecu platu nego sto trenutno imam u sadasnjoj firmi,u kojoj sam se zaposlila pre mesec dana.Sta bi bila mudra odluka,tj.da li je to tacno sto mi nudi bivsi poslodavac?
5.6.11.21.7

Draga Tarot hvala puno na odgovorima!
Upravo imam ogromnu dilemu i razmisljam o jednom poslu koji mi je
ponudjen ali jos nista nije sigurno...tek u sredu cu cuti nesto vise o tome...da li mozes da mi kazes hoce li biti nesto od toga? Posao je svakako bolji nego ovaj koji imam trenutno
i ispunila bi mi se ogromna zelja kada bi ga dobila...Nisam sasvim sigurna
da li je dobro da menjam jer sam ovde tek pocela i za sada mi se svidja..

Brojevi su 7,18,28,52,56

Hvala puno, veliki pozdrav i :D

Opet ja! :D
Znam da sam dosadna,ali eto muce me neka pitanja i jednostavno moram da vam se obratim....Dosta verujem u tarot i zato se javljam...Ovoga puta nije u pitanju ljubav vec porodica...Zanima me da li ce moja mama ostati sa covekom sa kojim je dugo i sa kojim i zivimo.Napominjem da mi nije otac,ali kao da jeste!Hvala unapred!
Brojevi:3,6,15,24,33
:)

@ Molitvica...Tebi su odlicni aspekti za promenu posla ...da imaces doooobru ponudu...
@ Crocodile...uf...putovanja..e kamo lepe srece...kuma 60 posto..francuska 30 posto...eto...pozdrav
@ micika 015 ..sansa 80 posto..ali kraj jula moooooras mnoooogo da radis od 20 do 30 jula-ucis
@ Truman ..eto dobro prodje...pa i ovaj ima lepe aspekte -cudi me da prosli put nije proslo...70 posto da...
@ tina...801 posto da...on ti je sudbina...
@ mina....70 posto da...ti radis na brodu??? ili samo da te brod preveze??
@ nepopravljiva82....2009 i 2010 su tvoje godine ljubavi i tada krece ta sudbinska veza-brak..
@ devojcurak ..pa eto ti odgovor ispred!!!!!!!!!!!
@ Milica Hn...posao je ok..dobri aspekti bices zadovoljna a za druga tesko ide prava prognoza kada je taaako preko treceg lica..daj godiste njegovo pa da vidimo
@ Beogradjanka89...Eno odgovora gore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@ aleksandra67...vidi na 43 str.da li sam ti dala odgovor..pogubih se u ovolikim pitanjima
@pahuljica...vec od marta-aprila 2008 upoznavanje a veza sa njim maaalo kasnije..
@ litle d...da mogla bi zaista biti 80 posto..cuvaj se da je ti ne pokvaris/ne pitaj kako ne vidim../
@nepopravljiva..ti si ona bik-jarac??!..nista novo jos...danas 70 posto..petak ..60...petak 70...subota...70...

@ mira u....daj mi tvoje god...
@ juli...pa sedi gde si...ovde su nekako bolji malo aspekti..mislim da bi tamo ipak malo bila obmanuta..ali to je tvoja odluka!!!ovo je samo tarot savet
@ devojcurak...u julu sansa za posao 70 posto ali ne znam da li bas pocetkom..
@ Mia7...sansa za taj posao je 60 posto...ako ga dobijes po Tarotu ti je bolje da ga prihvatis..ipak ti sama moras odluciti!!!!!!!!!
@ cupkom..hoce..ali ova i sledeca su krizne god.on bi morala vise da se potrudi oko veze-njega...on ce biti nervozniji,nezadovoljniji..mislim da je to sudbinska veza do kraja sansa 70 posto da ostaju..
@Raisa...ima aspekata 60 posto...ali moras i ti da se aktiviras...
@ Alex..imaces padova i uspona ...ako sve izdrzis i izguras to ce zaista biti uspeh!! 60 posto da..imaces..
@ maxival...pa sansa je 60 posto..a da das dva??nisu losi aspekti..
@ danica...uf sansa 50 posto..ipak nije on taj tvoja sudbina...ima tu emocija ka tebi ...ne nekih velikiha ali ima..uz pomoc poznanika ili sl.mogla bi 50 posto da obnovis vezu..
@ sjelena...sansa 50 posto...ja bih na tvom mestu pogledala malo i na druge muskarce...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back