Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
@ vekish...veze ce nekakve biti ali nista ozbiljno...
@ majce..jul donosi ljubav..
@ mackic...na zalost neke stvari se nedaju videti unapred pa tako ni ovo sto pitas...strpljivo!!
@ stash...bolja situacija od 2009 ali padovi usponi pa padovi celog zivota....sta da se radi...bice uspona to je bitno!!
@ karmen..60 posto da...
@ nisam p....ima sanse 70 posto...
@ matruu...e pa za to pitanje bi morala da dodjes licno i odvojis sat i vise da ti otvaram karte......
Cao tarot,imam jedno pitanje...proslog leta sam imala avanturu sa deckom iz inostranstva,a imam vec vezu al smo opet u kontaktu oa me interesuej hoce li biti nesto...hvala1,7,8,10,15
cao tarot, imam dva pitanja
1.da li cu poloziti poslednja dva ispita sada u junu? 9.11.17.2.5
2.da li cu biti sa deckom koji mi se sada svidja? 2.3.6.8.19
hvala ti puno unapred
tarot evo mene opet bas mi je "bljak" period. Molim te nesto, barem nesto u vezi mog braka. Npr razvod ili sl? Hvala!!!! (evo obecajem, necu vise da dosadjujem )
polozila sam oba teta-tarotu..drugi je malko bilo chupavo mal`se ne posvadjasmo prof.i ja..
kada mogu ochekivati put, trebatje mi pomotj ali ne znam da li dajeochekujem ili ipak stvar u svoje ruke??? 1,13,24,28,56
Cao
Vec 6 meseci sam u grckoj i jos sredjujem boravisne papire pa me zanim da li cu uspeti da preko leta odem do beograda (trebaju mi ti papiri da bi izasla iz grcke)?
18,28,6,32,4.
Prvo DRAGO MI JE DA SU NEKIMA OD VAS PROGNOZE/pozitivne naravno/ POCELE DA SE OSTVARUJU............
@ mattru....ljubav...ljubav... pa sta konk.o ljubavi??...od septembra upoznajes nekog interesantnog i ulazis u ozbiljniju vezu/to je ako nemas nikog ako imas nekog od sept..poboljsanje veze../
@ litl dany..pa odmor ne mora da bude bas samo takav kaav si ti zamislila..nesto drugacije da pokusas??...60 posto...
@ sandra...godinu zavrsavas..a sa mamom teski odnosi na zalost jaaaako dugo..budi ti pametna pa ne daj da te to nervira..iskulirajj..ima pomaka ali tek za 4-5 god...
@ Beograd..sansa da ode 40 posto...ako ode kontakt traje neko vreme i prekida se....
@ maya..e sada bih te ja pitala..a sta ti uopste i trazis u toj vezi??!! ali necu te pitati ...nije moja stvar... sansa da se veza pretvori u nesto ozbiljno i da bude samo tvoj 50 posto..ali ako se to desi ipak nije on taj pravi za tebe...
@ ip....imaces...od febr.2008 veoooma ozbiljnu i dobru vezu...
@ anaba....od avgusta.....odlicni su aspekti...
@ putzaraj..kvalitet neki ima...a buducnost...hm...neku da ali nije to nesto na sta treba da racunas u zivotu...ipak uzivaj dok traje...
@ beogradjanka...JA SAM ZENSKO!!!!!!! po stoti put!!!! drago mi je...uzivajte....
@ Truman... 70 posto..
@ stefani...imate aspekte da ce biti nesto...ali samo tako nesto..pa trudi se da ne pokvaris vezu zbog tako neceg prolaznog..oprezno...
@ sofia..ispiti 70 posto.....decko 80 posto ali kreni i ti u akciju.....
@ crocodile...pa odnos sam po sebi nije bas sjajan ali kako ja vidim nece se oni rastajati/bez obzira na krizne trenutke../tako da kada su vec `osudjeni` jedno na drugo nema razloga da se ne vencaju...
@ nepopravljiva..a ti nemoj me zvati `teta` pa ces dobiti odgovor..to mi je tako..uf...!! ajde ponovo postavi konkretno pitanje i molim te bez onog tj umesto dj ne razumem te dok citam....