postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ vekish...veze ce nekakve biti ali nista ozbiljno...
@ majce..jul donosi ljubav..
@ mackic...na zalost neke stvari se nedaju videti unapred pa tako ni ovo sto pitas...strpljivo!!
@ stash...bolja situacija od 2009 ali padovi usponi pa padovi celog zivota....sta da se radi...bice uspona to je bitno!!
@ karmen..60 posto da...
@ nisam p....ima sanse 70 posto...
@ matruu...e pa za to pitanje bi morala da dodjes licno i odvojis sat i vise da ti otvaram karte......

Prvo DRAGO MI JE DA SU NEKIMA OD VAS PROGNOZE/pozitivne naravno/ POCELE DA SE OSTVARUJU............
@ mattru....ljubav...ljubav... pa sta konk.o ljubavi??...od septembra upoznajes nekog interesantnog i ulazis u ozbiljniju vezu/to je ako nemas nikog ako imas nekog od sept..poboljsanje veze../
@ litl dany..pa odmor ne mora da bude bas samo takav kaav si ti zamislila..nesto drugacije da pokusas??...60 posto...
@ sandra...godinu zavrsavas..a sa mamom teski odnosi na zalost jaaaako dugo..budi ti pametna pa ne daj da te to nervira..iskulirajj..ima pomaka ali tek za 4-5 god...
@ Beograd..sansa da ode 40 posto...ako ode kontakt traje neko vreme i prekida se....
@ maya..e sada bih te ja pitala..a sta ti uopste i trazis u toj vezi??!! ali necu te pitati ...nije moja stvar... sansa da se veza pretvori u nesto ozbiljno i da bude samo tvoj 50 posto..ali ako se to desi ipak nije on taj pravi za tebe...
@ ip....imaces...od febr.2008 veoooma ozbiljnu i dobru vezu...
@ anaba....od avgusta.....odlicni su aspekti...
@ putzaraj..kvalitet neki ima...a buducnost...hm...neku da ali nije to nesto na sta treba da racunas u zivotu...ipak uzivaj dok traje...
@ beogradjanka...JA SAM ZENSKO!!!!!!! po stoti put!!!! drago mi je...uzivajte....
@ Truman... 70 posto..
@ stefani...imate aspekte da ce biti nesto...ali samo tako nesto..pa trudi se da ne pokvaris vezu zbog tako neceg prolaznog..oprezno...
@ sofia..ispiti 70 posto.....decko 80 posto ali kreni i ti u akciju.....
@ crocodile...pa odnos sam po sebi nije bas sjajan ali kako ja vidim nece se oni rastajati/bez obzira na krizne trenutke../tako da kada su vec `osudjeni` jedno na drugo nema razloga da se ne vencaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back