postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srdacan pozdrav Tarot! Htjedoh ti postaviti jos jedno pitanje, ako uhvatis vremena reci mi samo hocu li uspjeti prigurati kraju ovaj fakultet, od njega mi monogo toga zavisi, a bas je krenulo nizbrdo kako sam pocela da radim. Brojevi du 22,1 ,3, 45,6

Tarot,
ovo je bilo moje pitanje i tvoj odgovor...
Da li ce on otici u inostranstvo i da li cemo ostati u kontaktu?
@ Beograd..sansa da ode 40 posto...ako ode kontakt traje neko vreme i prekida se....

a sada me zanima sta ce biti ako ostane ovde ?
5 36 48 25 37

@ YYY...slucajno..zaista....za sada jeste..ne pitaj me da li ce biti...ne vidi se...
@ juli...posao je ok aspektovan a od veze nista specijalno dobro..nesto interesantno da ali kratkotrajno...
@ sandra...pa zasto niste pobogu na vreme o tome mislile????....Ima malo losije aspekte 40 posto da....
@ maza...to bi mogao da bude kraj 2008 ili pocetak 2009..cekanje,cekanje...
@ white....uz odlaganje i dosta nerviranja i napora hoces 80 posto.....
@juli...70 posto da....posao uspeh od septembra 2008 pa opet stagniranje u 2009 pa opet krajem te godinew bolje...ali bices relativno uspesna...
@ nepopravljiva ...pa koce losi aspekti i polozaj planeta ..a mozda i nesto drugo??..hm??...sve ti se `otvara` od avgusta na bolje pa od tada mozes ocekivati promene i po pitanju posla...a put..pa teze ide ali bice/ne vidim kada od jula,avg.mozda.../
@ strelica...uskoro se sve resava/za mesec,dva../ali ne znam koliko ce ti se resenje svideti,,,
@ kikkki...ako preguras do marta 2008 u braku tu i ostajes..tezak ti period za brak dolazi...ali ja bih na tvom mestu pokusala malo da izmenis i sebe...i u tebi je problem..postoji mogucnost za avanturu u oktobru ali nije to to sto ti ocekujes...Pokusaj jos nesto sama da popravis svoju situaciju...Bice bolje od 2008...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back