postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Beogradjanka 89...ma ne kuliram te!!! ...strpljivo...matematiku popravljas pa 60 posto.../nemoj u zivotu uvek tako da cekas zadnji momenat.../
@ putzaraj...imas ok aspekte ..pa 70 posto nalazis nesto sto ti odgovara...
@ Milica...ista...do oktobra ...tek onda krece `akcija`...

@ nescafa...sansa da resis `problem` je 60 posto...ali ima `nade`....kraj jula je dobro aspektovan za tako nesto...
@ Ella...imas sanse 70 posto za zivot van ....ali to nece biti do kraja zivota...vracas se...
@ mackic....sredina 2008 je za njega `odlucujuca`..ipoak neka se ne nada da ce ta veza biti laka..nazalost bice u toj ljubavi puuuuno dramatike...ali bice i puuuuno ljubavi

Pozdrav tarot.

Meni si jednom odgovorila i moram da kazem da je bilo bas onako kako si rekla.

Sad bih imala jos jedno pitanje, pa te molim da mi odgovoris kad nadjes vremena. Bicu ti jako zahvalna.

Da li ta veza koju odrzavam sa tim muskarcem ima ikakvu buducnost ili da kazem zauvijek zbogom?

2 15 6 39 45

Pozdrav

zanima me dali cu biti majka,i kakva?za muskarca si mi vec rekla,i za posao,i koliko mogu da shvatim na oba polja ce bit povuci -potegni,al sto ti kazes,vazno je da ima uspona ;-)
veliki pozdrav za tebe,i hvala unaprijed na odgovoru!!!
2 3 7 11 26 p.s jel ima veze sto svaki put slicne brojeve saljem?

Imam jos jedno pitanjce, tice se mene (nadam se da ne smaram). Trenutno sam u nekim problemima (psihicke prirode) koji mi izuzetno otezavaju zivot. Pitanje je da li cu uspeti da ih resim u neko skorije vreme, i da li uopste ima nade da cu izaci iz ovog pakla u kojem sam trenutno?

9, 11, 58, 88, 12

@ julli...nema nikakvih veeelikih promena u skorije vreme..kako je tako je...
@ beograd...ako ostane imate aspekte lepe veze....
@ molitvica...e pa sada sta je za tebe buducnost???..ovo moze duze da potraje uz padove i uspone emocija ali ne vidim vas zajedno do kraja zivota... ...
@ stash...kakva ces biti majka ne mogu da ti kazem...to je taaaaako promenljivo..ali deca su ti aspektovana dvoje...
@ blpd...sansa je 70 posto...
@ lejla...pa da ...imas solidne aspekte ali nista spektakularno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back