postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ olja...slucajno....brak ti je aspektovan a i dete/mozda i vise od jednog ali jedno vidim.../
@ nepopravljiva...e zato je nezgodno ovako virtuelno davati prognoze/niti znam da li ste udati,razvedeni,mladi,matori...uf../svakako sa tim muzem 2010 godina srece..uf,uf...
subota je dobro aspektovana jos kada ovako pitas jel da cu poloziti...da procices 70 posto..jedan teze...

Koliko cu dece imati?

23, 44,1, 18, 10

Gde cu ziveti, ovde ili u inostranstvu?

23, 45, 16, 6, 2

Da li ce se moja sestra udati za ovog coveka sa kojim je trenutno?

1, 43, 59. 39, 6

Ps.za posao si pogodila onih 80% je ipak bilo to.....otisla na razgovor i primljena sam da radim! Srce si........

@ skribent....ovi aspekti govore da se vracas...ali maaaalo odlozeno..
@ stas....ljubav od 2008 bolji aspekti/ako te nesto konkretno interesuje konkretno pitaj..../
@ Truman...malo su tezi aspekti da to bude bas tri ispita ...ipak sansa 60 posto........
@Beogradjanka...70 posto da....
@ Drago mi je za posao..dece dvoje...inostranstvo 60 posto i to u blizini Srbije...sestra malo losije aspekte ali ipak...40 posto...

@ YYY... pa sansa je 40 posto....
@ majce...od kraja 2007 su ti dobri aspekti za ozbiljniju vezu..
@ stash...da udaces se...muskarac malo stariji,malo komplikovan,bice veoma vezan za nekoga iz svoje porodice...Astrologijom se `ne bavim` na zalost/nikako ne stizem da se `posvetim` i tome..jednog dana..../
@ stefani...postoji dopadanje ali od ozbiljne veze tesko da sta moze biti....30 posto...
@ izolda koje si god.?

Jos jedno pitanje od mene - napisala si mi ranije da imam aspekte za ljubavnu avanturu negde u septembru, pa me zanima nesto malo detaljnije oko toga, cini mi se da si mi rekla da ce to biti neka nova osoba u mom zivotu, ali me zanima gde bi ga eventualno upoznala, i da li bi to moglo da se razvije u neku ozbiljniju vezu?

Opet sam zaboravila da stavim brojeve..

12, 15, 17, 32, 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back