postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tarot, rece da ce neko biti povredjen, mislim na onog starijeg, razvedenog, pa me zanima, jer moze da se vidi ko ce biti povredjen, on ili ja? I cemu bi ta veza vodila uopste? Mada moram da napomenem da je bas zagrejan, cak i da iznajmi stan itd, itd......

brojevi:

39, 31, 10. 15, 5

@ Mirja ...eeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!a da si pokusala da kazes mogu li i ja da pitam????????????? a ne tako eeeeeeee.....bice momaka u toku ove godine....

Mogu li da zahvalim??????????????? :-D

HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

@justi...sanasa 70 posto...
@ veca bas tezak period za brak..stoji mesanje neke osobe sa strane u brak...imas kartu fizickog odvajanja ali i vracanja ponovo...nije bas sjajna prognoza ali ima nade kasnije da bude bolje...knjige izdavac narodna knjiga i moc knjige..pa potrazi kod njih knjige o tarotu
@ devojcurak...ne vidim zaista...
@ truman...da....jedno se vidi .....a mozda i dvoje dece..
@ immp....da od 2008 odlicni aspekti posla
@ anch...sansa 60 posto...moze da bude ako krene ozbiljnija veza
@ kikii bice nov posao od septembra..

@justi...sanasa 70 posto...
@ veca bas tezak period za brak..stoji mesanje neke osobe sa strane u brak...imas kartu fizickog odvajanja ali i vracanja ponovo...nije bas sjajna prognoza ali ima nade kasnije da bude bolje...knjige izdavac narodna knjiga i moc knjige..pa potrazi kod njih knjige o tarotu
@ devojcurak...ne vidim zaista...
@ truman...da....jedno se vidi .....a mozda i dvoje dece..
@ immp....da od 2008 odlicni aspekti posla
@ anch...sansa 60 posto...moze da bude ako krene ozbiljnija veza
@ kikii bice nov posao od septembra..

Poštovana Tarot!

Posle svih dogadjaja u mojoj porodici o čemu sam vam pisao i postavljao pitanja interesuje me jedno:

- da li će moji roditelji doživeti da vide unuka ili unuku s obzirom da ste rekli da ću imati dete ali u kasnim godinama
brojevi. 5, 15, 27,36,45

Pozdravljam vas i zahvaljujem unapred na odgovoru.

Tarot bas kako mi rece za roman :-( , dobro sta se tu moze, njima i da Dostojevski ustane ne bi valjao. Hajde kad nadjes vremena, baci pogled da vidis kad je to kasnije.
5 9 17 18 39.
Hvala.
Ako moze jos jedno pitanje, bila bih ti zahvalna do neba.
Hoce li Marina roditi zivu i zdravu bebu?
1 3 14 10 21
Hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back