postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ devojcurak...kako su solidni aspekti trebalo bi nesto da ti iskrsne..80 posto..
@ batigol...60 posto..ipak ako vise vremena provedes nad knjigom/ovo zvuci nista posebno vidovito ali imas tu kartu ucenja/ hoces...za posao 80 posto..od sredine 2008..
@ putzaraj...ovo moze da bude za tebe neka trenutna sreca-uzivanje ali na duze ili ozbiljnije tesko..jedino da se ne opterecujes emocijama i guras dok traje..
@ natur...daj konkretno u cemu..pa daj brojeve..inace od 2009 ti je mnoooogo laksi period..

Tarote!

Stanujem u duplexu u jednom kraju grada sa majkom, a otac u sasvim drugom kraju grada sam
na trecem spratu i dosta udaljen od mene:
1) da li će uopšte prihvatiti da stanuje kod mene u duplexu
brojevi 8,20,33,42,60

2) da li ću i kada menjati stan ili stanove za kuću - i time rešiti stambeno pitanje
brojevi 5,17,26,33,46
Unapred zahvaljujem na odgovoru i pozdravljam vas.

zdravo Tarot,
raskinula sam sa deckom posle 3,5 godine pre nedelju i po dana. sta ce biti sa nama? da li ce naici neko nov ili se vratiti stari? da li me voli? 1,7,9,25,36

imam jos jedno pitanje. Zanima me da li bi trebalo da uz njega da posaljem novih pet brojeva?
Ajde pitacu i dacu nove brojeve pa vi vidite da li su potrebni ili ne: Da li cu imati dece? 7,10,14,16,40

@ nature..lepsi period neko interesantan ili poboljsanje neke veze u kojoj si od oktobra 2008..a posao promena na bolje 2009
@ mala m..aj nemoj aj nego da pokusas sa moze li pitanje za moju seku/i trba mi podatak ili kada je rodjena ili koliko ima godina.../
@ sun beg..a koje si godiste???
@ wysi...da postoje aspekti nove veze od septemb.oktobra..i to ce biti nesto veoma lepo ali potpuno novo!!!
@ Crocodile...otprilike bi to mogao da bude kraj 2008 ili 2009...
@ Leoskorp...tu sa ocem su malo tezi aspekti...mislim da ce se on duuuugo boriti protiv ideje da stanujete svi zajedno....sansa da vas `plan` uspe je 30 posto..promena nekretnina je solidno aspektovana 2008 ili 2009..ipak mislim dace to biti kasnije i pored solidnih aspekata...ali bice...
@ jeja...za to da li te voli moras pitati njega...e sada ima aspekata da ce medju vama opet nesto biti..ili pokusaj pomirenja..ili neko `druzenje` ili sl....neko nov u avgustu ako do tada ne budes ponovo u staroj vezi..70 posto opet stari decko..Imaces dece...
@ ivancica...zar ti nisam vec odgovorila na to negde ispred???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back