postavite pitanje........

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OPET I OPET I OPET>>>>NE MOGU NIKOME DA ODGOVORIM NA PITANJA da li me voli,kada cu ga videti i sl..OVO SAM OTKUCALA DO SADA BAR 5 PUTA>>>CITAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ marge..kako sam i ja majka dvoje dece mogla bih sada da ovde razvijem neku moju teoriju koliko su deca uopste sposobna da sama odlucuju a nemaju ni fizicku ni psihicku zrelost ni iskustvo u tim godinama..ipak... tarot se deci otvara izuzetno retko/bas kada je bolest ili sl../ali evo njegove karte ukazuju da ce biti solidan sto se skole tice i da ce najverovatnije imati `pameti` da sve dovede do kraja...odgovor bi po tarotu bio da..
@ nepopravljiva...solidan je 70 posto uspeha..

Tarote,

Pošto 80 posto po vama od sredine 2008 godine sigurno prelazim sa dosadašnjeg posla (koji radim na odredjeno vreme ..) na drugi koji će biti stalan.
Interesuje me: da li će biti to u okviru struke koju sam do sada radio....toliko godina, i da li ću se na novom radnom mestu afirmisati odnosno dokazati kao stučnjak i biti cenjen po tome.
Brojevi: 8,9,21,33,48

Hvala veliko unapred i pozdravljam Vas.

@ oblutak ...dvoje...
@ mala m....2009 pa 2011 su godine aspektovane za udaju..
@ leoskorp...nesto sto ima veze sa tom strukom....nemate aspekte prevelikog poslovnog uspeha..potpuno uobicajena `slika` znaci postovanje da ali ne neko viiiiisoko.....
@ mell ...ako TI hoces mozes ponovo da budes sa njim..imas aspekte vracanja/uz tvoj trud/...

@ herr.. imas ti veooma dobre aspekte zarade novca kroz privatan posao...neka ideja koju mozda imas u malom mozgu moze sa realizovati..e ne pitaj me kada..do 2011 i to ce biti poprilicno uspesno..
@ oblutak..ovde moze biti necega ali to nesto ne moze da bude onako ozbiljno kako bi ti volela..
@ jelenna...bice stariji od tebe,upoznajes ga preko nekog poznanika,prijatelja..u samom startu ti se nece ciniti da mozes da se udas za njega ali...
@ domenika ..hoces..a posao ide sa otezavajucim aspektima..uz `muku` ali sansa je 70 posto..

Evo novog pitanja od mene - ja nesto nisam bas za to da ikada imam decu, jednostavno mi se cini da nemam taj majcinski instinkt, ali svi mi govore da ce se to vremenom promeniti (mada se nesto ne menja), pa me zanima da li cu imati dece i koliko? Ako nije problem da mi kazes i sa koliko godina (ako je problem onda nista, nema veze)?

zaboravih da stavim brojeve

56 87 2 4 9

@ mackic....e to sto nemas majcinski instinkt bas,bas nista ne znaci../iskreno ni ja ga nisam imala a sada imam dvoje dece i oboooooozavam ih../Tebi je aspektovano jedno dete i to od 2009 pa na dalje u narednih 5-6 god...
@ martaries..imas neki nastavak druzenja ali to nece biti nikada isto kao ranije/ne vidim kada../
@ stefani..uf malo je pitanje `ne bitno za ceo tvoj zivot ali da probamo...do kraja 2007 hoces...
@ jeja...hvala...neki se ovde cak i dure kada ne dobijaju odgovor a morali bi da shvate da je ovo samo stvar moje dobre volje i mog raspolozenja!!!!!!!!!
Stambeno pitanje se resava a kako ne vidim to bi moglo da se resi od kraja 2008 pa do kraja 2011 taj period je dobro aspektovan za nekretnine....A brak...pa nije ti god.aspektovana ali imaces veoma lep i stabilan brak..muskarac malo stariji ili vrsnjak..poslovno uspesan...
@ tasaa....ovde jedan predmet bas,bas tesko ide 40 posto sanse....a drugi su ok aspektovani....70 posto za ostale..
@ SUN pa ima jer ja ne odgovaram samo onako vec uzmeme spil pa mesam karte,pa mislim na to pitanje pa otvarm karte,pa kucam odgovor.....a znaci mi da kada ne vidim `klijenta` znam god.mozda imas samo 14 ili sl.i sta??? ..god za ljubav su ti 2009,2001.tebi se stamb.problem resava kroz brak...
@ Mirja ...eeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!a da si pokusala da kazes mogu li i ja da pitam????????????? a ne tako eeeeeeee.....bice momaka u toku ove godine....
@ pecor....hoces..malo otezavajuci aspekti ali da...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back