- Poruka
- 29.300
Pa kako si onda rekla da su ti do kolena?
Već ll put lažeš u dva dana.?
Okeeeeeej
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako si onda rekla da su ti do kolena?
Pa ko je ekspert?a ja sam ekspert za modu?
uvek sam vise volela fiziku od hemije
ali..pa sta ja znam, ne znam duzinu...deluje da je do pola butina...
mozda nesto ovako?
![]()
![]()
![]()
Da li si ti čoveče,...po "libelom"Eto @Manastirka ljubaznošću svima poznate naše i vaše svetski slavne modne kreatorke @Lorelajn i mojoj imperijalnoj malenkosti tvoje nedoumice su rešene.
Vidiš kako je sve lako kad si na pravoj strani.
Šta ti misliš?Da li si ti čoveče,...po "libelom"![]()
Evo ovde su primeri uz koju boju ukombinovati braon, mada mi se roze i ispod nje narandžasta nešto i ne sviđaju. Bela ili neka svetlija boja stvaraju veliki kontrast i onda bermude upadaju u oči.
Pogledajte prilog 1126829
A vidiš ti to.
Ne spamuj temu!A vidiš ti to.
Ja ne znam.Verovatno ne znaš,mislim nisi,ispratila.
https://forum.krstarica.com/threads/kako-biste-obukli-muskarca.947526/page-3
Ne zna šta hoće.
Lupeta gluposti.
Sad joj ljubazno razrešim dilemu.Upotrebim svoja imperijalna poznanstva,i na kraju ja ispadnem-ludak.Eto.
Posle žene kažu kako smo mi muškarci krivi,ovakvi,onakvi.
Pa mislim..
Pa rekle ste da nije važno kako se oblačimo.Nije važno kako izgledamo,jesmo li pametni ili glupi,ružni ili lepi,šarmantni i zabavni ili smoreni i sjebani,da li održavamo higijenu ili ne,bitno je da imamo-pare.Ne spamuj temu!
Da vidimo tvoju odevnu kombinaciju?
Imam ja još jedne mornarske,...takođe su hit! Mda, nisu toliko zahtevne za styling.Ima neko još neke bermudice, suknju? Bilo kakvu modnu nedoumicu, baš mi je ovo zanimljiva tema.
Ja doma imam slične, letnje šarene pantalone. Šešir ide,...definitivno.Ово је баш добро, шта с тим?
Носила бих са пуууно танких наруквица у боји старог злата и обавезно на штикле. Уз ово иде и шешир![]()
Ово је баш добро, шта с тим?
Носила бих са пуууно танких наруквица у боји старог злата и обавезно на штикле. Уз ово иде и шешир![]()
Bele ili zlatne sandale. Moze i braonЕво, дајте мени савет шта да обујем? Почетак јуна...
Хаљина је као ова зелена, али је боја као ова Тројина. Волела бих да је била зелена, то ми је омиљена, али није био мој број. А и ова је више летња...
И мислила сам боју старог злата и од накита само танке наруквице.Bele ili zlatne sandale. Moze i braon
Sandale u boji zlata, kao ove crne na drugoj slici.Taj fazon!И мислила сам боју старог злата и од накита само танке наруквице.
За мој укус уска мајица без рукава, сандале и цегер торба.Uz ovaj modela pantalona,... kakve sandale najbolje idu, torba i bluza?Letnja kombinacija.
Pogledajte prilog 1127250
Išla bi dobro i ceger torba!За мој укус уска мајица без рукава, сандале и цегер торба.