POŠTANSKE MARKE

• Začetnik teme Začetnik teme prion
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Одржава ли се и када скуп филателиста у Новом Саду? Колега има 20-так албума испуњених маркама,остало му од деде,па би волео да му неко стручан процени вредност истих. Хвала унапред!

Pošto u mom gradu nema, a u narednih 100 godina, neću dočekati da se pojavi nikakva literatura iz oblasti "Filatelije", molim da neko pomogne u sledećem: Gde i po kojoj ceni mogu da kupim Katalog poštanskih maraka Srbije od 2003 do 2009. godine. Da li to uopšte izdaje Jugomarka ili Pošta?

Evo jedne moje. Voleo bih da cujem komentare pravih kolekcionara. O centriranosti, boji, perforaciji... Pozdrav.
A155 1c.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Продајем гомилу поштанских марки. Из разних су земаља, има и оверених и неоверених. Погледајте приложене слике. Цена: 1500дин. Ако је неко заинтересован нека ми пошаље приватну поруку.

Prilozi

• markice1.jpg
    markice1.jpg
    45,4 KB · Pregleda: 57
  • markice2.jpg
    markice2.jpg
    61,3 KB · Pregleda: 45
  • markice3.jpg
    markice3.jpg
    47,3 KB · Pregleda: 42
Нудим следећи лот поштаниских марки. Ако је неко заинтересован нека ме контактира на п.п.

Prilozi

• markice_lot.JPG
    markice_lot.JPG
    116,7 KB · Pregleda: 42
Po Safarevam katalogu za 2006 god. za tu marku pise da vrijedi 15 eura. Koliko ide na trzistu neznam.

Ziros hvala na trudu... da li mozda pishe u tom katalogu koliko je ta greshka chesta,odnosno koliko ih ima u jednom tabaku,na kom mestu itd... ja inache imam stotinak markica tog tipa i boje ali samo jednu sa mindjushom tako da zakljuchujem da to bash i nije chesta markica.....
na slici desna ima mindjushu i to je moj primerak,nazalost skener mi nije bash najkvalitetniji ali mislim da se moze videti razlika dosta korektno....
ako josh neko poseduje neki takav primerak mogao bi da postavi sliku ovde...

Prilozi

• IMG.jpg
    IMG.jpg
    49,7 KB · Pregleda: 44

Back