gost 279531
Stara legenda
- Poruka
- 80.235
pa pogodila si da ima 37 . bravo !
Bravo za tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa pogodila si da ima 37 . bravo !
u doba starog dobrog paterhijarhata zene su bile poslusne i slusale svoje muzeve . dobro mozda su u kuci i vodile neku svoju politiku ali prema van se znalo tko je glavni . danas zene vise ne zele slusati , sve kao nesto borba za zenska prava a zapravo su nesretnije nego ikada . prije je znala da ce imati muza za cijeli zivot i nekoga tko ce se brinuti za njenu dijecu a danas moze ocekivati da ce za par godina dobiti razvod . da li vam je ta borba za vasa prav stvarno donjela srecu ili je moja teorija da ste danas ranjivije nego ikada ipak tocna ?
Ja sam veoma, veoma poslusna zena.
Donosim muzu kafu u krevet, deci dorucak, sasvim sama obavljam sve kucne poslove, slavim sve ono sto se slavi u porodici mog muza, radim, ne trosim nikad ni dinar bez pitanja, nikad ne odlazim s posla bilo gde osim kuci, ako idem na kafu javim se, tacnije pitam za dozvolu, sve moje prijateljice i prijatelje poznaje moja porodica, kad muskarac prica ja cutim, tacnije cutim dok me nesto ne pitaju, cistim obucu, peglam odecu, slusam svekrvu, roditelje,svi ukucani imaju sifru sa fb i foruma i tako mi protice zivot smerno i tiho.![]()
Ova tema nije za mene,nisam poslusna zena.Nisam mm skuvala pasulj za rucak.
i još uvek se nisi ubila
![]()
![]()
Bitno da za Fb imate svako svoju šifru![]()
Kako ljudi tesko razumeju napisano a sa lakocom komentarisu procitano.
Dobro bi bilo da si bila ironična u onom postu o poslušnosti tvojoj, inače
![]()
A sta inace?
Po tvojim merilima je toa po mojim ocito nije. Da ne zelim ne bih tako ni zivela ili mozda ocekujes da si ti merilo sveta pa sto je tebi
da je svima
?
Ne, samo ne zamišljam da robujem u životu, bar ne privatnom ... Ok si ti, ako ti tako godi ...![]()
ajde zene sada imate sva prava pa same zaradite za alimentaciju i dajte bivsim muzevima da podizu djecu .