Последњи Србин умреће 2524. године

Бре, па ви нисте нормални, са чиме се ви за*ебавате?
Ево, неће бити 2525., биће то већ за 100 година... сви се о Србе каче, па нисмо ни ми од челика... бела куга ће нас убрзо десетковати... боље правите децу него што спасавате последњег Србина испред монитора! :roll:
:bye:

Poslednja izmena:
On navodi da u selu živi 50 odsto stanovništva naše zemlje i da je hitno potrebno doneti strategiju razvoja sela, dodajući da je nužno i angažovanje države u stvaranju infrastrukture i boljih uslova za život na selu.

Ако је ово тачно, онда ми имамо оргоман проценат сеоског становништва, махом на уситњеним поседима.
Колико ми је познато у развијеним земљама проценат сеоског становништва је знатно мањи (око 10-15%) и то је на крупним поседима са механизацијом, сасвим довољан постотак сеоског становништва за високо продуктивну пољопривреду.
Значи тај податак сам по себи није забрињавајући. Проблем је како упослити сеоско становништво, које би у потрази за послом кренуло ка градовима, с обзиром да ни постојећи становници градова немају довољно посла? Ово би било актуелно (укрупњавање поседа и високопродуктивна пољопривреда) у случају да добијемо озбиљну власт која жели и зна да се суочи с озбиљним реформама друштва, али...не липши магаре...

Не верујем, Шкоти нису схватили да је тешки енглески коњаник јачи од њихове жеље за независношћу. Србин то разуме али свесно понавља мудре Шешељеве хашке речи ''ебем вам мајку свима''

Не верујем, Шкоти нису схватили да је тешки енглески коњаник јачи од њихове жеље за независошћу. Србин то разуме али свесно понавља мудре шешељеве хашке речи ''ебем вам мајку свима''
Ovo je tako istinito i tako sramotno... Užas.

Back