POSLEDNJI DANI... od 1914.god.

ko treba da se boji, to ti meni reci, jel mala grupa izabranih hriscana, kako kaze glasnik, ili mala grupa hriscana treba da ima soli u sebi i posoli ove antihriscane uplasene?
doakas im.na drugi nacin a tebi otkrivenje krivo pa na njega udario jer ti deluje kao horor prica ali ako imas veru ne moze ti rogati iz knjige nista pa taman da stvarno postoji sa sve rep

doakas im.na drugi nacin a tebi otkrivenje krivo pa na njega udario jer ti deluje kao horor prica ali ako imas veru ne moze ti rogati iz knjige nista pa taman da stvarno postoji sa sve rep
ma i ti iznosis svoje misljenje, ali sa glasnikom smo dosli do kljucnog momenta- ko treba da se boji, a ti ne smes da se izjasnis, pa savetujes mene sta ja treba ... pusti ti mene za momenat, da vidimo te dve koncepcije -

1. Hristos kaze da imamo soli u sebi, jer ce se svaka zrtva osoliti - znaci da solimo ove laznjake
2. knj. otkrivenja kaze da jos trebaju da budu pobijeni sveti, znaci da trebaju hriscani da se posole i zrtvuju

dakle, izbor je vas, sta vi verujete, 1. ili 2. a glasnik rece da ja ne treba da se bojim, umislio da se ja bojim jer on manipulise strahom, ali da ja nisam izabran, pa da ne treba da se bojim, jer ne vredim ni kao zrtva, jel' te

Ima toga u Bibliji, jja iznosim Biblijska prorocanstva a ne ljudska
dal su MNOGE COZ imale objave - tada i tada će biti SMAK SVIJETA
ili - dolazak SINA G Jehoshue?
JESU!

a dal su pogodile?
NISU!

ŠTO Biblija kaže - što je onaj koji LAŽNO proreče - jer se TO desilo nije?
LAŽNI PROROK - kamenuj ga

a dal je tvoja - imala kriva proroštva koja se nisu desila?

ma i ti iznosis svoje misljenje, ali sa glasnikom smo dosli do kljucnog momenta- ko treba da se boji, a ti ne smes da se izjasnis, pa savetujes mene sta ja treba ... pusti ti mene za momenat, da vidimo te dve koncepcije -

1. Hristos kaze da imamo soli u sebi, jer ce se svaka zrtva osoliti - znaci da solimo ove laznjake
2. knj. otkrivenja kaze da jos trebaju da budu pobijeni sveti, znaci da trebaju hriscani da se posole i zrtvuju

dakle, izbor je vas, sta vi verujete, 1. ili 2. a glasnik rece da ja ne treba da se bojim, umislio da se ja bojim jer on manipulise strahom, ali da ja nisam izabran, pa da ne treba da se bojim, jer ne vredim ni kao zrtva, jel' te
ne treba ti tu biblija
.zagledaj se u istoriju..pravedni samo naebase..i mislis nesto ce se promeniti..to arijana ima taj trip da kad dodje isus ispod ovog neba u ovom nasem vremenu da ce zavladati mir a zli oterani u grob..

dal su MNOGE COZ imale objave - tada i tada će biti SMAK SVIJETA
ili - dolazak SINA G Jehoshue?
JESU!

a dal su pogodile?
NISU!

ŠTO Biblija kaže - što je onaj koji LAŽNO proreče - jer se TO desilo nije?
LAŽNI PROROK - kamenuj ga

a dal je tvoja - imala kriva proroštva koja se nisu desila?
Sva Biblijska prorocanstva su se ispunila
Osim onih koje ocekujemo

predstoji velika nevolja
Sudjenje Armagedon...
novi svet

Ja iznosim Biblijska prorocanstva a ona su istinita

Osim onih koje ocekujemo

predstoji velika nevolja
Sudjenje Armagedon...
novi svet

Ja sam prorokovao da će izbiti drugi veliki rat 1939 - te i da glavni negativac će se zvati hitler i gle ispunilo se. Zatim sam prorokovao da će biti raspad SFRJ i gle ispunilo se...a Srbija će tek biti najbogatija zemlja na svetu, imaće moćno oružje, drhtaće svi od nje, sudiće svim drugim državama i tada će biti škrgut zuba

ne treba ti tu biblija
.zagledaj se u istoriju..pravedni samo naebase..i mislis nesto ce se promeniti..to arijana ima taj trip da kad dodje isus ispod ovog neba u ovom nasem vremenu da ce zavladati mir a zli oterani u grob..
to je zbog toga sto stvari merimo demokratijom, pa pravedni uvek u manjini, ali ja ne merim demokratijom, vec drugim merilima, tako da znam da si ti u pravu, ako gledamo istorijski... uostalom, nece ni demokratija doveka, to se infinity zanosi da je ovo demokratican forum, a cak mu i pise da je religiozan.
cim ukinemo demokratiju, naravno da ce se stvari promeniti.
samo soli da ne ponestane, da solimo ove demokrate kod mene u komsiliku

to je zbog toga sto stvari merimo demokratijom, pa pravedni uvek u manjini, ali ja ne merim demokratijom, vec drugim merilima, tako da znam da si ti u pravu, ako gledamo istorijski... uostalom, nece ni demokratija doveka, to se infinity zanosi da je ovo demokratican forum, a cak mu i pise da je religiozan.
А јеси ли ти републиканац😂?

А јеси ли ти републиканац😂?
moze etiketa republikanca dok ne zavrsimo sa demokartama, a ne da budemo kao bugari, da se na kraju priklonimo pobednicima, ili posle bitke svi generali...
ili, Hristos je nahranio cudom 5000 ljudi, a nisu svi posli za njim i samo 1 je izdao, ali su mnogi vikali raspni ga, dok su drugi plakali...

e, vidis, tako i ja, zauzimam stav, preuzimam odgovornost kada zauzimam stranu, u ovom slucaju protiv demokrata, huljari i njenog muza silovatelja debila, oboza, i ostalih izdajnika i ubica - uostalom, ja znam ko me bombardovao, i zasto sam dosao u ameriku posle svega - DA HAPSIM

SATANA moze da se zaveze da ne zlotvori, a ne moze ova saka jada DA SE BACI U OKOVE... zamisli ti da mi predsednica bude ona koja bi asanza da gadja dronom, luciferijanka

ali, ne, vi hocete da verujete u lazno otkrivenje, da odvezujete satanu, da jos ubija....eeeee - urazumljujem amere, pa se pisemo posle

Poslednja izmena:
moze etiketa republikanca dok ne zavrsimo sa demokartama, a ne da budemo kao bugari, da se na kraju priklonimo pobednicima, ili posle bitke svi generali...
ili, Hristos je nahranio cudom 5000 ljudi, a nisu svi posli za njim i samo 1 je izdao, ali su mnogi vikali raspni ga, dok su drugi plakali...

e, vidis, tako i ja, zauzimam stav, preuzimam odgovornost kada zauzimam stranu, u ovom slucaju protiv demokrata, huljari i njenog muza silovatelja debila, oboza, i ostalih izdajnika i ubica - uostalom, ja znam ko me bombardovao, i zasto sam dosao u ameriku posle svega - DA HAPSIM

SATANA moze da se zaveze da ne zlotvori, a ne moze ova saka jada DA SE BACI U OKOVE... zamisli ti da mi predsednica bude ona koja bi asanza da gadja dronom, luciferijanka

ali, ne, vi hocete da verujete u lazno otkrivenje, da odvezujete satanu, da jos ubija....eeeee - urazumljujem amere, pa se pisemo posle
Па не знам шта да ти кажем на ово, мислим да ћеш на крају сконтати да су сви они само марионете истог луткара.

Па не знам шта да ти кажем на ово, мислим да ћеш на крају сконтати да су сви они само марионете истог луткара.
ma, znam i to vec, ali razumi da covek mora da zauzme stav, a ne da bude mis... uostalom ovi su se jasno opredelili da sluze luciferu - imas rules for radicals alinskog - huljarin doktorat bese, raskrinkao je onaj trampov ... evo ga
1574790707930.png

koga ili cega se ja bojim? odakle tebi uopste ideja da se ja bojim? ja cu da ti kazem odakle - jer manipulises strahom, i ti i tvoja denominacija, i sve denominacije, cak i neke nazovi crkve, a koje to nisu, nego se pretvaraju, to vam je modus operandi... e, zato cu ja vas sve lepo da posolim, za zrtvovanje, pa cemo onda da vidimo ko se boji; Bog moze sebi od kamenja da podigne vernike, a kamoli od ateista, ali vi lazni vernici idete komplet na zrtvenik, da se ispune Proroci, jer ste vi to trazili samo sto ste se prevarili da ce jedino vasa denominacija biti izuzeta, kao vi ste ostatak, malo stado. Nece da moze.

u sve dane postoji neka sila navodno religiozno politicka, na svim stranama sveta, uvek, sta izmisljas toplu vodu, nego smatraj se posoljenim, to ti je od mene.
sta ovo znaci, da niste resili da se SAMOZRTVUETE?
I AKO SE SAMOZRTVUETE, OPET RACUNAJTE DA STE POSOLJENI; zaboravih sad kako se zvase oni ludaci u americi sto se samozrtvovase, isto neka apokalipticna s..... trebalo im je na vreme navuci ludacke kosulje, jedan ludak vodja kulta odvede u smrt nevinu krv

ma treba vas sve zabraniti, rizik ste za bezbednost, ko ce da razmislja

pa ne bese otkrivenja i satane koji urnise na zemlji u zadnjim vremenima ne bi ni ustali..znaci strah ce vas natera na zlo haha..e vidis kako si prevaren

Reactions: Glasnik.

ako moze pojasnjenje, jer ja ne razumem ovo nista, ko kad gde
fundametalizam se ne zasniva na hriscanskim vrlinama milosrdje prastanje vec na ratu na umislhenom epskom sukobu samizvanih bozijih snaga...stvarnost je svedena na razliku prostu mi i oni..
na osnovu tvoje pisanije ovde sam te pronasla

fundametalizam se ne zasniva na hriscanskim vrlinama milosrdje prastanje vec na ratu na umislhenom epskom sukobu samizvanih bozijih snaga...stvarnost je svedena na razliku prostu mi i oni..
na osnovu tvoje pisanije ovde sam te pronasla
sad razumem, slazem se da je uvek ''mi i oni'', ali opet si izmastala epiku, jer ja ne sedam u mlaznjak kao tom kruz, vec kazem da se posole bezboznici -- imajte soli rece Hristos

Osim onih koje ocekujemo

predstoji velika nevolja
Sudjenje Armagedon...
novi svet

samo vodstvo JS je dalo izjave
POGRIJEŠILI SMO

na početku su se i rasuli - jer su uvidjeli da su proroštva bila NEistinita

a poslije - navikli su se da se promaši

a onda su počeli sa - PA DOŠO JE - ali je NEVIDLJIV

samo vodstvo JS je dalo izjave
POGRIJEŠILI SMO

na početku su se i rasuli - jer su uvidjeli da su proroštva bila NEistinita

a poslije - navikli su se da se promaši

a onda su počeli sa - PA DOŠO JE - ali je NEVIDLJIV
Pogresili su u ocekivanjima.

A nema gresaka u prorocanstvima.

Naravno da je Isus dosao u smislu da vlada nad svojim podanicima od 1914.
Kako bi bio vidljiv kada je duhovno bice.

Back