POSLEDNJI DANI... od 1914.god.

Gde to bilija otrkiva da ce armagedon biti prilikom Hristove nevediljive prisutnosti?
Gde kazeda ce on biti nevidljivo prisutan?

Ge kaze biblija da ce on biti od 1914 nevidjivo prisutan?

Gde Isus kaze da je Armagedon taj cas unistenja?
Ispunjenje Otkrivenja je u Gospodovom danu - to je prisutnost Isusova

do 1914 god dolazimo na temelju prorocanstava iz Biblije

imam celu temu o tome procitaj uvodni post

a i ne moras verovati da je Armagedon taj cas unistenja
jevandjelja Matej 24 Luka 21 i Marko 13 prorocu veliku nevolju
tako da je to nesumnjivo tako

Ispunjenje Otkrivenja je u Gospodovom danu - to je prisutnost Isusova

do 1914 god dolazimo na temelju prorocanstava iz Biblije

imam celu temu o tome procitaj uvodni post

a i ne moras verovati da je Armagedon taj cas unistenja
jevandjelja Matej 24 Luka 21 i Marko 13 prorocu veliku nevolju
tako da je to nesumnjivo tako
Nije stcar u verovanju.
Vec treba da ima razlog da se nesto ceruje.

Nego ti nemas biblijski tekst za nista sto pitam.
Ti ucitavas vecinu toga u tekst sto tamo ni ne pise. niti tekst govori.

Gde se u bibliji koristi rec ili recenica, Nevidljiva prisutnost na primer?

Ne postoji takvo ucenje u bibliji.
Da postoji, to bi nam biblija rekla.

Nije stcar u verovanju.
Vec treba da ima razlog da se nesto ceruje.

Nego ti nemas biblijski tekst za nista sto pitam.
Ti ucitavas vecinu toga u tekst sto tamo ni ne pise. niti tekst govori.

Gde se u bibliji koristi rec ili recenica, Nevidljiva prisutnost na primer?

Ne postoji takvo ucenje u bibliji.
Da postoji, to bi nam biblija rekla.
Iznela sam Biblijski tekst u prethodnim postovima.
a za ono sto nisam sad ima u mojim prethodnim temama.

Imas u Mateju 24 ceo izvestaj pa procitaj citirala sam Bibliju
https://forum.krstarica.com/threads/poslednji-dani-od-1914-god.249230/page-83#post-38868523

Iznela sam Biblijski tekst u prethodnim postovima.
a za ono sto nisam sad ima u mojim prethodnim temama.

Imas u Mateju 24 ceo izvestaj pa procitaj citirala sam Bibliju
https://forum.krstarica.com/threads/poslednji-dani-od-1914-god.249230/page-83#post-38868523
Nisi.
Iznela si stihove koji ne govore o tome sto te pitam i sto pises.
Navedes tekst i ucitavas, dodajes, komentarises nesto sto u tekstu nema.
Sada kazes da si iznela tekst?
To je cisto laganje.
Svesna si situacije a opet koristis nebiblijsku nauku?
Zasto ne odgovoris na moja pitanja tekstom nego me saljes negde?
Zato sto nema to u bibliji.
To je kulino ucenje, tamo gs ima.
U bibliji ne.
Mislis da ces zaobici armagedon ako ne odbacis laz i ne prihvatis istinu?
Nikako.

Evo sta prorice Matej 24 za "poslednje dane" ovog sistema u kojem mi zivimo

prorecen je kraj ovog sistema i " velika nevolja "

Matej 24

24 Isus je izišao iz hrama i krenuo dalje. Tada su mu pristupili učenici njegovi pokazujući mu hramsko zdanje.
2 A on im je rekao: “Vidite li sve ovo? Zaista, kažem vam, neće se ovdje ostaviti ni kamen na kamenu, sve će se porušiti.”+
3 Dok je sjedio na Maslinskoj gori, učenici su mu pristupili nasamo i rekli mu:
Kaži nam kada će to biti i što će biti znak tvoje prisutnosti* i svršetka ovoga poretka?”*
4 Isus im je odgovorio: “Pazite da vas tko ne zavede!+
5 Jer mnogi će doći u ime moje i govoriti: ‘Ja sam Krist!’* I mnoge će zavesti.
6 Čut ćete metež ratni i vijesti o ratovima. Pazite da se ne uplašite! Jer to se mora dogoditi, ali tada još nije kraj.
7 Jer narod će ustati na narod+ i kraljevstvo na kraljevstvo i bit će gladi i potresa+ po raznim mjestima.
8 Sve je to početak bolnih nevolja. 9 Tada ćete od ljudi trpjeti nevolje i ubijat će vas i svi će vas narodi mrziti zbog imena mojega+
10 I mnogi će tada otpasti od vjere+ i izdavat će jedni druge i mrziti jedni druge.
11 Ustat će mnogi lažni proroci i zavesti mnoge.
12 Bezakonje će porasti, pa će kod većine ohladnjeti ljubav.
13 Ali tko ustraje do kraja, taj će biti spašen.
14 I ova dobra vijest o kraljevstvu propovijedat će se po svemu svijetu* za svjedočanstvo svim narodima, i tada će doći kraj.

21 Jer tada će biti velika nevolja kakve nije bilo od početka svijeta do sada,+ niti će je više biti.
22 I kad se ne bi skratili ti dani, nitko* se ne bi spasio. Ali zbog izabranih+ skratit će se ti dani.

29 Odmah nakon nevolje tih dana sunce će potamnjeti, mjesec više neće svijetliti, zvijezde će pasti s neba i sile će se nebeske uzdrmati.
30 Tada će se na nebu pojaviti znak Sina čovječjega. I tada će proplakati sva plemena zemaljska.
I vidjet će Sina čovječjega kako dolazi na oblacima nebeskim sa silom i velikom slavom.
31 I on će poslati anđele svoje uz glasan zvuk trube+ i oni će skupiti izabrane njegove+ s četiri strane svijeta,*+ s jednog kraja nebesa do drugoga.

36 A o tom danu i času nitko ne zna, ni anđeli nebeski ni Sin, nego samo Otac.
37 Jer kao što je bilo u Noinim danima, takva će biti prisutnost* Sina čovječjega.
38 Jer kao što su u tim danima prije potopa jeli i pili, ženili se i udavali, sve do dana kad je Noa+ ušao u arku,
39 i nisu obraćali pažnju dok nije došao potop i sve ih odnio, takva će biti prisutnost * Sina čovječjega.
40 Tada će dvojica biti u polju: jedan će se uzeti, a drugi će ostati napušten.
41 Dvije će mljeti na žrvnju:+ jedna će se uzeti, a druga će ostati napuštena.+
42 Bdijte, dakle, jer ne znate u koji dan dolazi vaš Gospod

Matej 25
31 „Kad Sin čovečji stigne u svojoj slavi i svi anđeli s njim, tada će sesti na svoj slavni presto.
32 I svi će se narodi skupiti pred njim, i on će odvojiti ljude jedne od drugih,
kao što pastir odvaja ovce od jaraca.
33 Postaviće ovce na svoju desnu stranu, a jarce na levu.

„Zatim će reći i onima koji budu na njegovoj levoj strani: ’Idite od mene, prokleti, u večnu vatru
pripremljenu Ðavolu i njegovim anđelima.
46 I ovi će otići u večnu smrt, a pravednici u večni život.“

A Armagedon je zavrsnica te velike nevolje u kojem Bog unistava zlo sa Zemlje.

Ispunjenje ovog prorocanstva se odnosi na blisku buducnost s obizorm na to da mi zivimo u poslednjim danima ovog sistema.

citirana je Biblija
i to je istina

Prihvatam ja, alo ti ne prihvatas istinu.
Vec jis sakrivas laz.
Zasto si gore navela pogresan prevod teksta, Hristova prisutnost?
Zasto iskrivljujes bibliju?
Znas li da pise da svako ko doda ili oduzne, sva prokletstva ove knjige ce biti bacena na njega?
Neznas ili?
Oguglalo se na izvrranje bozje reci?

Saznajemo.
Ali ne to sto ti pises.
Ti pises nesto sto tamo ne pise.
A o velikoj nevolji govori o mrzosti opuscenja.
Rec je o sili koja ce da unistava.
Bozji narod.
Prva Mrzost opuscenja je bilo razorenje Jerusalima gde je pobijeno milion i dvesta hiljada jecreja.
Mrzost opuscenja je bila Rimska sila kaze Luka mislim.
Mrzost opuscenja ce biti na kraju.

Globalna svetska vlada, religiozno politickig karaktera.
Koja ce progoniti verne.
E to su velike nevolje.

o tome se i radi sto ona kaze da citira, a izmislja, a ti ''mislis''
rimska sila je razorila grad i hram, jerusalimljani su od onih koji su poverovali Hristu, znaci judeoHRISCANI - pobegli i spasli se da ne budu medju pola miliona pobijenih.

na kraju je uvek - gde je strv, onde ce se i orlovi okupiti, a rimska sila je bila, prosla, nema vise rimljani da vrse masakr NIKAD, ALI ONDA VI NEMATE U KOGA DA UPIRETE PRSTOM, za dzabe raskrinkavas JS, i subotari idu/idete za njima - u zaborav, dzaba ste krecili i jedni i drugi..

Poslednja izmena:
Saznajemo.
Ali ne to sto ti pises.
Ti pises nesto sto tamo ne pise.
A o velikoj nevolji govori o mrzosti opuscenja.
Rec je o sili koja ce da unistava.
Bozji narod.
Prva Mrzost opuscenja je bilo razorenje Jerusalima gde je pobijeno milion i dvesta hiljada jecreja.

Globalna svetska vlada, religiozno politickig karaktera.
Koja ce progoniti verne.
E to su velike nevolje.
Citirala sam ti iz Biblije gde pise velika nevolja
Matej 24
21 Jer tada će biti velika nevolja kakve nije bilo od početka svijeta do sada, niti će je više biti.

Prema tome kako je opisana nije je jos bilo

Matej 24
21 Jer tada će biti velika nevolja kakve nije bilo od početka svijeta do sada, niti će je više biti.

to su DVE nevolje, DVA puta su rimljani razrusili jerusalim 70 i 135, treba videti koja je veca, tj velika, ali za njihovo vreme kaze Hristos da ce biti samo lazni hristosi [kao suvo drvo barkohba], tako da nije jasno ako Hristos pominje samo laznjake za tad, zasto i njega trpate medju njih
34. Заиста вам кажем: овај нараштај неће проћи док се ово све не збуде.

to ti je vreme strvine jovanovog otkrivenja koja vas prevari i orlova - jovanovih poslanica [orao je simbol za jovana], kraj 1. veka

ali POSLE tih nevolja opisuje Sina Covecijeg, a ne za vreme tih nevolja, nego PO[SLE]

Poslednja izmena:
to su DVE nevolje, DVA puta su rimljani razrusili jerusalim 70 i 135, treba videti koja je veca, tj velika, ali za njihovo vreme kaze Hristos da ce biti samo lazni hristosi [kao suvo drvo barkohba]

to ti je vreme strvine jovanovog otkrivenja koja vas prevari i orlova - jovanovih poslanica [orao je simbol za jovana]

ali POSLE tih nevolja opisuje Sina Covecijeg, a ne za vreme tih nevolja, nego PO[SLE]
Ja pisem o prorocanstvu koje se nije ispunjeno...
Ovo prorocanstvo ima dvostruko ispunjenje
Prvo ispunjenje je bilo u 1 veku i odnosi se na Jerusalim ,70 ne kada je Jerusalim unistem.

A druga nevolja predstoji i odnosi se na poslednje dane ovog sistema...
I unistice ceo Satanin svet
A to kako ce se odvijati pise u Mateju 24

Ja pisem o prorocanstvu koje se nije ispunjeno...
Ovo prorocanstvo ima dvostruko ispunjenje
Prvo ispunjenje je bilo u 1 veku i odnosi se na Jerusalim ,70 ne kada je Jerusalim unistem.

A druga nevolja predstoji i odnosi se na poslednje dane ovog sistema...
I unistice ceo Satanin svet
A to kako ce se odvijati pise u Mateju 24
U Mateju 24 pise mnogo nevolja, satanin svet je u glavama js, prenebregavas najvecu nevolju DA SE VEC DESILA, samo zato sto je prizeljkujes jer si ZLA.

OVO JE DRUGA NEVOLJA 132–135: Bar Kokhba's revoltSimon Bar Kokhba leads a revolt against the Roman Empire, controlling the city for three years. He is proclaimed as the Messiah by Rabbi Akiva. Hadrian sends Sextus Julius Severus to the region, who brutally crushes the revolt and retakes the city.

The Bar Kokhba revolt resulted in the extensive depopulation of Judean communities, more so than during the First Jewish–Roman War of 70 CE.[12

more so than during the - znas engleski, ova nevolja je bila veca od nevolje 70. godine
takodje izmeju te dve nevolje 2 rata bio je jos jedan, jer se ova dva zovu 1. i 3.

Matej 24

Ooet blefiras.
Nepostena si maksimalno.

Ti mi ciicas opet o necemu sto nije pitanje. Nije pitanje da li pise velike nevolje.
Vec si time izostavila gomilu mojih pitanja.
A ovde je pitanje, sta su to velike nevolje a ne da li pise.
Ne mogu da verujem u iskvaren nacinna koji diskutjjes.
Lazes samu sebe.

Pa da pogledamo tu veliku nevolju Arijana.

Kad dakle ugledate mrzost opušćenja, o kojoj govori prorok Danilo, gdje stoji na mjestu svetome (koji čita da razumije):
Matej 24,16Tada koji budu u Judeji neka bježe u gore;
Matej 24,17I koji bude na krovu da ne silazi uzeti što mu je u kući;
Matej 24,18I koji bude u polju da se ne vrati natrag da uzme haljine svoje.
Matej 24,19A teško trudnima i dojilicama u te dane.
Matej 24,20Nego se molite Bogu da ne bude bježan vaša u zimu ni u subotu.
Matej 24,21Jer će biti nevolja velika kakova nije bila od postanja svijeta dosad niti će biti;.

Kada je rec o velikoj nevolji, ona se desava zbog ove mrzosti opuscenja.
Drugo nista.
O cemu je rec ovde Arijana?
Kakva je to mrzost opustosenja?

Pomoci cu ti malo.
Luka u 21 glavi daje objasnjenje.

A posto Isus govori paralelno o dva dogadjaja, sto je kod jevreja uobicajena metoda.
Takizvank paralelizam
Tu mrzist opustosenja cemo i mi imati pred kraj.

Pa objasni nam.

Tu mrzist opustosenja cemo i mi imati pred kraj.
Cekaj, zar ti ne rece da je rimska vojska ta mrzost opustosenja, i arijana vide jedno pustosenje jerusalima 70. godine, ali previde genocid 135.

Ti si jos vise zao nego ona, jer prizeljkujes jos ''mrzosti opustosenja'' svetu do samog kraja sveta, a znamo da rimske vojske vise nema [ni njihove ''hrabrosti'']
Taylor, J. E. The Essenes, the Scrolls, and the Dead Sea. Oxford University Press. Up until this date the Bar Kokhba documents indicate that towns, villages and ports where Jews lived were busy with industry and activity. Afterwards there is an eerie silence, and the archaeological record testifies to little Jewish presence until the Byzantine era, in En Gedi. This picture coheres with what we have already determined in Part I of this study, that the crucial date for what can only be described as genocide, and the devastation of Jews and Judaism within central Judea, was 135 CE and not, as usually assumed, 70 CE, despite the siege of Jerusalem and the Temple's destruction

u tih nekoliko judejskih ustanaka protiv rimske vojske, mrzosti opustosenja, najveca nevolja je bila 135, a ne 70 bez obzira sto je tada grad i hram unisten, genocid se desio 135.
steta je u tome sto je nedovoljno ljudi poverovalo Hristu decenijama CEO VEK ranije, te nije pobeglo na vreme, jer su vec tada rimsku vojsku prozvali MRZOST OPUSTOSENJA znajuci sta su uradili 70. godine - u tome je cela poenta Hristovog prorostva, da su prvi put napravili materijalno razorenje opustosivsi grad i hram, a potom, kasnije, posle nekoliko decenija, sledecoj generaciji i dusevno - GENOCID. Zato kod Luke kaze placite kceri jerusalimske, ne za mnom, vec za sobom, VI I VASA DECA, dve generacije.

A totalitarne i destruktivne sekte UKINUTI, OVO JE JASAN DOKAZ DA PRIZIVAJU NEVOLJE.

Poslednja izmena:
jer prizeljkujes jos ''mrzosti opustosenja'' svetu do samog kraja sveta[/B], a znamo da rimske vojske vise nema [ni njihove ''hrabrosti''] Taylor, J. E. The Essenes, the Scrolls, and the Dead Sea. Oxford University Press. Up until this date the Bar Kokhba documents indicate that towns, villages and ports where Jews lived were busy with industry and activity. Afterwards there is an eerie silence, and the archaeological record testifies to little Jewish presence until the Byzantine era, in En Gedi. This picture coheres with what we have already determined in Part I of this study, that the crucial date for what can only be described as genocide, and the devastation of Jews and Judaism within central Judea, was 135 CE and not, as usually assumed, 70 CE, despite the siege of Jerusalem and the Temple's destruction u tih nekoliko judejskih ustanaka protiv rimske vojske, mrzosti opustosenja, najveca nevolja je bila 135, a ne 70 bez obzira sto je tada grad i hram unisten, genocid se desio 135. steta je u tome sto je nedovoljno ljudi poverovalo Hristu decenijama CEO VEK ranije, te nije pobeglo na vreme, jer su vec tada rimsku vojsku prozvali MRZOST OPUSTOSENJA znajuci sta su uradili 70. godine - u tome je cela poenta Hristovog prorostva, da su prvi put napravili materijalno razorenje opustosivsi grad i hram, a potom, kasnije, posle nekoliko decenija, sledecoj generaciji i dusevno - GENOCID. Zato kod Luke kaze placite kceri jerusalimske, ne za mnom, vec za sobom, VI I VASA DECA, dve generacije. A totalitarne i destruktivne sekte UKINUTI, OVO JE JASAN DOKAZ DA PRIZIVAJU NEVOLJE."]

Nisi razumio.
Mrzost opuscenja je bila Rimska sila koja je tada unsitila Hram mnostvo jevreja pobila, preostale oterala u izgnanstvo, i naravno da bi pobili i hriscane.
Ali su oni ovo znali, pa kada se pojavila Rimka vojska, svi su pobegli iz grada posto se Rimska vojska odjedared povukla?.
Onda se Rimska vojska odjedared povukla. i kasnije je ponovo dosla i razorila grad.
Jevreji nisu hteli da slusaju, oni su rekli, eto pobegli rimljani jer smo mi izabrani narod.

Tako ce se u poslednje dane pojaviti druga sila, religiozno politicka.
Koja ce nametnuti zig zveri i hteti da pobije one koji ne prihvate njen zig.

Dakle, pobice verne.
Naravno da ja to ne prizivam, jer to se odnosi na mene ne na tebe.
To niko ne priziva vec nam biblija govori o tome da ce to doci.

Dakle svet nece dobiti mrzost opuscenja, vec mala grupa Bogu vernih.

Nemas potrebe da se bojis.

Tako ce se u poslednje dane pojaviti druga sila, religiozno politicka.
Koja ce nametnuti zig zveri i hteti da pobije one koji ne prihvate njen zig.

Dakle, pobice verne.
Naravno da ja to ne prizivam, jer to se odnosi na mene ne na tebe.
To niko ne priziva vec nam biblija govori o tome da ce to doci.

koga ili cega se ja bojim? odakle tebi uopste ideja da se ja bojim? ja cu da ti kazem odakle - jer manipulises strahom, i ti i tvoja denominacija, i sve denominacije, cak i neke nazovi crkve, a koje to nisu, nego se pretvaraju, to vam je modus operandi... e, zato cu ja vas sve lepo da posolim, za zrtvovanje, pa cemo onda da vidimo ko se boji; Bog moze sebi od kamenja da podigne vernike, a kamoli od ateista, ali vi lazni vernici idete komplet na zrtvenik, da se ispune Proroci, jer ste vi to trazili samo sto ste se prevarili da ce jedino vasa denominacija biti izuzeta, kao vi ste ostatak, malo stado. Nece da moze.

u sve dane postoji neka sila navodno religiozno politicka, na svim stranama sveta, uvek, sta izmisljas toplu vodu, nego smatraj se posoljenim, to ti je od mene.
sta ovo znaci, da niste resili da se SAMOZRTVUETE?
I AKO SE SAMOZRTVUETE, OPET RACUNAJTE DA STE POSOLJENI; zaboravih sad kako se zvase oni ludaci u americi sto se samozrtvovase, isto neka apokalipticna s..... trebalo im je na vreme navuci ludacke kosulje, jedan ludak vodja kulta odvede u smrt nevinu krv

ma treba vas sve zabraniti, rizik ste za bezbednost, ko ce da razmislja

Poslednja izmena:

pa ko po tebi treba da se boji onda - ovo je sustinsko pitanje? ti, dakle, tvrdis da ja ne treba da se bojim jer nisam izabran, jer ne priznajem ni knj. otkrivenja, a ja tvrdim da bas zato sto sam izabran , treba da posolim vas koji niste izabrani

ti tvrdis da treba da stradaju hriscani,a ja tvrdim da cete stradati vi antihriscani - OVO JE SUSTINA PRAVEDNOSTI MOJE, A VASE NEPRAVDE KOJOJ VAS NAUCI LAZNO OTKRIVENJE.

Ko je poverovao Hristu spasao se genocida 135. godine, a ko i dalje veruje laznom otkrivenju, ide na zrtvenik. Posteno, pa da vidimo ko treba da se boji, hriscani ili antihriscani.

Tek ces da vidis zasto sam ja doso na ovaj svet, da vas naucim pameti.

Poslednja izmena:
pa ko po tebi treba da se boji onda - ovo je sustinsko pitanje? ti, dakle, tvrdis da ja ne treba da se bojim jer nisam izabran, jer ne priznajem ni knj. otkrivenja, a ja tvrdim da bas zato sto sam izabran , treba da posolim vas koji niste izabrani

ti tvrdis da treba da stradaju hriscani,a ja tvrdim da cete stradati vi antihriscani - OVO JE SUSTINA PRAVEDNOSTI MOJE, A VASE NEPRAVDE KOJOJ VAS NAUCI LAZNO OTKRIVENJE.
ko zna koji te bog izabrao ima ih vise
.rusis bibliju a bibliju je napisala crkva a
I istumacila isto tako..ili uzmi sve ili ostavi

Back