Posle veze

Znaš kako bih imao samo jedan odnos i to pod uslovom da me baš iznervirala? Spavali bi zajedno i samo bih joj rekao da je jeftina, prostitutke bar naplaćuju uslugu. Mislim da mi se više nikada ne bi javila.
Секси!!!

После једног таквог секза, не би могао да се откачиш од ње.
 
Šta je problem? Jel prljava sad? Opoganjena? A ako recimo ode na neku intervenciju gde će joj laserom skinuti sluzokožu da izraste nova, oće onda biti ok? :) (pitam da razumem)
To znači da joj ja nisam bio dobar ili dovoljan. I nema šta više da se ljubavišemo. Nema potrebe ni da se gledamo, jedino zbog dece iz preke potrebe i ništa više.
 
Šta je problem? Jel prljava sad? Opoganjena? A ako recimo ode na neku intervenciju gde će joj laserom skinuti sluzokožu da izraste nova, oće onda biti ok? :) (pitam da razumem)
Nemoj. Prosto nemoj.

Lorelajn je napisala gore, pogledaj.

Od riječi do riječi kako jes i kako treba u normalnih osoba tj veza.

Je.bavanje samo, je nešto drugo.

Nemoj brkas babe i zabe
 
To znači da joj ja nisam bio dobar ili dovoljan. I nema šta više da se ljubavišemo. Nmea potrebe ni da se gledamo, jedino zbog dece iz preke potrebe i ništa više.

А ако си је ти оставио?

Или ако сте се растали силом прилика?

Онда нема тога "ја јој нисам био довољно добар".
 
Nekada ni to ne znaci...ali opet...ne zelim...

A tek te preporuke...Ne mogu da zamislim da citam recenzije drugih devojaka o muskarcu (generalno o bilo kom ljudskom bicu)...Kao neka roba...
Ja već tebe zamišljam čitaš neku recenziju i tamo sve naj, naj i nema dalje. Ali onda pomisliš o tom liku kako je on sve to bio toj koja piše recenzija i odmah u glavi porediš sa sobom, hoćeš li mu i ti tako jednog dana značiti. 🙂
 
Pa preporuke, da... To bi bilo zanimljivo :)
ZApravo, kada sam bila počela odnos sa mojim bivšim on mi reče da ga je rpethodna devojka baš ispichkarala na kraju. Zvala ga je telefonom da mu opsuje mater. Nisam na to obraćala pažnju jedno vreme.. ;)
Da, trazis pismenu preporuku od svakog bivseg/bivse i prilozis to svom CV-iju kod sledeceg poznanstva, tako da usparate na vremenu :)
 

Back
Top