Posle veze

Oltar ili ne oltar, tipovi koji kod mene dolaze u obzir su normalni, zreli ljudi. Koji je to nivo da mu smetaju bivši. Skoro drugarica bila u Norveškoj, kaže na porodičnoj proslavi došli svi rastavljeni sa novim izabranicima, roditelji sa novim partnerima, svi zajedno dođu sasvim normalno. To znači da su ok ljudi. Ako ne može da bude na tom normalnom nivou ljudskosti nije mi ni interesantan kao osoba.
Nije mi skroz po ukusu. OK je da bivšoj nešto pomogne, jer da- bilo bi neljudski da je ostavi na cedilu i dobro, nek popiju kafu, ali da kafeniše svaki čas eto tako s bivšom kombinacijom mi nije OK.
 
Пљувањем по бившима, пљујемо сами себе.

Мислим да у животу нисам рекао ружну реч за бившу.
Ovo je tema o bivšima, a bivši su sa razlogom. Ja sam pre nje imao vezu od 4 godine i o njoj sve najbolje. Raskinuli smo jer sam ja hteo slobodu. Sada mislim ima verenika a možda se i udala i neka joj je sa srećom. Školski smo drugovi pa dođu informacije do mene o njoj, hteo ne hteo.
 
Nije mi skroz po ukusu. OK je da bivšoj nešto pomogne, jer da- bilo bi neljudski da je ostavi na cedilu i dobro, nek popiju kafu, ali da kafeniše svaki čas eto tako s bivšom kombinacijom mi nije OK.

niko ne govori o kafenisanju, nego da joj se nađeš kao ljudskom biću. nego, mnogi muškarci nemaju aktivan muški mod van veze (a vrlo često ni u vezi). njihova muškost je samo dok dobijaju nešto zauzvrat, što je tačno nikakva muškost
 
Dobro gospodine kapetane, ja koja znam samo da se jebavam nemam pravi uvidu u to kako sa bivšima :heart: :D
Normalno.

Vidi sad odes kod bmaxe naguzis mu se, istamburate se, isprwktikujete to neko vreme kad se uklopite u slobodno vreme...

Potom ništa, ti ideš dalje on dalje...

I sta vas dvoje sutra sprečava da se ne viđate tj ono idete ko norvežani tamo negde gde znate da ćete zajedno sedeti za stolom...

Pa nista, jer ste imali samo prndacenje...
 
Veruj mi zaslužila je, jer se sada vucara sa oženjenima zbog napredovanja u državnoj firmi.
Ali sve se to dešava poslije tebe i ne razumijem to zašto ti je teško? Nakon tebe njena je stvar kako će i na koji način živjeti svoj život. Pa nije u tih 8. godina se sa šefom "vucarala" (ma šta to značilo), mada znam u kojem kontekstu si napisao.
 

Back
Top